Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    Mesut ne zamandır maç yapmıyor biliyor musunuz? Ve antrenman?

    Ya adam ısınmaya çıkarken sakızla antreman yapıyor,sakız sektirerek çalışsa 2 yıldır sadece gelir 15 asist yapar sezonda burda.






  • Bi Galatasaray'lı olarak mesutun maçlarını kaçırmamaya dikkat ederdim.Hangi takıma giderse de o ligdeki favori oyuncum olurdu.Benim kafamdaki soru işaretleri uzun süre oynamaması ama zaten mesut fiziğiyle oynayan bi oyuncu değildi belki bu yüzden ne kadar farkeder bilmiyorum.İkincisi diğer futbolcuların mesuta ne kadar ayak uydurabileceği.Çünkü mesutun oyun görüşü dünyada çok az sayıda kişide var bence.Malum ligimizin kalitesi belli.Mesut pas atarken ortalama kimsenin görmediğini gören bi oyuncu.

  • Mesut konusunu r/gunner'daki başlıkta okuduğum kadarıyla Mesut'un 2 senedir düzgün oynamamasının birçok sebebi var.


    1- İlk sorun, Emery gelince Klasik 10 numara istemiyor, 8.5(aynen bunu yazmış adam) sevdasıyla Özil'i yabana atıyor. Özil'i küstürüyor. Bu konuda Arsenal taraftarları ikiye ayrılmış, bir kısmı Özil'in üzerine oyun kurmalıydı demiş Emery'i suçlamış, hatta şu an klasik 10 numara olmadan oyunumuza bakınca Özilsiz oyun ile hata yaptıklarını düşünüyorlar; bir kısmı devri bitti doğrusunu yaptı, ne kadar çabuk o tarzdan çıkarsak iyi demişler.


    2- Politik çatışmalar yaşanıyor, özellikle Çin'i gücendirmemek için oynatılmaması. Özil kendimi alman hissediyorumdan, milliyetçi duygulara kayıyor. Erdoğan olayında çok tepki çekiyor.("Diktatörle foto çektirenin takımda yeri yok" yorumları var)

    3- Bu süreçte futboldan uzaklaşan Özil'in performansı da düşüyor, eski etkinliğini göstermiyor yavaş yavaş maaşı konuşulmaya başlıyor ve her transfer dönemi gitsin diye taraftar tagler açıyor.

    Wegnerse Özil için, Özil topla sanat icra ederdi, bir sanatçının ilham alması için en iyi ortamı hazırlamalısınız diyerek Özil'e dayalı oyunu savunurmuş. Ancak Wegner'den sonra Özil'in yabana atılmasıyla sanatçı yönü köreliyor ve performansı buna bağlı olarak düştüğü söyleniyor.


    Son olarak sırt ağrıları çekmiş sürekli, ancak kimisi bunlar bahaneydi diyor.



    En azından yarım saatlik araştırmam bunu gösterdi. Amme hizmeti olsun sizler için. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

    Sonuç olarak Falcao mu olacak, Gomez mi göreceğiz.




    Şahsi fikrim ise: Aşırı bir beklentiye girmeyin. Eski performansını asla yakalayamıcak bence. Türk ligi de sanıldığı kadar yumuşak bir lig, yavaş bir lig değil. PL'de nasıl 10 numara oynatmak sıkıntı yarattıysa, bizde de yaratabilir. Haliyle beklentilerinizi çok tutmayın. Ama arada bir bazı maçlara damga vurabilir. Asist kralı olacağını zannetmiyorum.(Seneye eski formunu yakalamazsa, ki bunu da sanmıyorum)


    He marka olarak, ligimize gelmesine sevindim o ayrı.


    Onun haricinde politik görüşle falan futbolun alakası yok. Zaten futbolcunun biraz odunu makbüldür. Arda gibisi bile en kaliteli Türk oyuncuların başında. Hatta okuma yazma falan bile bilmeyecek, sadece top cambazı olacak en iyisi. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    Mesut ne zamandır maç yapmıyor biliyor musunuz? Ve antrenman?

    Geçen sezon oynadı belli bir süre ve oynamadığı sürece de takımla butun antrenmanlari yapmış


    Medyada öyle algı yaratılıyor ki sanki adam 6 aydır evde ps5 oynuyor yata yata


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

    Djdjdjfh saçmalama adam 15 milyonluk kontrat icin zarf atiyo rmye

    Alıntıları Göster
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta sahamız sağlam olursa, bu kadar çok stoper konuşmayız gibi geliyor bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut buraya para için geldi diyenlere takımlarını satın alacak paraya sahip olduğunu hatırlatın. Bunu yazan insanların ya yaşı 10 yada aklı 10 yaşında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Ocak 2021; 16:7:45 >
  • Gitti taş gibi pivot santrafor. Tam Erol Bulut'luk oyuncuydu.

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samatta' nın adı sanı ortada, kariyeri malum, yetersizmiş Samatta. Yeterli diyen net futboldan anlamıyordur deyip bloke etmiş zavallı, midesi bulanıyor insanın şunları görünce.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Mesutu farklı bir yere koymak lazım. Bu klasik ölmüş para için Türkiyeye gelen yabancı yıldız transferi değil.


    Öyle bir transfere milyon kez karşı çıkardım. Gs a sataşma anlamında değil şu an Falcao konuşuluyor olsaydı karşı çıkardım. Gelecek canı isterse oynayacak, istemezse oynamayacak parasını alıp kolombiyada villasında emeklilik yapacak Türkiye, Türk medyası, Türkler sonrasında ne söylemiş umrunda değil.


    Mesut öyle değil, birincisi Fenerbahçeli, ikincisi Türk, geleceğini bu ülkeye inşa ediyor. Buraya gelip yata yata para alıyor imajını asla üstüne yapıştıracak profilde değil.


    Arda bugün Amerika ya da Çine gitmiş olsaydı şu an gösterdiği mücadeleyi gösterirmiydi asla.


    Mesut içinde aynısı geçerli. Buraya gelip burada bir gelecek inşa ediyor kendine, zaten bu yaşına kadar yükünü yüklemiş onun şu an istediği Türkiyedeki geleceğini saygın bir temele oturtmak.

    Beyler ben de mesut transferinin yanlış olduğunu düşünenlerdenim ama dün gördüğüm ve alıntıladığım bu post en umut verici yorum oldu benim için. pek hırslı bir oyuncu olmadığı için hala işler kötü giderse iyi bir performans alacağımızdan emin değilim ama lige damga vurma ihtimali de yok değil. mesut geliyor diye diğer eksikleri de görmezden gelmiyorlar gibi gözüküyor. hala sokratis için uğraştıkları söyleniyor. mızmızlanmayı bırakıyorum bir süreliğine. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Mesut 3 ay değil 10 ay sonra kadro dışı kaldı. Pandemi sonrası kadro dışı değildi, maaş indirimi yapmadı ve sakatlık bahanesi öne sürüp oynamak istemedi. Neyse, anlamak istemeyene anlatılmaz. Arsenal'ın teknik ekibinden Mesut kararının yorumlarıyla ilgisi yoktur imzası toplasam yine kendi bildiğinizi doğru kabul edeceksiniz.



    Alıntıları Göster

    Ben 3 ay sonra kadro dışı kaldı demedim zaten orayı özellikle "yıldız olan bir oyuncunun oynatılmaması ya da daha sonra kadro dışı kalması" olarak yazdım yazarken. Burada inanma meselesi değil bu adamların kafalarındakini bilmenin bence gayba taş atmaktan pek farkı yok. Belki Mesut bir zaman sonra kendi anlatır samimi olarak. Yalnız siyasi duruşunun ve Türk oluşunun bununla hiç alakası olmadığını kesinlikle düşünmüyorum. Arsenal T.D. lerini de biliyoruz hepsi gıcık tiplerdi. Yani şöyle olabilir Mesut'un şevkini kırdılarsa maaşında indirime de gitmez, 10 numara istemediğini açık açık belli eden adamın takımında oynamak da istemez. Birden fazla etmen var. Bu olaylar birbirine bağlı ve zincirleme de gelişmiş olabilir.


    Ayrıca teknik ekipten imzalı kağıt alsam göstersem yine inanmazsınız ne demek yahu. Tamamen demagoji, 3. kişileri kendi ağzından siper etmek gibi birşey. Benim bağnaz bir adam olduğum nereden çıktı şimdi? Aynı cümleleleri herkes birbirine söyleyebilir. Maksadı aşmaya gerek yok. Ben kesin bilinmeyen olayların değişik yönleri olabileceğini belirtiyorum. Ben Mesut'un burada ne yapacağına odaklıyım daha çok. Kendini yitirmiş de olabilir, daha da hırslanmış da olabilir.


    Kaldı ki önemli olan Mesut'un burada ne vereceği bize... Onu da kısmet olursa göreceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 17 Ocak 2021; 16:18:30 >




  • diyelim ki osayi'yi devre arası hallettiler ki beni aşırı heyecanlandırıyor. mesutla pelkasla oynayacağı bir 11 var mı? valencia da banko olduğu için bir 11 çıkmıyor farkında mısınız? genelde sakat cezalı olduğu için illa biri oynamaz ama mesut hazır olunca eksik de yoksa nasıl 11 çıkacak bilmiyorum. pelkas yedek demeyin ağlarım.

  • volvox7 kullanıcısına yanıt

    Pelkas solda Valencia sağda forvet arkası mesut.asil sıkıntı santrfor da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

    thiam şu an formda ve en faydalı olanı da gerçek bir kanat alırlarsa ne yapacak hoca merak ediyorum.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav çok heyecanlıyım dünyada eşi benzeri olmayan bir futbolcu geliyor. İş yapmasa bile rakip formada özil yazısını görünce Bi bismillah çeker.
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt

    Valenciayı beğenmezdim niye oynatıyor ısrarla falan diyordum ama hastalık oynamadığı dönem valencianın kilit rolde olduğunu anladım.Mahvoldu takım resmen helva gibi dağıldı.


    Valencianın biraz daha skor katkısı vermesi gerekiyor sadece 6-7 gol atsın yeter.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Uçağı takip etmek isteyenler ;


    https://www.flightradar24.com/KOC10/2698198e


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.