Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
54 Misafir (40 Mobil) - 14 Masaüstü40 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
113
Favori
4.350.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Bir yanda seneye seçim var diye emre ile 1 yıllık sözleşme yapan ali koç,diğer yanda beni kızdırmayın 10 sene gitmem diyen aziz yıldırım.

Bir yanda işler kötü gittiğinde emre belözoğluna 0 ego ile sen olsan ne yapardın diye akıl danışan ali koç,diğer yanda sadettin saran,hakan bilal kutlualp gibi iyi işler yapınca ulan bunlar fazla gözönüne geldi taraftar benden çok sevdi diyip klüpten ihraç eden aziz yıldırım.

Şimdi Ahmet Nur Çebi , Mustafa Cengiz'de baktığın zaman iyi adamlar, çok bi falsolarını ben görmedim en azından öyle diyeyim ama arada büyük vizyon ve anlayış farkı var bence asıl önemli olan bu, dün konuşulanları büyük takımlardan hiçbirinin yapabileceğini sanmıyorum adamlar tek adama 20 milyon kontrat bağlıyor, motosikletle sözleşme falan yetiştiriyor.

• Başkan seçim zamanı üç döneme ihtiyacını olduğunu belirtmişti muhtemelen ikinci döneminin sonlarına doğru ekolümüz oturmuş olur sportif başarı yakalarız.

Ancak ülkede aleni bir Fenerbahçe düşmanlığı var.Yeni bir üç temmuz doğurabilirler.Adamlar bir şekilde başarılı olmamızı istemiyor.

Ciddi bir lobi yapmalıyız derdik yıllarca Hakan Hanoğlu'nun gs ile ilgili paylaştığı videodan sonra umudum kesildi.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Avrupa da oynuyoruz ama rakiplerimiz tamamına yakını Euro kazanıyor. Değersiz TL kazanıp nasıl rekabet edeceğiz?

Avrupa'da oynayınca yabancı futbolcuların maaşının büyük kısmını çıkartabilirsin. UEFA liginde bile 10M yakın para alıyorsun. Bu parayla 5 tane ligin üstünde yabancı oyuncu getirebilirsin rahatça.

Gereksiz oyuncuları kulüpten gönderip alt yapıya gereken önemi verdiğimizde (yedek futbolcularda 4-5 tanesi alt yapı oyuncusu olsa dahi) takımın maaş bütçesi acayip derecede düşer.

Mainz dediğin takımın kadrosu 100 milyon... Bilgisizliğine verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir konu hariç size katılıyorum. Sadettin Saran konusunda Aziz Yıldırım'ın sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum.

Sadettin Saran yönetimdeyken yönetim kurulu ve başkana danışmadan FB hazırlık maçlarını bir yayıncı kuruluşa sattı. Yönetimin arkasından iş çevirdi. Nereden biliyorsun dersen o dönem bundan söz edilmişti. Saran bir gün bile çıkıp yalanlamadı bunu.

Sadettin Saran gerçekten FB seviyor olsa en zor günlerde destek olurdu sen çıkıp hiç destek olduğunu söylediğini duydun mu mesela. Bir gün FB başkan olmak istiyorum diyen adam 3 Temmuz dan sonra çıkıp neden destek olmadı. Neden hiç ortalıklarda yok.

Eski yönetim gitti 2 senedir şimdi yeni yönetim eski yönetimin borçlarını ödemeye çalışırken ve onca FB insandan destek alırken FB diyen bir gün FB başkanı olmak istiyorum diyen Saran efendi nerede. Bir dönem kendini magazin figürü yapan bir adamdan FB fayda filan gelmez.

Saran mevzusu dışında dediklerine aynen katılıyorum ama Saran konusuna kesinlikle katılmıyorum. O gitsin ünlü isimlerle aşk yaşamaya devam etsin. Yaptığı en iyi iş o çünkü.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851

Mainz dediğin takımın kadrosu 100 milyon... Bilgisizliğine verelim.

Kadro değerinin 100 milyon olması onları FB'den iyi takım mı yapıyor. Almanya liginde veya Avrupa'da ne başarıları var mesela söylesene. Kadro değeri veya takımların bütçeleri ile takım değeri kıyaslanamaz önce bunu öğren.

Almanya 2. liginden takım alır 300 milyon euroya kadro kurarsın o zaman o takımda FB iyi takım olacak bu durumda. Senin kafa yapına göre buradan o sonucu çıkarabiliriz.

Adam gelmiş Mainz kadrosu 100 milyon euro bilgisiz diyor bana. 100 euro olması onları FB den kaliteli mi yapıyor.

Kalite para ile ölçülen bir şeyse o zaman tüm zenginler eğitim düzeyine bakılmaksızın tüm fakirlerden daha kaliteli insanlardır diyebiliriz. Nede olsa çok zengin.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

konumuz saran değil zaten,kendisini yayıncı kuruluşlara kamera tedarik işini yapıyor yanlış bilmiyorsam,zamanında bu tarz bir iş yapmış olabilir.Hakan bilal kutlualp de kabzımal klübe kendi şirketlerinden muz tedarik etmiş olabilir bilemiyorum.

Aziz yıldırım büyük egoları olan bir kişi fenerbahçeden çok kendisini severdi,başarı gelecekse bu işte kendi parmağı yoksa gerekirse o başarıyı baltalayacak kafa yapısında bir kişilik işin özü budur.

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kadro değerinin 100 milyon olması onları FB'den iyi takım mı yapıyor. Almanya liginde veya Avrupa'da ne başarıları var mesela söylesene. Kadro değeri veya takımların bütçeleri ile takım değeri kıyaslanamaz önce bunu öğren.

Almanya 2. liginden takım alır 300 milyon euroya kadro kurarsın o zaman o takımda FB iyi takım olacak bu durumda. Senin kafa yapına göre buradan o sonucu çıkarabiliriz.

Adam gelmiş Mainz kadrosu 100 milyon euro bilgisiz diyor bana. 100 euro olması onları FB den kaliteli mi yapıyor.

Kalite para ile ölçülen bir şeyse o zaman tüm zenginler eğitim düzeyine bakılmaksızın tüm fakirlerden daha kaliteli insanlardır diyebiliriz. Nede olsa çok zengin.

Alıntıları Göster

Bilgisizliğini saçma örneklerle desteklemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851

Bilgisizliğini saçma örneklerle desteklemişsin.

Alıntıları Göster

valla arkadaş kırılmasın ama geçen oyun orta sahadan kurulur demişti

Örneğin Ozan Almanya'da oynuyor olsa değeri 6 değil en az 15 civarlarında olurdu.

• Bilgisizliğini saçma örneklerle desteklemişsin diyen arkadaş sen haksız olduğunun farkında olacaksın ki ve daha düzgün verecek cevabın olmadığına göre sırf sana cevap yazmayım diye alıntı yaparak veya cevap kısmına basarak cevap yazmamı engellemişsin.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama futbol bilginin sıfır olduğunu gösteriyorsun. Transfer marketten o Alman takımın piyasa değerine bakarak cevap yazıyorsun bari hiç Almanya da kupa kazanmış mı ve Avrupa da kaç defa oynamış ona da bakı verseydin.

Gerçi senin gibi futbol bilgisi olmayanları ne diye kale alıp cevap yazıyorsam. Senin mesajlarını beğenenlerinde futboldan zerre anlamadığı ortada.

Sen 2. sınıf o alman takımı FB daha iyi takım sanmaya devam et.

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bilgisizliğini saçma örneklerle desteklemişsin diyen arkadaş sen haksız olduğunun farkında olacaksın ki ve daha düzgün verecek cevabın olmadığına göre sırf sana cevap yazmayım diye alıntı yaparak veya cevap kısmına basarak cevap yazmamı engellemişsin.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama futbol bilginin sıfır olduğunu gösteriyorsun. Transfer marketten o Alman takımın piyasa değerine bakarak cevap yazıyorsun bari hiç Almanya da kupa kazanmış mı ve Avrupa da kaç defa oynamış ona da bakı verseydin.

Gerçi senin gibi futbol bilgisi olmayanları ne diye kale alıp cevap yazıyorsam. Senin mesajlarını beğenenlerinde futboldan zerre anlamadığı ortada.

Sen 2. sınıf o alman takımı FB daha iyi takım sanmaya devam et.

Eskiden burası böyle değildi, şimdi herkes aşırı gergin ve laf sokma peşinde, saçma sapan bir yer oldu burası.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Yok yahu hep böyleydi burası,10 yıl öncesi falan da böyleydi hep.Bakkal gazi vardı o zamanlar  

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Eskiden burası böyle değildi, şimdi herkes aşırı gergin ve laf sokma peşinde, saçma sapan bir yer oldu burası.

Alıntıları Göster

Aklıma bu replik geldi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Yok yahu hep böyleydi burası,10 yıl öncesi falan da böyleydi hep.Bakkal gazi vardı o zamanlar  

Bakkal abimi özledim valla

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • 
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.