Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (1612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
119
Favori
6.627.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
81 oy
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperepla

Bursa maçında filan oynuyordu buradaki hazırlık maçlarında.
    O maçların temposu düşüktü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pavon, LA Galaxy'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Zanka'yi kaç kere izlediniz de çöp diyorsunuz anlamıyorum.
    Takım olarak Huddersfield çok kötü diye Zanka çöp mü oluyor.
    Geçen yıl bizde çok kötüydük. Ama adamlar Elif'e 15 verdi.

Ben Zanka'yi hiç izlemedim iyidir kötüdür. Bişey diyemem ama ismini duymadığım birini alirlarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Zankanın skrtelden öyle çok aham şaham bir artısı yok

hamleli ağır stoper işte

bizim ihtiyacımız olan sol ayaklı oyun kuran stoper tipi

böyle bir stoper alabilseydik eğer yanında serdar sadık vs performansı artardı

elinde 10 milyon para var

bas juan jesus kolarov

kapa transferi

• ts, yusuf yazıcıyı 17,5 mil. € + sonra ki satıştan %20 pay şeklinde satmış. İyi bir satış olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-769F62083

Kadroda son durum ;
    Şahane kadro.

Orijinalden alıntı: Venomstr

Kolarov Fenerbahçe’de diyebiliriz.

Kaynağa bak. Pavon nerde diye sordunuz mu bu adama ? Kolarov gelir,gelmez orası ayrı ama bu adam kadar sallayanını görmedim. Dünde Alex Teixeira gs'ye gelebilir dedi. Buna kalsa Fejsa,Konoplynka ve Mert Çetin çoktan bitmişti. 10 tane isim atıyor ortaya hangisi tutarsa 'bakın ben söylemiştim' diye ego kasıyor. Uzak durmak lazım böylelerinden.

• Bu mantıkla reyes oynasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K
  • quote:

ts, yusuf yazıcıyı 17,5 mil. € + sonra ki satıştan %20 pay şeklinde satmış. İyi bir satış olmuş.
    Çok komple bir topçu bize vereceklerini düşüncem bu maliyete alınsın derim başarılı olmasını da isterim ts şampiyonluğun en önemli adayı idi baya güç kaybetti o parayı nasıl kullanacakları da önemli ama tek isme yatieamayacakları için kalite kaybı kaçınılmaz...

Fenerbahçe S.K
  • SON DAKİKA!!

Renktaşlar biraz önce aldığım bilgiye göre Kolarov yatmış. Geçmiş olsun.

• takımda şu an 2 stoper 1 sol bek var. her iki mevkiyi de oynayabilmesi açısından kolarov transferi isabetli olur. bence yönetimin ısrarı da hasan Ali'nin sakatlığına da dayanıyor. hem 2 stoper hem 1 sol bek almaktansa bir stoper+kolarov almak hem daha ucuz hem de daha kalite sağlar.
    zanka hakkında uğur karakullukcunun söylediğine göre iyi bir stoper. ben çok dikkatli izlemedim ama huddersfieldden gelse bile epl temposuna alışkın birinin tslde ağır kalacağına inanmıyorum. ki iki senede 60 maça çıkmış. ciddi bir sayı. gönül isterdi ki kjaer olsun ama zanka da hiç fena değil. 3.5 zanka 3 kolarov 2 deniz. geriye 2.5m Euro kalıyor. ona da bir orta saha kiralar kapatırız. iyi kadro bence gayet

- Kolarov
    - Juan Jesus
    - Kjaer
    - Luiz Gustavo
    - Yıldız Forvet

Orijinalden alıntı: Venomstr

Kimseye taviz yok. Transfere devam.

- Kolarov
    - Juan Jesus
    - Kjaer
    - Luiz Gustavo
    - Yıldız Forvet
    Hayaller van persie, hayatlar tam tersie..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

takımda şu an 2 stoper 1 sol bek var. her iki mevkiyi de oynayabilmesi açısından kolarov transferi isabetli olur. bence yönetimin ısrarı da hasan Ali'nin sakatlığına da dayanıyor. hem 2 stoper hem 1 sol bek almaktansa bir stoper+kolarov almak hem daha ucuz hem de daha kalite sağlar.
    zanka hakkında uğur karakullukcunun söylediğine göre iyi bir stoper. ben çok dikkatli izlemedim ama huddersfieldden gelse bile epl temposuna alışkın birinin tslde ağır kalacağına inanmıyorum. ki iki senede 60 maça çıkmış. ciddi bir sayı. gönül isterdi ki kjaer olsun ama zanka da hiç fena değil. 3.5 zanka 3 kolarov 2 deniz. geriye 2.5m Euro kalıyor. ona da bir orta saha kiralar kapatırız. iyi kadro bence gayet
    Şu an ki Kjær, Zanka'nın gerisinde.

• quote:

SON DAKİKA!!

Renktaşlar biraz önce aldığım bilgiye göre Kolarov yatmış. Geçmiş olsun.
    hocam sen kimsin? bilgiyi kimden aldın?

"And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Fenerbahçe S.K
  • şınayderlin gelirse yeni kadleç olur sanki. ne olduğunu anlamaya çalışırken yıllar geçer.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.