Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
119
Favori
6.664.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
81 oy
Giriş
  • Obradovic bütçe sebebiyle mi yoksa inancının kalmaması Nedeniyle mi gitti asıl soru işaretleri burada.
    Takımda her gün yeni bir kopuş yaşanıyor iyiye mi gidiyoruz yoksa felâketi mi sürükleniyoruz bir yıl içinde belli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb taraftarı basketbol takımına sponsor olan şirketin sahibine obradovic yüzünden sosyal medyada küfür ediyor.Obradovic zaten 1 senedir takım çalıştırmıyordu.Vücut olarak buradaydı kafa olarak burada değildi.Yine tüm şartları zorladık,kendi gitti.Her neyse burası basket konusu değil.Başkandan artık güzel bir takım bekliyoruz.Yeniden 2014 öncesine dönme zamanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneForSorrow -- 24 Haziran 2020; 1:55:33 >

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Valla bir Galatasaraylı olarak beni getirseniz, Obra'yı takımın başında tutup 30 milyon euro ateşlemeye devam ederdim, maksat daha hızlı batmanız.

Sizin kulüplerin ekonomik durumundan ya da direkt Türkiye'nin ekonomik durumundan haberiniz yok galiba. Başkanınız ilk defa küçülmeye giderek doğru bir iş yapmış, onda da adamı eleştiriyorsunuz.

Şu an Türkiye'de basket gibi doğru düzgün hiçbir gelir getirisi olmayan bir branşa, bu paraları harcayabilecek spor kulübü yok. Dağ kadar borç var euro bazlı ve kur sürekli artıyor. Euroleague diyorsun, şampiyona verilen para çerez parası.

Efes para harcıyor çünkü Efes başlı başına bir şirket, medyada normal şartlarda yaptıramadığı reklamı basket ile yaptırıyor. Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi basket dışında dertleri yok.

Galatasaray'ın yıllar önce bu işlerden elini eteğini çekmesinin sebebi de ekonomiydi, spor kulübü kültürünün ya da direkt basket kültürünün Fenerbahçe'den eksik olması değil. Fakat basketbol bütçe istiyor, gelir getirmiyor. Galatasaray durmuşken, siz maddi durumunuzun vahimliğine rağmen geri dönüşü olmayan ciddi paralar akıttınız buralara.

Evet futbolda 1-2 topçunun aldığı ücret bazen basketin bütçesine denk geliyor ama futbol başlı başına bir ekonomi. İyi kötü geliri var, bu geliri de kafana göre başka branşlar için kullanamıyorsun.

Alıntıları Göster
    Her seferinde ayni cevaplari biz vermekten biktik sen ve senin gibiler ayni dar goruslu yorumlari yapmaktan bikmadi.

Son 7 yilda futbolun kaybettirdigi uluslararasi sayginligi basket subesi tek basina cekti . Elif elmas nasil geldi zannediyorsun ?

• Şu TS'nin sol beki vardı, Novak mı ne, onun sözleşmesi bitecek falan diye duymuştum. Millet beğeniyordu ama istatistik olarak iyi performans görmemiştim. Ona ne oldu, sözleşmesini uzattılar mı?

Orijinalden alıntı: towyedi

Her seferinde ayni cevaplari biz vermekten biktik sen ve senin gibiler ayni dar goruslu yorumlari yapmaktan bikmadi.

Son 7 yilda futbolun kaybettirdigi uluslararasi sayginligi basket subesi tek basina cekti . Elif elmas nasil geldi zannediyorsun ?

Alıntıları Göster
    18 yaşındaki Makedonyalı çocuk Fenerbahçe isteyince gelmeyecek miydi Obradovic olmasaydı? Öyle bir anlattın ki sanki Neymar'ın Santos'taki çıkışını yaptı Elif
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Fb taraftarı basketbol takımına sponsor olan şirketin sahibine obradovic yüzünden sosyal medyada küfür ediyor.Obradovic zaten 1 senedir takım çalıştırmıyordu.Vücut olarak buradaydı kafa olarak burada değildi.Yine tüm şartları zorladık,kendi gitti.Her neyse burası basket konusu değil.Başkandan artık güzel bir takım bekliyoruz.Yeniden 2014 öncesine dönme zamanı.
    Obradovic calismiyormus mus . Takimin yarisindan fazlasi sakatlandi adam cikip kendisimi oynasin ?

Orijinalden alıntı: Manciaa

18 yaşındaki Makedonyalı çocuk Fenerbahçe isteyince gelmeyecek miydi Obradovic olmasaydı? Öyle bir anlattın ki sanki Neymar'ın Santos'taki çıkışını yaptı Elif

Alıntıları Göster
    Dedi ve kronik 38 yasindaki forvete senelik 8 milyon verdi.

Altyapinizin en iyi adami bile 11 e giderken bonuslar dahil bu cocuk 18 e gitti.
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Dedi ve kronik 38 yasindaki forvete senelik 8 milyon verdi.

Altyapinizin en iyi adami bile 11 e giderken bonuslar dahil bu cocuk 18 e gitti.

Alıntıları Göster
    Konumuzla ne alakası var onu anlamadım. En azından nargileci değil sakatlanmadığı sürece katkısını veriyor
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Ben yerli olarak Erol Bulut'a sıcak bakıyordum ancak sakin kafayla düşününce Pelegrini ağır basıyor. Pelegrini'nin futbol dünyasında ağırlığı var saygı duyulacak bir isim bizim gevşek futbolcuları da ancak böyle kurt bir teknik direktör adam eder. Erol Bulut bu kaos ortamını kaldıramayabilir adama yazık ederiz.
    2012'den beri mütevazı kadrolarla çalışmamış Pellegrini. Ki Malaga kadrosu da çok mütevazı sayılmaz. Joaquin, Demichelis, Julio Baptista, Isco, Toulalan kimde vardı? Burada Rodrigues, Ozan, Mert Hakan görünce şaşkına döner. Bize halden anlayacak adam lazım. Öyle bir adam olacak ki Shaqiri mutsuzmuş neden biz almıyoruz değil, Başkan bedelsiz Willian'ı zorlayalım olmazsa benim çok beğendiğim Bulgar bir çocuk var onu alın diyecek. Bana bek almadınız demek yerine tekniği yetersiz ama çalışkan kanat oyuncusunu bek yapacak. Oyuncudan öyle verim alacak ki millet beğenmediği oyuncu için bu o mu ya diyecek. Yedek stopere para vermeyip altyapıdan çıkaracak. Yoksa Advocaat gibi her ay memleketine gidip bu oyuncular kötü bunlardan bir şey olmaz diyecekse kulüpten içeri adım atmasın.

• Başkan dedi ki mücadele eden, gururlanılacak bir takım olacak. Oyuncu yetiştirip satacağız, Scout transferleri olacak.

Geldi Berke ve Barış'ı aldı, doğru profilde hoca olan Cocu'yu getirdi. Cocu baskılardan yılıp souza-topal oynadı, gittiği maç oğuzkaanla çıktı. Taraftara biraz laf anlatsa farklı olabilirdi.
  • Bitti deniyor. Ali Ağaoğlu’ya geçen gün sordular Novak tartışmalarına nokta koyar mısınız? diye. Bu da çıkıp Novak her hafta koyuyor koymaya devam edecek tarzı iğrenç bir yorum yaptı pis adam. Bakalım ne olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Bomboş bir yorum.

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Belki de öyledir. Resmi bir açıklama olmadığı sürece bilgi kirliliği olacaktır zaten.

Alma kardeşim Kruseler cartlar curtlar alma.Mert Hakana en yüksek maaşı sen mi vermek zorundasın.Git muadilini bul ucuza.GiT ELjif gibi adam bul.Onu bile Aziz buldu ya yazıktır.

Eljifi sattın Josefi sattın Guilianoyu sattın gelen paraı ne yaptın.limani 4 milyon maaş ayew 4 milyon maaş yazık günah.Gidip Stochu alsan Ayew yerine bundan iyiydi hemde var ya 4 te 1 fiyata oynardı.

Bu taraftar mı scoutluk yapacak size.

Yazıklar olsun.Senin HAyalindeki Fenerbahçeye.Ne kadar güvenmiştik be sana başkan.Mahvettin bizi.

Bunların bir kısmı bırakın maçların çoğunu, sahaya bile cikmadi ya, ayağına top bile değmedi..Tam bir fiyasko gerçekten.Cok yazık bu kulübe ve taraftarlarına..

Aziz Yıldırımla en azından basket voleybol kupalar geliyordu, son 2 senedir bunları da kaybettik..

Şimdiye kadar suçu teknik direktör ve futbolcu eksikliğine bağlıyordum ama yeni anladım. Mourinho da gelse Ali Koç varken bu kulüpten bir cacık olmaz..

• Beyler sorun bütçe olabilir ama Ali Koç'un icraatlerini ne kadar begenmesemde başkan 2 senedir kendi cebinden veriyor Beko sponsorluğu zaten çok açık

Bu senede gayet iyi kadro kuruldu hatta ben çok rahat final göreceğimizi düşünüyordum ama her şey yıldız isimlerle olmuyor.

Obradovic pandemi yüzünden de olabilir bütçe meselesi de tabi etkilemistir ki adam çok haklı burda gitmek istemiştir

1 yıl bile ara verip ben Barcelona'nın başına geçeceğini düşünüyorum. Belki ara vermeden geçer belki de emekli olur belli olmaz.

İki taraf içinde hayırlısı olsun kimseye kızmıyorum bu konuda Obradovic hocama yakışır şekilde bir veda duzenlenmeli

Ali Koç un ilne kadar icraatlerini beğenmesemde öldürmemek lazım çok yukleniliyor bu senede zaten aynı hataları yaparsa kongrede gidecek. Pusuda bekleyenlere fırsat vermeyin

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş

• Biz de bekliyoruz ki scouting diyince adam toplayacak Türk gençlerini bağlantılarını kullanıp sağa sola dağıtacak.Almanya 2 lig olur İtalya 2 olur Hollanda Belçika olur.YOK BUNU BİLE YAPMIYOR AZİZDEN NE FARKIN VAR O ZAMAN BİRİ SÖYLESİN YA.kULÜBE PARA VERİYOR DİYE Mİ sadece.O verdiği paralar da kurtarmayacak

Orijinalden alıntı: Spider-Man

2012'den beri mütevazı kadrolarla çalışmamış Pellegrini. Ki Malaga kadrosu da çok mütevazı sayılmaz. Joaquin, Demichelis, Julio Baptista, Isco, Toulalan kimde vardı? Burada Rodrigues, Ozan, Mert Hakan görünce şaşkına döner. Bize halden anlayacak adam lazım. Öyle bir adam olacak ki Shaqiri mutsuzmuş neden biz almıyoruz değil, Başkan bedelsiz Willian'ı zorlayalım olmazsa benim çok beğendiğim Bulgar bir çocuk var onu alın diyecek. Bana bek almadınız demek yerine tekniği yetersiz ama çalışkan kanat oyuncusunu bek yapacak. Oyuncudan öyle verim alacak ki millet beğenmediği oyuncu için bu o mu ya diyecek. Yedek stopere para vermeyip altyapıdan çıkaracak. Yoksa Advocaat gibi her ay memleketine gidip bu oyuncular kötü bunlardan bir şey olmaz diyecekse kulüpten içeri adım atmasın.

Alıntıları Göster
    Öyle tuhaf bir yorum yapmışsınki.. son cümleye kadar herşey dick advocaat, son cümle advocaat olmasın

Halden anlayacak adam lazım diyorsun, 1 tane bile transfer yapılmamış (karavaev i adam yerine koymuyorum) adama olmasın diyorsun.
    Halden anlayacak adam lazım diyorsun, bütün fenerbahçe medyasının önünde kulübün anelkaları ortegaları aldığı zamanların geride kaldığını söyleyebilecek kadar gerçekçi bir adama olmasın diyorsun
    Halden anlayacak adam lazım diyorsun, tek transfer yapılmamasına rağmen defalarca yönetim başkan elinden geleni yaptı deyip kulübün arkasında duran adama olmasın diyorsun.

Oyuncudan verim almalı diyorsun, adam 0 transferle, elindeki kazmalarla manchester unt. lı feyenordlu gruptan seni lider çıkartıyor, ligtede 3. yapıyorki oda aykut etkisinden oyuncuların salması, sabotajından dolayı oluyor (d.a. :bu oyunun sebebini futbolculara sorun eğer dürüstlerse size gerçeği söylerler)

Yedek stopere para vermeyip alt yapıdan çıkaracak adam lazım diyorsun, bırak yedek stoperi altyapıdan yetişmiş yiğithanı direk as stoper yapıp avrupa devlerinin önünde oynatan adama laf çakıyorsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana bilmemnesi

Öncelikle şu kalıplaşmış düşünceyi kafandan atmanı öneririm. Advocaat takımın düşmanı falan değildi. Kim ne hakediyorsa onu söylüyor çokta doğru yapıyordu. Ozan'ı yemeye çalıştıklarında, o bir wonderkid bugünleri atlatacak dememiş miydi ?

Lens aşırı övüldüğünde, çok daha fazlasını yapabilir dememiş miydi ? Yine aynı Lens neredeyse kazık gibi içimize girecekken almayın diyende kendisi değil miydi?
    Hasan Ali için çok çalışkan bir oyuncu diyen o değil miydi ? Nedir bu adama karşı nefretiniz anlamak mümkün değil.

senin anlayamadığın şey şu, kulübün arkasında durmakla takımın arkasında durmak arasında farkı idrak edemiyorsun. sen parasını çuvallarla verdiğin işçiden verim alamıyorsan o işçiye ya fırça çekersin ya kovarsın. Bunlara yetkin yoksada kovulması için üstüne raporlarsın (d.a.: fenerbahçe kendisine layık olmadığını düşündüğü futbolcularla yolları ayırabilmelidir demişti. ne kadar haklı olduğunu ayrıca belirtmeme gerek var mı?)

bu adam bu kadar kısa sürede fenerbahçe nin büyüklüğünü çözmüş birisiydi. her demecinde, fenerbahçenin bundan çok daha iyisine layık olduğunu söyledi. takımdan ayrıldığında bile yerine gelen aykut kocaman için daha ilk haftalarda, doğru işler yapıyor diyen gene bu adamdı. bütün bunları görme ama fazlasıyla hakettikleri halde takım içindeki çöp oyuncu grubuna sallamasını gör ve nefret kus. size batan bunlar mı ? yoksa son derece haklı olduğu kıçını sala sala oynayan oyunculara olan sözleri mi ? sizin umrunuzda olan şey daha güçlü bir fenerbahçe mi yoksa incinecek milyonluk eşekler mi ?

Bu adam İsmail Kartal gibi, bir forvet istedim onu bile almadılar mı dedi ?

Bu adam Aykut Kocaman gibi rezil bir gecenin ardından söyleyebilecek birşey yok deyip salonu mu terk etti yoksa en kötü günlerimizde bile çıkıp sadece gerçekleri haykırmadı mı?

Bu adam Ersun Yanal gibi saniye başı fenerbahçe büyüktür, büyüktür fenerbahçe demediği için hatta fenerbahçeye gelirken bile paranın kendisini ikna ettiğini söyleyebilecek kadar dürüst bir insan olduğu için mi size battı ?

ben bu adama büyük saygı duydum ve kesinlikle dünyadaki teknik direktörlerin gözünde de saygıdeğer bir yeri olduğuna eminim. Hatta man unt. la oynayacağımız maç öncesinde mourinho bile kendisi hakkında (ona bakınca büyük bir tecrübe görüyorum) demişti.

daha ne yazayım bilemiyorum. fenerbahçe nin en tepeki sorunu olan, yönetilememe sorununun gizli perdeler arkasından kısa bir süreliğine gözükmesini sağladı bu adam aslında. ama tabii görebilene..
    Ve din de yok...

• Ayrıca sistematik şekilde bı Emre belezoglu yalama çalışması var bugünde çıkmış Candaş Tolga denen bjkli Emre'yi savunuyor falan.

Emre Belözoğlu benim en sevdiğim topculardan biridir bende 4 adet fener forması var okocha , pvh , Alex ve Emre Belözoğlu

Bu sene geri döndüğünde o kadar sevindim ki anlatamam ama beni çok hayal kırıklığına uğrattı

Alanya Başakşehir bjk maçlarına dönüp bakmanizi istiyorum balık hafızalı bizim taraftar gerçekten. Emre ve Volkan bu takıma zarardır bunu Ali Koç göremedi göremiyor, Bu adamların nasil entrikalar çevirdikleri malum Fenerbahçe sanki babalarının at çiftliği

Ulan totti bile Roma'da görev alabilmek için senelerdir eğitim alıyor anasını satayım emreyle volkana bak adamlar takımın sahibi gibi davranıyorlar.

Ama önümüzdeki sene gorucem ben bu kafayla devam edilirse Kasım ayında kongre olur.

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.