Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.456.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşım 33 yaşındaki birine bonservis ödenmemesini istiyorum. kompany nin bonservisi yoktu. kolarov u da biliyorum, sen romadan biliyorsun sanırım lazio ve man.city den biliyorum. şuanda gelse türkiye de de iş yapar ama bizim sol kanada yada defansif ön liberoya ihtiyacımız yok stopere ve 8 numaraya ihtiyacımız var. her neyse işte...
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Saçmalığın daniskası stoper alacaksam gider net adam alırım niye gidip bekten bozma adamı stopere koyayım oraya bek Kolarov'u isterim ama gelipte stoper oynayacaksa saçmalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NTV'ye gore Besiktas Boyd'u 1.5m Euroya aliyormus. O paraya bitirirlerse bedava resmen. Biz Baris'a bile daha fazla verdik. Kanatlarda kadro derinligi acisindan mukemmel olurdu bizim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Kolarov'un yaşından dolayı sakatlık endişeleri taşıyan arkadaşları az çok anlıyorum, her ne kadar adam sapasağlam olsa da.

Fakat Kolarov'u Fenerbahçe için beğenmeyen varsa gerçekten farklı spor takip etsin.
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vedat'a yapılan oyuncu teklifleri için bonservis değil kiralık diyorlar. Berke 2 yıl kiralık önerilmiş.

Kabul ederler umarım bitsin artık bu transferler. Geç kalınacak gibi duruyor yani bu teklifleri daha sezon bitmeden yapmak gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 27 Haziran 2019; 16:54:36 >
  • metinuster kullanıcısına yanıt
    İnşallah şu Vedat çöpünü Gs alır da kurtuluruz. Bu bir, Fejsa iki... İsimlerini görmek bile moralimi bozuyor. Hadi Barış neyse de Berke'yi önermişler bir de. Vallahi bu hoca ve yönetimden iş olmaz.

• Gelenler

Kolarov(0)
    Dani alves(0)
    Fejsa(3m)
    Cahill(0)
    Subotic(0)
    Locadia/carrasco(2.5m kiralama)
    Konoplyanka (2m)

Gidenler

Eljif (16m)
    Isla (4m)
    Reyes(2m)

• Hâlâ sağda solda Volkan bu kulübe 20 yılını verdi gibi yorumlar görüyorum, zaten hayattan zar zor keyif alıyoruz vallahi çıldıracağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    alves ?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Dani alves,isim transferleri yeni transferlerin gelmesini sağlar

• Çıkan haberlere bakarsak Ersun böyle oynamayı planlıyor sanırım. Eldeki oyunculara en uyan sistem bu.
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Özellikle Ozan ve Jailson gibi mevkisiz adamların tam mevkisi var. Normalde Ozan ve Jailson'dan ne 8 ne 6 olur ama bu sistemde ne oyun kurmalarına ne de orta sahayı tek başlarına idare etmelerine gerek var. Her şeyden yarım yamalak yapsalar yetecek bir yerde oynayacaklar. Üstelik eldeki kalabalık orta saha rotasyonunu da en uygun şekilde kullanmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

İnşallah şu Vedat çöpünü Gs alır da kurtuluruz. Bu bir, Fejsa iki... İsimlerini görmek bile moralimi bozuyor. Hadi Barış neyse de Berke'yi önermişler bir de. Vallahi bu hoca ve yönetimden iş olmaz.
    Berke'yi kiralık önermişlerdir diye umuyorum.
  • kadro yapılanması hala hatalı bana göre, alıyorlar gönderiyorlar ama bir taraf çok şişkin (bir ara 5 sağ bek olması gibi) bir tarafta kimse yok (şu an sol açık olmadığı gibi)

uefa anlaşmasının sonucu açıklanmadı, transferler de onun için mi bekletiliyor acaba
  • boş yapma her şeyi gözden anlayan adam. demek istediğimin ts'de 2-3 sene daha kalıp çürüyüp gidecek olmaları. bakınız. bazı çöpler. he bazıları kendini geliştiremedi o ayrı. alper potuk. mehmet topuz, salih uçan, muhammed demirci. batuhan karadeniz. gibi çöpler bu adamlar yurt dışına gitseydi belki bir tık daha iyi olurlardı. ts'de kalıp kalburüstü tr liginde ne olacaklarını sanıyorsun messi mi ?
  • quote:

Aynen hocam yoksa vedat balonu bizim elimizde patlıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

Gelenler

Kolarov(0)
    Dani alves(0)
    Fejsa(3m)
    Cahill(0)
    Subotic(0)
    Locadia/carrasco(2.5m kiralama)
    Konoplyanka (2m)

Gidenler

Eljif (16m)
    Isla (4m)
    Reyes(2m)
    alves ile cahill gelirken yolda ronaldo ile messiyi de ikna etmişler. yarın koçtaş'ın hırdavat deposunda gizli saklı sözleşme yapacaklar. benden duymadınız hadi yine iyiyiz.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Skretele 6 milyon hara mı verilir adam kaçırıyor pozisyon alamıyor dediğim zamanlar bana hakaret ediyorlardı.Yıllardır böyle bu adam takım şuan çok köta olduğu için kandisini eleştirmeyi bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Vedat'a yapılan oyuncu teklifleri için bonservis değil kiralık diyorlar. Berke 2 yıl kiralık önerilmiş.

Kabul ederler umarım bitsin artık bu transferler. Geç kalınacak gibi duruyor yani bu teklifleri daha sezon bitmeden yapmak gerekiyordu.
    İnşallah oynama garantili kiralarız.

• quote:

Gs alacaksa da Emre Akbaba örneğindeki gibi fiyat yükseltmek için de taktiksel teklif veriliyor olabilir. 2 mio € dolayları haric verilecek her kuruşa yazık bu adama. İsmi ilk geçtiğinde gelsin istemistim ama gerek kendi açıklamaları gerek Rize'nin tavrı bizden uzak olsun demeye getirtti. Bu tarz transferlerden hiç verim aldık mı ki !

• EUFA çalışanları devlet memurunu geçti arkadaş. Kuşla gönderseniz yazıyı gelirdi şimdiye. Akşam oldu hala karar açıklanmadı.

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.