Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.461.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi Tolgay neysede Jailson-Ozan-Tolga bu adamlara 8 numara diyemezken niye 8 değilde ısrarla 6 numara istenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence siz hastasınız, herkese hasta mısın diye sormuşsunuz.
    Arkadaşın dediğiyle sizin dediğinizin ne alakası var ? Her hocanın yüklemeleri farklı olabiliyor, kiminin takımı ilk haftalar iyidir sonrada çökmeye başlar, kimi ilk haftalar yavaştır sonra açılır.

3 forma da güzel değil arkadaşlar. Adidas'la anlaşma bitiyor sanırım başka bi firmaya geçilmesi lazım, tabi gelecek teklifler önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Ersunun istediği 6 numara nasıl Jailson o mevkide oynasa hiç Gustavoya okadar para vermesek nasıl olur. Şöyle tandem kurulsa keşke Jailson'un klübede heba olmasını istemem.

M'Villa - Jailson
    Kruse
    Jailson hem ön libero, hem merkez olarak görev almış. Zaten izleyince hücum için de yeteneği ve potansiyeli olduğu belli oluyor. Bu adamı oynatsa hiçbir sıkıntımız olmaz. Biraz oyuncularımıza güvenmemiz lazım. Tolgay, Tolga, Ozan, Jailson, Emre belki çoğu kişinin yıldız anlayışına uymuyor ama kimin parlayacağını bilemezsiniz.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    ben sayıya takılmıyorum 3 olsun ama kaliteli olsun:kjaer,kolarov,batshuayi. bunları alırsan doğrudan 11 oyuncusu. ben 4-5 transfer yapabileceğimizi düşünüyorum tabii eljif in satılması şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailsondan ön libero olmaz. Adamda pozisyon sadakatı diye bir olgu yok. Sürekli pozisyonunu kaybedip öne çıkıyor arkası bomboş kalıyor. Yanına arkasını kapatacak adam koymadan orta sahanın en gerisine koyarsan her maç 6 7 tane kontra yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    8 numara alınması daha mantıklı zamanında Malinovskyi alsaydık o sıkıntıyı çekmezdik

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    Herşey bir yana,Maicon'u kesip yerine Gs'lilerin pekçoğunun adını dahi bilmediği Ozan Kabak adlı genci ilk 11'e koymak ve oyuncuyu birkaç ayda yurtdışına kitleyip yerine,devre arasında 1 tanesi sol ayaklı toplam 2 adet bonservisiyle potansiyelli stoper alabilmek cidden farklı bir hocalık seviyesi,büzük meselesi kısaca.

Yanıyorum da devre arasında Tolgay denen tipe bayıldığımız 3.2 milyon euro bonservise yanıyorum.

Ersun Hocanın artık mazereti yok,bundan sonra yıldız alınsın ya da alınmasın eldeki kadro ile üstelik tek kulvarda adam gibi top oynayan bir takım izletememesinin mazereti asla ve kata yok.
  • jailson'u beğeniyorum ama brezilya ligine göre önlibero eğitimi almış ve bizim lige göre yumuşak kalıyor.kendini geliştirirse o zaman 6 numara oynayabilir veya yine kendini eğitirse evrilirse 8 numara olabilir o ciğer var onda. jailson 6.5 numara aynı ozan gibi. ikisi de pekala göbekte oynayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms91

Hadi Tolgay neysede Jailson-Ozan-Tolga bu adamlara 8 numara diyemezken niye 8 değilde ısrarla 6 numara istenir
    Bahsettiğin 3 adam oyun kurucu tarzında olan tiplerin yanında verimli olur.
    Mvila'yı Bursa'daki Belluschi tarzında düşünün yada Tolgay'ın defansif meziyetleri daha gelişmiş olanı. Ozan o sayede parlamıştı. Bizde Topal oynadığı için sıkıntı oluyordu.

Ayrıca Tolga kesinlikle 6 numara değil, Ozan ile Jailson 6-8 arası ama Tolga'nın uzaktan yakından 6 ile alakası yok. Sahada durmadan pres yapan bir 8 numara kendisi. Top kabiliyeti yüksek değil, insanlar bu yüzden Tolga 8 değil zannediyor.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Top kabiliyeti olmayan adam bizde 8 numara oynayamaz hocam ancak Alanya-Konya'da filan oynar

• Eliften gelen parayla 5 6 milyonluk 2 genç oyuncuya yatirmaliyiz hem süper lig seviyesinde hem de gekeckte kendini gelistiribelecek oyuncu almak şart oğlu şart dynamo da antonio marin var 17 yaşında 2 kanatta da oynar

• Malinovskyi italyaya uctu. Bakalım ne yapacak bu belçika takımlarındada baya cevherler var.

• gokhturk G kullanıcısına yanıt
    Sakin ol kardeşim gerçekler acıdır

• Lüe yine formunda

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    İki sene önce 3.4 milyona alabilirdik 13 milyona gitti Genk istatistiklerini bizde forvet oyuncuları yapamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Lüe yine formunda

şey yapamıyor muyuz ya, costa kanka sana paranı ödeyelim ama 4 sezonda taksit taksit ödeyelim. hem emekli olmuşken bile cebine havadan para gelir nasıl desek adam ne der acaba
  • Bekleyip göreceğiz yüklenmeyin artık.

İyi veya kötü Ozan Jailson ikilisi ile orta saha çok dinamik olur keza tolga ciğerci de ben güveniyorum.

İhtiyacımız olün jailsonun yanına bir tane de emre gibi adam ama ekonomimiz belli.Yapacak bir şey yok.

Bize acilen forvet ve iki stoper lazım.

Bundan sonrası çok beğendiğiniz ersun hocanızın marifeti olacak.Eldeki malzeme karman çorman ama iki stoper bir forvete gayet kaliteli lemek yapılabilecek hale gelecek.

Tolgayı o aldırdı şimdi tolgay çöp tolgayla napsın demayin sakın.Aldırdıysa yapcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 19 Temmuz 2019; 12:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VulonViing

Sakin ol kardeşim gerçekler acıdır
    Yol al ;) Yürü ;)

• 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.