Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
19
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayseri maci uygun fiyata 1 adet bilet alinir stad bos kalmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

32 lira için devir etmeye değmez
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 29 Ağustos 2018; 10:40:20 >
  • Kayseri maçı biletini devredeceğim. Maraton üst G blok. Fiyat gişe fiyatınının altında 100 TL.

Arkadaşımın da kombinesi var, arkalı önlü çapraz koltuklar. 2 kişi gitmek isteyen olursa bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfonsos -- 31 Ağustos 2018; 12:16:58 >
  • [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Kombine Transfer Konusu
    https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=61484

arkadaşlar resmi siteden yapılan bilet fiyatlarına ilişkin açıklama ektedir.
    Fenerbahçe'nin desteğe ihtiyacı olduğu bu günlerde 3-5 hesabı yapmadan, maça gitme imkanı olmayanlar lütfen biletlerini maça gidebilecek bir başka renktaşına devretsin.

gerek dm yoluyla, gerekse de bu konu üzerinde gişe fiyatı üzerinde satış yapmaya çalışan simsarları lütfen şikayet edelim.

burası karaborsa platformu değildir, burası koltukların boş kalmamasını sağlamaya çalışan bir dayanışma ve yardımlaşma platformudur.

• ankara'dan kardeşimle maça gideceğim, migros veya okul açık biletlerinizi gişe fiyatından alabilirim. (2adet)

diğer fenerium veya maraton tribün biletlerinize indirim karşılığı talibim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Ağustos 2018; 10:34:50 >
  • Kayseri maçına kale arkası bilet arıyorum. Uygun fiyattan devretmek isteyen varsa talibim

• Merhaba

Kayseri macina 3 adet yanyana kombinemiz satiliktir

Toplam fiyat 250 tl dir.almak isteyenler bana ulasabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confilax -- 29 Ağustos 2018; 13:0:20 >
  • Kayseri maçına 1 adet kombine devir yapılır Okul açık N-Blok (30 TL)

Telefondan iletişime geçebiliriz 0507 550 34 56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan83 -- 29 Ağustos 2018; 14:55:49 >
  • Kayseri maçı için 1 adet okul açık mevcut almak isteyen pm atabilir. 60 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gişe fiyatı 32.5tl arkadaşlar fiyat verirken buna göre verirseniz daha iyi olur.

• Benim Fenerbahçe bölümünün yöneticilerine/adminlerine bir önerim var. Bu Fenerbahçe kombine devir konusunda, Fenerbahçe'nin açıkladığı fiyatlardan BİR LİRA bile daha fazla fiyattan satmaya çalışan olursa, konudan mesajı silinsin ve Fenerbahçe bölümünden 1 hafta uzaklaştırılsın. Aksi takdirde, bu konu kombide devir konusu değil, kombine KARABORSA konusuna dönüşüyor. Donanımhaber karaborsa piyasasının internetteki temsilcisi olmasın. Bu konuda, kombinelerini Fenerbahçenin belirlediği fiyattan veya bedava/ücretsiz devrederek hem kulübe hem de maddi durumu olmayan veya bilet bulamayan Fenerbahçeli kardeşlerimize yardımcı olan gerçek Fenerbahçeliler olsun. Karaborsadan yararlanıp insanların Fenerbahçelilik duygusunu sömürerek para kazanmaya çalışan çıkarcı kişiler olmasın. Satan kişinin bileti o maç için hangi tribündense, Fenerbahçe'nin o maç için, o tribüne belirlediği fiyattan BİR LİRA fazla satanlar bölümden belirli bir süre uzaklaştırılsın. Donanımhaber, karaborsanın internet şubesi olmasın ! Katılan arkadaşlar lütfen mesajı beğenerek üste çıkarsınlar yöneticilerin haberdar olmasını sağlayalım. Fenerbahçe bölümünün admininin kim olduğunu bilen varsa admini etiketlesin. Ve eğer bu karaborsacılığı engelleme fikri kabul görürse, bu konunun ilk mesajına ve Fenerbahçe bölümüne bu kural eklensin insanlar haberdar olsun. #FenerbahçelilikDuygusuSömürülemez!

@Manuel Neuer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 29 Ağustos 2018; 21:32:24 >

• Selamlar,

Arkadaşlar satacağınız bilet fiyatlarının gişe fiyatlarından yüksek olması yasaktır

Böyle bir olay yaşadığınız zaman lütfen şikayet butonunu kullanıp bize bildirin.

Gişe fiyatından yüksek fiyatlandırma yapan üyeye 7 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.
    (Madde 9)https://forum.donanimhaber.com/b-font-color-f00-spor-bolumu-kurallari-guncelleme-15-07-2015-font-b--53462345

İlk mesaja bu bilgilendirme notunu yine ekliyeceğim.
  • Herkese merhaba Kayseri maçına
    Migros veya okul açık kale arkası 2 adet bilet lazımdır
    Çooook uzun zamandır maça gidemiyorum oğlumla
    🤗🤗🤗🤗🤗
    Hemen ödeme yapılır DM
    Forum KURALLARI bellidir.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 30 Ağustos 2018; 10:54:51 >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi siteden fiyat aciklamasi yapildiginda son sayfanin basinda gorunecek sekilde mesaj atip sabitleyemez miyiz??

Ben aciklandiginda mesaj atiyorum ama uzerine baska mesajlar gelip geride kaliyor.

Malum ilk sayfayi da herkes okumuyor. Mesela ilk mesaji her sayfada gorunecek sekilde sabitleyelim, ben de orayi guncelleyim.

Bi zamanlar @citizen, blckhm bu isleri yapardi ne guzell

• Abi yok mu biletini satan be 2 adet lazım

• Arkadaslar fenerbahce passoligim var bugun bilet alamazmiyim siteden? Satısa bugün cikmıyor mu fb passoliglere

• 2 ADET OKUL AÇIK ALINIR

• Maraton üst B 1 adet gişe fiyatından ufak indirimli 100 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefada Hangi torbada hangi takımlar var. Yazabilecek var mı ? İnternette bulamadim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.