Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
153
Favori
2.100.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanya Fransa finali gorunuyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 1 Haziran 2018; 23:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım: Onlar çoluk cocukla video hazırlasın. Ben üyelerle yürüyorum. Kazandıktan sonra hesaplaşma başlayacak.

• kardeşim Ali Koç bize cl finali oynatır yazmışsın daha 2 sayfa önce sonra niye fifacı diyorsunuz diyorsun. 10 trilyon dolarlık şeyh cl finali oynatamıyor Ali Koç görüp heyecanlanıyorsunuz. şimdi bana ben paradan değil vizyondan dedim falan deme. psg'de vizyon yok mu? o işler öyle kolay değil. bunun adı fifada cl finali oynayıp heyecanlanmak

ayrıca başka futbollari izleyip aykutcu olunmaz demek önyargı. size avrupa futboluyla Aykut hoca arasinda benzerlikler ispatliyoruz, bu sefer de aykut bu kadroyla o futbolun oynanamayacagini bilmiyorsa cahildir diyip siyriliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Fransa dehset takim kurmus.

Almanya Fransa finali gorunuyor gibi.
    cok iyiler ama tecrubesizler. Fransa'nın en iyi 2. kadrosu bu, digeri 98 jenerasyonuydu. italyanin da en kotu kadrosu olabilir. ve bu kadar oyun ustunlugune ragmen oyunu yeni koparabildiler. tabi bi hazirlik maci ama bi seyler cikarilabilir.

fransanin tecrube eksikligi, ispanya ve almanya gibi tecrübeden oluşan takımlara karşı zaaf olabilir. ben ispanya-almanya, fransa-brezilya maclari izlemek isterim. iki yeni kurulmus yetenekli takimla, iki tecrubeli ve winner takimin maci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artificial Difference

kardeşim Ali Koç bize cl finali oynatır yazmışsın daha 2 sayfa önce sonra niye fifacı diyorsunuz diyorsun. 10 trilyon dolarlık şeyh cl finali oynatamıyor Ali Koç görüp heyecanlanıyorsunuz. şimdi bana ben paradan değil vizyondan dedim falan deme. psg'de vizyon yok mu? o işler öyle kolay değil. bunun adı fifada cl finali oynayıp heyecanlanmak

ayrıca başka futbollari izleyip aykutcu olunmaz demek önyargı. size avrupa futboluyla Aykut hoca arasinda benzerlikler ispatliyoruz, bu sefer de aykut bu kadroyla o futbolun oynanamayacagini bilmiyorsa cahildir diyip siyriliyorsunuz
    Hocam çok doğru demişsin çok finali oynamak öyle kolay mı ya

Hani dese ki çok de kalıcı takım olacaz . Bu daha doğru bir kelime olur

Paris Örneğide tam yerine oturmuş bende city örneğini vereyim

City Araplara satıldığından beri deli gibi transfere ve altyapıya para döktüler . Belçika resmen city e çalışıyor zaten çoğu takım ile anlaşmaları falan var . Dünya para harcıyorlar ama gene şl de gidemiyorlar finale . Çünkü gelenekleri yok . Oynayarak kalıcı takım olarak anca o zaman kendi geleceğini oluşturursun .

Aynı şekilde chelsea . Drogbanın üstün çabasından sonra ne başarısı var ?? O sene drogba olmasa o kupayı anlamayacaklardı . Ondan sonrası zaten kayıp .

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

cok iyiler ama tecrubesizler. Fransa'nın en iyi 2. kadrosu bu, digeri 98 jenerasyonuydu. italyanin da en kotu kadrosu olabilir. ve bu kadar oyun ustunlugune ragmen oyunu yeni koparabildiler. tabi bi hazirlik maci ama bi seyler cikarilabilir.

fransanin tecrube eksikligi, ispanya ve almanya gibi tecrübeden oluşan takımlara karşı zaaf olabilir. ben ispanya-almanya, fransa-brezilya maclari izlemek isterim. iki yeni kurulmus yetenekli takimla, iki tecrubeli ve winner takimin maci.

Alıntıları Göster
    Fransa 'nın 98 jenerasyonu müthişti. Almanya ve ispanya ağır basıyor dediğiniz gibi. Erken ama Özellikle Almanya finalde olur gibime geliyor. İyi olacak , futbolsuz geçirmeyeceğiz yazı. Bizde izlerken heyecan katmak için iddia yapar dururuz: ).

• Aykut kocaman giderse, niye gittiğini Ali Koc açıkladı. Ben devam etmek isterim ama taraftar bastırıyor dedi.

yani aykut hoca giderse başkanın kanına giren haterler yüzünden gitmiş olacak. Siz sanıyor musunuz Aykut gidince barış olacak? Eğer bu haterler yüzünden Aykut giderse esas o zaman savaş çıkacak. Ali başkana laf yok, kanına girenlerin ensesinde olacaz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Bismarckk

Aykut kocaman giderse, niye gittiğini Ali Koc açıkladı. Ben devam etmek isterim ama taraftar bastırıyor dedi.

yani aykut hoca giderse başkanın kanına giren haterler yüzünden gitmiş olacak. Siz sanıyor musunuz Aykut gidince barış olacak? Eğer bu haterler yüzünden Aykut giderse esas o zaman savaş çıkacak. Ali başkana laf yok, kanına girenlerin ensesinde olacaz ama
    Sen kendini böyle kandır, adam 2-0 öne geçtiğimiz maçları bile rahat izleyemedik, taraftarın ve benim beklediğim farklı bir futbol var, ısıran takım istiyorum dedi laf aralarında. Gayet de futbol felsefesini beğenmediğinden göndermek istiyor, ama insan olarak seviyor olabilir kendisini bundan kibar olmaya çalıştı.
  • Aykut kocamanin 2017 2018 sezonunda hangi macini zevk alarak izledik keyifle hatirlayan varmi ??
  • Ali Koç: Teknik direktör konusunda karar vermedik. Sportif direktörü hemen açıklarız. Aykut Hoca'yla da bir araya geleceğiz. Çalıştığımız şirketin belirlediği adaylardan 4-5 kişi kaldı. Bir tane de Türk teknik direktor var içlerinde. Ancak yerli teknik direktörle devam etme kararı alırsak Aykut Kocaman'la devam edeceğiz.
    Haterlar şimdi Azizci olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 1 Haziran 2018; 23:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Ali Koç: Teknik direktör konusunda karar vermedik. Sportif direktörü hemen açıklarız. Aykut Hoca'yla da bir araya geleceğiz. Çalıştığımız şirketin belirlediği adaylardan 4-5 kişi kaldı. Bir tane de Türk teknik direktor var içlerinde. Ancak yerli teknik direktörle devam etme kararı alırsak Aykut Kocaman'la devam edeceğiz.
    Haterlar şimdi Azizci olurlar.
    ersuncular şok ersuncular vefad. yabanci sirketin onerdigi isim de ersun olsun da gor iyice delirirler

2.si onlar zaten gizli azizci, belli etmiyorlar. yarın 2 baskan adayi da td adaylarini soylese. aziz jorge jesus, ali aykut kocaman dese. hepsi aciktan azizcilik yapar. ama bilgisizler. alinin aykutla devam etme ihtimalini azizden dusuk gordukleri icin aliciler. ama tam tersi. azizle devam etse bile aykutla, devre arasi aziz elestiri cemberini yarmak icin kovar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 2 Haziran 2018; 0:7:47 >

• Ali Koç artık kısır kavgadan sıyrılıp kendi projelerinden daha çok bahsetmeli yoksa o girdapta kaybolup gidecek.

Aziz Yıldırım'ın benim gönlümde hala büyük bir başkandır ne kadar yanlış iş yapmış olsa da ama artık görevi bırakmasının zamanı geldi bence de.

3 Temmuz sürecinde başka biri başkan olsaydı net şekilde kulüp bu kadar ayakta kalmazdı. Benim şahsi fikrim, yaşadıklarım ve gördüklerim budur. Örneğin Ali Koç başkan olsaydı o süreçte malum ticareti daha ön planda tutacak olan ailesi müthiş bir baskı yapacaktı ve büyük ihtimalle başkanlığı bırakırdı. Bunun en net örneği ticari işlerine zarar gelmemesi için bir an önce işin içinden sıyrılan Nihat Özdemir'dir malum Limak Holding ihale zengini. Göstermelik iş yaptı sonra ortadan kayboldu.

Bugün bir konuşmasını izledim Ali Koç'un, Aziz Yıldırım geldiğinden beri yaptığı en büyük yanlışlardan iş işten geçtikten sonra yapılan transferler.

Yine bugün Aziz Yıldırım'ında Dortmund taraftarı ile ilgili verdiği örnekte doğru. Bizim ülke taraftar gurubu (takım farketmeksizin) takımı değil her zaman başarıyı destekliyor. Zaman zaman buna bende dahilim.

• iyi bu açıklamayla birlikte hiç değilse ersunculardan kurtuluruz. ya yabancı ya aykut hoca demiş başkan. ersun falan yok. gerçi 2. bi pasaportu çıkarsa gene isteyebilirler. malum amerikan bayraklı teknede geziyordu
  • Ağzımızdan duymadıkları şeyleri söyleyen,böyle olursa şöyle yaparlar diyen bir grup var.İşleri güçleri palavra,şizofrenik hayalleri var.Bonzai kafası nasıl olur bilmek isteyen bunların mesajlarını okusun.
  • Aykutçu trolcüler sarmış yine forumu.Ezeli rakibine karşı 4 senede 3 şampiyonluk kaybetmişsin.Hala Aykutu savunuyorlar.Neymiş Avrupada Aykut Kocamanın futbolu oynanıyormuşta bla bla bla.
  • RTE Aziz'i destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Aykut kocamanin 2017 2018 sezonunda hangi macini zevk alarak izledik keyifle hatirlayan varmi ??
    Aykut Hoca nın oyun görüşünü bende sevmem, kesinlikle kalmasını istemeyen biriyim ama..

Bu sene Kadıköy'e gidip izlediğim tek maç Kasımpaşa maçıydı..

O maç çok zevkli ve heyecanlıydı.. Başka da hatırladığım maç yok..
  • Gelecek sezon teknik direktörümüzün Fenerbahçe için saçlarını boyamayı bırakan, senede ortalama 25 milyon harcadığı halde kadro kalitesini sürekli geriye götüren, Vardar, Paok, Young Boys ve nicelerini içeren avrupa zaferleriyle Fenerbahçe'mizi hep ileriye taşıyan, oynattığı muhteşem hücum futbolu ile takımımızı ligin en çok gol atan ekibi haline getiren, 3 temmuzdan sonra 3 kez istifa etmesine rağmen reddildiği için kulüpte kalan ve maaşını günü gününe alan, her daim mağdur ve suçsuz hocamız sayın Aykut Kocaman olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ben bir futbol cahiliyim. Bu yüzden efsanemizi savunmaya devam ediyorum.

Bu arada Aykut kocamandan başkası teknik direktörümüz olursa ilk başarısız sonuçta salyalarımı akıtarak yeni hocaya hatta yönetime de saldıracağımı söylememe gerek yok. Çünkü hocamın izinden giden, Fenerbahçeliliği kılıf olarak kullanan hainin biriyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rte açık şekilde Aziz Yıldırımı desteklediğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenas -- 2 Haziran 2018; 0:57:42 >
  • ilk başarısız sonuçta kelle avcılığı yapmanın hainlik olduğu kabul edildiğine göre demek ki hain derken boşa demiyormuşuz :)

yok pardon, haterler kötü sonuç kollayıp kelle avcılığı yapabilir. onlara serbest, unutmuşum. onlar hain olamazlar, çünkü hain olmak için içerde olmak lazım. onlar fenerbahceli olmadığı için hain de olamazlar

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.