Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KRAMER25

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Soccer formations made easy with this11.com

Kjaer gitmeden bu kadroyu nasıl kuracan diye sorarlar adama ha hayal kurmam bedava diyorsan orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: das Beste vom Besten

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: das Beste vom Besten

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

obradovic etkisi yaratacak bir teknik direktör alınması şart. sonra transferler yapılmalı. 6-7 transfer yapılsın. sözleşmesi bitmiş bir sürü harika oyuncular var.

transfer
    transfer kjaer skrtel transfer
    topal ekici
    transfer transfer transfer
    transfer

sow lens atıf emenike hak wiel rvp fernandao stoch karaviev roman v.demirel ile yollar ayrılmalı

çok iyi bir yabancı sol bek ısrarla yabancı diyorum çünkü hak ile sözleşme uzatma ve antalyalı sakıp ile ilgili haberler çıkıyor kafayı yiyeceğim.

şener yedek kalıp çok iyi bir yabancı sağ bek alınmalı

josef alper ozan salih v.şen yedek kalmalı sonradan girip katkı vermeli

ilk 11 de ki ileri 4 lü komple değişmeli.

Obradovic'in futbolda karsiligi yok. O belki de Fenerbahce Spor Kulubu'nun tarihindeki en buyuk 3 sansindan biridir. O yuzden Mourinho da gelse bu takimdan oyle muhtesem futbol beklemesin kimse.

Mourinho Man Utd'a bile güzel futbol oynatamıyor bize hiç oynatamaz

Emery, Mourinho ve Guardiola'nın bu sezon başarısız oldukları aşikar. Bu üç hoca da yıllık çok büyük paralar kazanıyorlar, Ancak Üçü de görevlerine devam ediyorlar, kovulmadılar.

Bizim de artık bunu öğrenmemiz lazım, sadece iyi kadro kurarak başarı geleceğini düşünüp şampiyon olamayan hocayı yerin dibine sokmayı bırakmamız lazım.

Haci helal olsun sana ya. Buradan bile Slim fit'i ovecek sey buldun. :D aslindacok haksiz da sayilmazsin ama bu lafim slim fit icin gecerli degil.

Ayrica mourinho derken en iyi teknik direktor kimse onu kast ettim. Yoksa ismi onemli degil. :) hak, cift on liberolu orta sahada goruldugu uzere yillarin tecrubesi Skrtel ile fb'nin en iyi ilk 3 defans oyuncusu arasina girebilecek olan Kjaer de is yapamiyor. Normalde bu ikili su an Tottenham, Lyon, Liverpool, Arsenal, Valencia gibi takimlarin direkt olarak ikili savunmasi desen kimse sasirmaz. Ama gel gor ki sistemsiz oynayan fb'de onlar da fayda etmiyor. Yani t.d degisse bile bu sekilde yillarin fanatigi olan ben bile basaksehir fb maci yerine arkadaslarla evde pes 17 oynadim. Sen hesap et artik nasil bikmisim. Ha obradovic bey'e gelirsek; final four'u iple cekiyorum. Bende adeta bi sampiyonlar ligi havasi yarattiklari icin basketbol takimizla da sonuna kadar gurur duyuyorum. Buraya nasil geldim onu da bilmiyorum ama noktayi koyayim artik :D

Hocam şampiyonluk kaçtığında analiz çok önemlidir. Doğru analiz hayat kurtarır. Önemli olan sezon sonunda diş çekmek değil, çürük dişi çekmektir. Sağlam dişi çekip, çürük dişi ellemezsen yine acı çekmeye devam edersin

Biraz daha açayım bu konuyu. Bir hocanın şampiyonluğu kaçırması onu başarısız yapmaz, "neden şampiyonluk kaçtı?" sorusunu sormak lazım. Bana göre geçen sezon şampiyonluğun kaçma sebebi hoca değil, gol katkısı sağlayacak oyuncu kıtlığıydı. (Tabi hakem vs faktörleri saymayıp sadece saha içine konsantre olarak bu yorumu yapıyorum) Dolayısıyla bana kalsa defans hattını komple korurdum, ileri hücum hattına da gol katkısı sağlayacak adamlar alırdım. Van Persie'yi satıp yerine daha sağlam, daha güvenilir bir golcü alırdım. Mesela Sow'u yine kiralardım çünkü yedekten bile girse gol katkısı verebilir. Bir de orta sahada Diego'yu göndereceksem yerine bir orta saha alırdım, şöyle hücuma yön verebilen tarzda

Fakat biz ne yaptık, takımda zaten 3 tane gol atan oyuncu vardı geçen sezon, bu 3 oyuncudan biri olan Nani'yi gönderdik, o parayı iyi olan defans hattını daha iyi yapmak için harcadık, Skrtel'i aldık ( yanlış teşhis 1)

Sonra takımın çok iyi olduğunu düşünüp, takımın kötülüğünü hocaya bağlayarak takımı, ligi tanimis olan hocayı kovduk ( yanlış teşhis 2)

Geçen sezon iyi olan defansa rağmen sırıtan Volkan Demirel kaldı ( yanlış teşhis 3)

Ligin başlamasına 2 hafta kala bizim sistemimizle alakasız, takımı ve ligi hic tanımayan, kafa olarak emekliliğe ayrilmis bir adamı hoca olarak getirdik ( yanlış teşhis 4)

Geçen sezon kendisine bel bağlanmayacağı gün gibi aşikar olan Robin ile yola devam edildi, takımda kaldı ( yanlış teşhis 5)

Bu yanlış teşhisler bugünkü başarısızlığa yol açtı...

Herkesin görüşüne saygım var ancak benim acımdan son 1 seneki özet budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Vitorun şampiyonluğu kaçırmasının en büyük sebebide bana kalırsa taraftarın ve başkanın RvP oynatma isteğiydi. Herkes tutturdu bir takımda RvP varsa RvP oynar diye halbuki o sırada Fernandao aldığını atıyordu karşı defansıda yıpratıyordu topta indiriyordu ama işte ..

• Virus-V bu konuya da bulaşmış geçmiş olsun:(

• Yine mi Vitor
  • Sırf tepki çekmeyelim diye Vitor yazmadık hala tepki mesajımda Vitor kelimesi yok beyler, onun yerine geçen sezonki hocamız demişim

Hadi yine iyisiniz buna da çözüm buldum, sırf sizin için

• Volkan Demirel fenerbahce hainidir

Azız yıldırım fenerbahce hainidir

Mahmut Uslu fenerbahce hainidir

Alper potuk-volkan şen-ozan tufan-josef-hasan ali-ismail-rvp bunların hepsı haindir..

• Bize öncelikli olarak sistemli bir teknik direktör lazım.Ffp ve borçlardan kurtulmak istiyorsak oyunculara bağımlı olmak yerine bir sistem kurup oraya oyuncu monte edilmeli.Her oyuncu makinenin bir dişlisini oluşturmalı.Böylece yarın öbür gün bir oyuncu gittiğinde yeri doldurulabilir.Başarı bu şekilde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Volkan Demirel fenerbahce hainidir

Azız yıldırım fenerbahce hainidir

Mahmut Uslu fenerbahce hainidir

Alper potuk-volkan şen-ozan tufan-josef-hasan ali-ismail-rvp bunların hepsı haindir..

Artı vermiştim, Josef'i görünce artıyı geri çektim abi Josef'i de küçük yazmışsın, ilk basta fark edilmiyor

8 milyon euroluk adam penaltı kacıramaz..

Ona verdıgımız para ıle danaya gırsek ozan tufan bı 10 kilo daha alırdı be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavar -- 18 Mayıs 2017; 22:17:41 >
  • Arkadaşlar konu 2017/2018 konusu. Sürekli Vitor ya da Ersun Yanal muhabbeti açılması anlamsız . Tabi ki yeri gelince olacaktır ancak abartmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

8 milyon euroluk adam penaltı kacıramaz..

Ona verdıgımız para ıle danaya gırsek ozan tufan bı 10 kilo daha alırdı be..

Reis Messi bile penaltı kaçırıyor

Banane kaçırmayacak bananeeeee

• Lefter donemini hatırlayan var mı gençler ozanın 100de1i masrafı yoktu

Ahh eski oyuncumuz

• Kjaeri satıp Messi neymar paketi almalıyız sağdada lens

Şamyon oluruz aziz gor

• quote:

Orijinalden alıntı: Son of the beach

Hala millet rvp ye atıp tutuyor. Dün gol atamasada müthiş oynadı. Ama tabiki;

Musaaaaaağ, musaaağağağa, musaaaaağğğ, musaaağaaa

Rvp hic bisey oynamiyoken, maç seçiyoken de herkes ooooo robin faaaan pöörrrssiiiii diye bağırıyordu.

Musa özellikle son dönemde oyun içinde çok etkili değil ama bu kulube iyi hizmet vermiş, karakteriyle örnek olmuş bir futbolcu. Para için de geri dönmedi fenere. Orda da fedakarlık yaptı. Yedek kalınca mırın kırın da etmedi. Sahaya çıkınca da görevini yapmaya çalıştı. Bu sezonki tek başarımız olan Manu'yu yenmek ve o gruptan 1.çıkmak. Manu'ya da feyenoord'a da rövaşata ile gol attı. Hatrimizda kalacak bir maç oldu.

Solkanatta oynamasına rağmen forvetlerimiz arasında en yüksek gol yüzdesine sahip. Adam bunca rezillikler arasında elinden geldigince katki yapiyor. Karakterli ve ahlakli bir sporcu. Musa yillardir bjkye nerdeyse her maç gol attı, heryıl 15 golu buldu. Ama Rvp çirkeflik yapip vodafone arenada gol attigi için taraftar tarafindan baş tacı edildi.

Teknik taktik detaya gelicek olursak. Seneyeki kadroda kiralik olarak sow'un bulunmasini isterim. Yedek forvetimiz olur. zaman zaman çift forvet yaparız maç içerisinde. Kulubun sevilen ahlakli oyuncularindan biri. Yedekte de sıkıntı yapmaz. Ama ilk11'de düsünulemez cunku eskisi kadar iyi değil.

• Yetkili arkadaşlardan rica ediyorum lütfen artık şu Ersun ve Vitor muhabbetlerinden kusacağız geçmişi konuşmaktan bıkmadılar birşeyler yapsınlar konunun amacından sapmasına izin vermesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Yine mi Vitor

Ama bu joker'in de artık banlanması lazım ya.

• --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Ahlaklı sporcu mu ?
    Dostum ahlaklı futbolcu dediğin, işi gereği işine engel olan hiç bir şey yapmaz. aktif futbol oynadığı dönem oruç tutmasını geçtim, maça bile oruçlu çıkıyor. Bu ahlaksa yandık.salih ve alper'de kendince ahlaklı.

RVP konusuna gelirsek, neden oynamıyor bilmiyorum ama dün çok çok iyi oynadı RVP. Ancak RvP eski Rvp değil vurmadığı volelerden anlaşılıyor. Fakat yinede topu alıp adamı geçmesi attığı mükemmel pas, RvP yararlı bir oyuncu. Sow gibi maç boyu attığın topu rakibe veren denk gelirse bir go latan bir oyuncu değil, Top her geldiğinde heyecana kapılacağın bir oyuncu. Sow ise top keldiğinde atağa mıçacağından emin olduğum bir oyuncu.

Sow Fenerbahçe'yi seviyor olabilir, elinden geleni de yapıyor ama bu iş niyet işi değil sadece. Niyet işiyse en az kuyr olmalı. ki kendisinin topla olan yetenekleri kuyttan pek fazla değil.
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim Musa RvP nin tırnağı olamaz. Unuttun herhalde ManU, Feyenoord maçlarında ceza sahamıza açtığı ortaları. İki röveşata attı diye adama baş tacı yaptınız. Oyunu RvP kursun musa boş kaleye atsın. RvP yine iyi dayandı Hasan Ali'ye Alper'e. Nani kurtuldu sıra Van Persie'de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.