Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.733.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm bizim sistem ne gelsin biri açıklasın sistem diyenler var

Aykut defansif deriz Ersun iyi oynattı deriz İsmail oynatmadı deriz Dick değişiklik deriz

Nerde bu sistemmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Fener bu kadroyu kursun kendimi sınırsız çizerim.
    FFP batağında bu kadar maliyetli topçu bir arada oynayamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Olm bizim sistem ne gelsin biri açıklasın sistem diyenler var

Aykut defansif deriz Ersun iyi oynattı deriz İsmail oynatmadı deriz Dick değişiklik deriz

Nerde bu sistemmm

Aykut Kocaman defans yapıp kontralarla çıkan ve golü bulunca üzerine yatan bir hocadır.Fenerbahçe'de 3 senede 1 kez şampiyon oldu,2 kez Türkiye kupasını aldı.(Bunu finallerden biri Bursasporla oynandı ki Alex maçın yıldızı seçildi.Diğeri Trabzonsporu 1-0 zorla yenerek oldu)

Uefa'da yarıfinal oynadığımız sene çok efsane bir futbol oynamadık.Bazı maçlar çok iyiydi ancak genelde hep skora yatıyor maç sonuna kadar kanser oluyorduk.Böyle bir futbolu izleyenler bu adamın tekrar takıma dönmesini istemezler.

Aykut'un tek bildiği sistem çift ön liberolu sistemdir.Bir b planı yoktur.

5-0 önde de olsa 5-0 yenikte olsa sistemi değiştirmez.

Emre Belözoğlu gibi bir adamı Atletico Madrid'e bonservissiz verip ara transfer döneminde Emresiz olmayacağını görüp bonservis bedeli vererek yeniden alacak kadar aklı olmayan bir adamdır Aykut Kocaman.

Ersun yanal benim Türkiye'de en çok beğendiğim adamdır.2005 yılında Manisaspor kadrosundaki Selçuk İnan,Arda Turan,Caner Erkin,Hakan Balta,Uğur İnceman,Filip Holosko gibi adamları parlatıp Türkiye'ye kazandıran adamdır.Beşiktaşla oynadığı maçta 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaştan çok koşan bir takım yaratan adamdır.Sürekli koşan ve parçalayan bir takım yapar ve 4-3-3 ile oynar.

İsmail Hoca karakter olarak iyidir ancak bir antrenör değildir.Oyuncular onu bir antrenör olarak değil bir abi olarak gördüğü için disiplini sağlayamaz.

Şahsi kanaatim bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

sanırım önümüzdeki sene max. olacağı şu 11:

..............ospina................
    ........kjaer.......skrtel..........
    şener.........................clichy
    ........topal.......ekici...........
    lens........valbuena...........taison
    ..............smolov................

valbuena yerine, hakim ziyech sezon başında olsaydı şahane olacaktı. bu akşam finalde izleyin ziyechi.
    yada valbuena yerine ben arfa gelsin yine kabulümdür.

Kjaer'i satmadan o takımı kuramazsın.

• oyuncu isimleri yazılmış.isim önemli değil başka takımlarda ne yaptığı önemli değil.yeterki buraya yatmaya alemlere dalmaya gelmesin.eğer böyle oyuncu alınacaksa hiç alınmasın.profosyenel hırslı başarıya ac oyuncular almak lazım.
  • tum futbolcularin gitmesine gerek yok takimi yeniden kurmaya gerek yok, iyi bir teknik direktore ihtiyac var suanki oyunculardan en iyi sekilde yararlanabilecek teknik direktore mesela ersun yanal gibi. Adam emenikeyi bile costurdu.

Alperi yanlis yerde oynatiyoruz degerini dusuruyoruz mesela. Bunun gibi verim alamadigimiz bir suru oyuncu var kadroda. Iyi bir td getirip, ortasaha transferi ve bir kanat bir forvet yeterli olur, yada para kalirsa veya bonservissiz bulunursa sol bek sag bek. Ama oncelik ortasahada, ortasahaya iki tane iyi oyuncu kanatlarada lensi tekrar kiralasak tamamdir diger kanatta alper bile oynasa ersun yanal gibi bi td ile sampiyon olabiliriz

• PSG'nin sahibi olan şeyhler aynı zamanda beinsport'un da sahipleri olduğu bize oyuncu kiralayabilecekeri söyleniyordu ya.Bu sene fazla forma şansı vermedikleri pastore, ben arfa, lo celso, gibi oyuncuları kiralasalar ya da sadece pastore'yi kiralasalar çok tatlı olurdu o kadar tatlı olurdu tadından yenmezdi.

• forumda kimsenin pek dikkatini çekmemiş galiba. O Volkanın selçuktan yediği frikik nedir öyle ?
    top köşeye bile gitmemiş.ağır konusuyorum şu volkanı 2.ligde bile az takımda direk kalede görebiliriz.Allah herkese böyle torpil nasip etsin
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

KOnuyu yeni gördüm hayırlı olsun.

Neustadter wiel hak rvp ferdi emenike Alper volkan stoch kjaer ozan bunlardan kurtulmamız lazım burdan min 40-45 milyon gelir

Taison ludwig öncelikli isteklerim umarım gerçekleşir ve inşallah valbuenayı almak gibi bi hata yapmayız

30 bile gelmez burdan yakında bize de tinerci diyecekler

Kjaer 20 de neustadtadle wielin hala piyasası var 6-7 ordan gelir hayli hayli biraz akıllı olursak rvpyi 3-4 kakalarız çine oldu sana 30 milyon aatif volkan Stoch 5 de oldu 35 ozan Alper fernandao emenike minimum 10dan gider toplam şimdiden 45 oldu bile

• Hasan Ali Kaldırım'ı nikah şahidi arkadaşı 10 milyon tl dolandırmış. Saadet zincirindeymiş.

Nasıl bir zihniyettir şu saadet zinciri çözemiyorum.
  • Bu kulüpte "Oyuncu izleme komitesi" adı altında Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş, Kemalettin Şentürk gibi adamlara niye para ödeniyor ? Oyuncu izleme bahanesiyle gidip gelmeleri finanse ediliyor ? 32 yaşındaki Valbuena'ya 3 yıllık kontrat önerilmesinden bahsediliyor. İsmi geçen forvet Smolov karşılaştığımız Kuban'ın forveti. Sol bek Sobol Zorya'nın sol beki. Bunlar transfer listesini oluştursun diye izleme komitesi adı altında adamlara iş veriliyor maaş ödeniyor. Ben gidip bir tane en azından deneme maksatlı oyuncu ismi geçtiğini dahi görmedim.

Bir takımın transfer listesinde 5-10 sene Valbuena olmaz. 2010'da Valbuena'yı istiyoruz, 2017'de halan Valbuena diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ludwig transfer olalı 6 ay oldu. Ayrıca o yazdığınız isimlerden 45 milyon geleceğini ciddi ciddi düşünüyor musunuz ?

Akıllı biri olsa fazlası bile olabilirdi hocam ama bu yönetimle fazla yazdım haklısınız

• Bazı isimler hiç değişmez hocam Gomis ve Valbuena bu işin nirvanası futbolu bırakmasa Ronaldinho'ya da formayı giydirirlerdi her sene olduğu gibi.

• bir bjkli olarak katiliyorum hocam

• kjaer 20 eder öyle mi bi de bize tinerci diyorlar kulüpler salak değil ffp de olduğunuzu biliyorlar satmak mecburiyetinde zaten bunlar diyor

• Kjaer e 20 , Atif , volkan , Stoch gibi bitmiş adamlara kim 5-6 verir ?
  • quote:

quote:

quote:

Neustadter wiel hak rvp ferdi emenike Alper volkan stoch kjaer ozan bunlardan kurtulmamız lazım burdan min 40-45 milyon gelir

Taison ludwig öncelikli isteklerim umarım gerçekleşir ve inşallah valbuenayı almak gibi bi hata yapmayız

Kjaer 20 de neustadtadle wielin hala piyasası var 6-7 ordan gelir hayli hayli biraz akıllı olursak rvpyi 3-4 kakalarız çine oldu sana 30 milyon aatif volkan Stoch 5 de oldu 35 ozan Alper fernandao emenike minimum 10dan gider toplam şimdiden 45 oldu bile

Neus wiel 6-7 vay arkadaş sonra biz tinerciyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ludwig transfer olalı 6 ay oldu. Ayrıca o yazdığınız isimlerden 45 milyon geleceğini ciddi ciddi düşünüyor musunuz ?

Akıllı biri olsa fazlası bile olabilirdi hocam ama bu yönetimle fazla yazdım haklısınız

25 olsa öpüp başımıza koyalım 20 ye hepimizin fit olacağını düşünüyorum.O kadar çöpten kurtulmakta cabası.

Tüm gelen adamlara bonservis vermeden bütçeyi akıllıca kullanarak iyi bir kadro oluşturup başarılı olabiliriz.

Yedi oyuncu bonservissiz(Mbokani,Choppo moting,khaceridi,benoit costil,noboa, veloso) stoper, kaleci, santrafor,kanat forvet 2 orta saha bedelsiz daha ne olsun

üç dört oyuncu kiralık(sol bek,genç bir orta saha, kaputska,sydorcuk, malinovski gibi, olursa ben arfa)

lens, taison ve forveti yedekleyecek ıngvartsen gibi genç bir santrafor alınır.Belki enes kiralanır yerli diye.

Bu şekilde olursa 20 m euro dan sonra hala bonservise harcanabilecek para en az 8-9 m euro kalacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

yok yav bizim takımın da tinercisi çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.