Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.733.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdns

İŞTE 85 PUAN TOPLAYAN

2017-18 ŞAMPİYONU TAKIMIMIZ

Aziz yıldırım sen misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykut kocaman ın yıldız oyuncu sevmeme olayı belki eskiden vardı özellikle alex olaylarında bariz belliydi bu ama bence mantalitesini değiştirmiş bu konuda. İnsanlar olgunlaştıkça olaylara daha geniş açıdan bakmayı öğrenir 10-20 yaşlarımda ki halimle benim şuan 30 yaşındaki halim arasında dağlar kadar fark var en basitinden 1 hareketle yapabilceğim şeyi eskiden 3 hareketle yapmaya çalışırdım maçlarda.

Aykut kocaman eskiden fizik kondisyon koşu olaylarına inanılmaz kafayı takmıştı sürekli maç sonlarında koşu mesafelerinden şiddetli oyun disiplininden sert bir şekilde bahsederdi oyun tercihlerini genellikle kondisyonu yüksek sert oyunculardan yana kullanırdı elindekiler dahilinde. Elinden gelse bütün oyuncuları dümdüz oynatırdı pas oyunu da çok yavan ve çok yavaştı kendi sahasında bekleyip ağır ağır gitmek üstüneydi taktikleri.

Ama şuan öyle değil bunu en basit valbuena transferinden anlıyabilirsiniz valbuena nın stoch tan artı yönü ne sizce ? Savunması değil hücumu değil agresifliği değil çalım atma kabiliyeti değil. Valbuena nın stoch tan en önemli çok büyük artısı oyun görüşü maç içinde izlediğinizde çokta fazla savunma yaptığını görmüyorsunuz valbuena nın ona aykut kocaman ın yüklediği sorumluluk o kadar basit ki top al top ver atak yönü çevir kanattan oyun kurucu görevi üstlen.
    Önceden olsa bu tip bir oyuncu asla tercih etmezdi daha çok ya saf kanat oyuncusu ya da forvetten çevirme bi kanat oyuncusu yaratmak isterdi.
    Burdan anlıyabilirsiniz bunu

İkincisi dirar konusu da böyle dirar ın doğru düzgün orta yaptığını gördünüz mü maçlarda ? Görmediniz çok fazla çizgiye inip orta açmıyo ondan aykut kocaman ın talebi pas oyununa katıl içeri ekarte ol sağ beke alan aç sağ bekle beraber uyumlu şekilde çalış. Önceden olsa daha sabit bi kanat oyuncusu tercih ederdi yine.

Örnek olarak souza yı kullanış biçimi fenere ilk geldiği dönem olsaydı emin olun souzayı ön libero bölgesinde değil sağ veya sol ortasaha bölgesinde kullanırdı buna adım gibi eminim ayakları baroni ayarında souzanın biraz temiz ayağı olduğu için souzayı direk ortasahanın göbeğine koyardı sebep ? Daha dirençli olsun diye ama artık öyle bişi yapmıyor.

Ayrıca aykut kocaman ın fenere ilk geldiği zamanki sistem ile bu sistem arasında dağlar kadar fark var. Eskiden dediğim gibi koşu mesafesi ile ilgilenirdi ve çok ama çok geniş alanda futbol oynatırdı geniş alanda oynayarak rakibini yoracağını sanırdı. Ama şimdi öyle değil oyunu bölge bölge oynatıyor topun olduğu bölgeye kaydırıyor takımı.

Bu uzar gider bence maçları izlemeden öyle gelişi güzel Aykut KOCAMAN ı leş futbol oynatıcak yine işte çok sıradan futbolcular alacak diye düşünmeyin.

Ama ben arfa yı isticeğini sanmıyorum eğer istiyorsa gerçekten çok büyük süpriz yaşarım. Çünkü ben arfa her yönü ile sakat ve tutarsız bir futbolcu hem saha içinde hem saha dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

77 ve 88

Onlar keko.

Lens'in aklı mantığı yerinde. Beşiktaş'a gidip de kariyerini bitirmez.

Geçen sene Beşiktaş'ın en iyi adamlarından biriydi Gökhan. Özellikle ikinci yarı muazzam oynadı. Fener'de son bir kaç sene durgundu.

Caner ise sakatlanana kadar yine başarılı maçlar çıkardı.

Açıkçası kariyerlerinin biteceğini düşünmüyorum.
  • Lens Beşiktaş a gidecek. Lucas Lima gelmeyecek. paranın büyük kismi ile stoper alınacak. Forvet Fransa'dan vasat bir takimdan kiralanacak. Topal Souza yine birlikte oynayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Canerı gonder hak ile kafayı sıyır

Gokhan gıder kan emici wiel gelir

Ersun gıder ismail vitor dick kekoları gelir

Alex gıder Diego salatalıgı gelir

Zıco gıder kulubede uyuyan aragones gelir

Aurelio appıah ıkılısı gıder yıllar somra ozan dombılısı geli

Anelkalar Hooijdonklar gıder emenıke salagı gelir

Taraftarı ful stat varken taraftarın destegı bıraktıgı takıma

Hersey kotuye gıder ama tek degısmeyen kan emıcı azız ve mahmut..

YETER ARTIK YETER..

Lens gider ..... Dirari gelir hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İŞTE 85 PUAN TOPLAYAN

Ok

• quote:

İŞTE 85 PUAN TOPLAYAN

Boş yapma. Destek olmuyorsan köstek olma yeter. İşiniz gücünü milleti takımdan soğutmaya çalışmak. Aziz Yıldırım dan farkınız yok.

O kadro olacak olsa Kjaer niye satıldı.

Fener düşmanlarını bloklayayim rahata ereyim.

• Fatih Terim açıklama yapmış tahmin ettiğim gibi adamı kovmuşlar böylece tazminatına zemin hazırlamış oldu
  • i will survive kullanıcısına yanıt
  • Bunca olandan sonra hala AYKUTU sevenler, destekleyenler var ya ben daha hiçbir şey demiyorum.
  • Bakın beyler çok net söylüyorum Lens Eğer olur da Beşiktaş'a giderse Çanağa Jeremain Lens Beşiktaşlı yazıp buraya fotosunu atmazsam adam değilim sınırsız başlayın hatta yapmazsam.

Bu kadar eminim o adam Beşiktaş'a GİT-MEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 30 Temmuz 2017; 20:27:16 >
  • Lensi bonservisi sebebi ile alamayabilirsin anlarim ama sekil olsun diye Aboubakar falan alinirsa tamamen vizyonsuzluk.

Dirar i kim aldırdı mesela ? Lucas Perez ısrari niye ?

Valla Ozana 8 veren , Naninin parasını Skertel e harcayan adamlara güvenmiyorum

• Aykut hocam insallah Ben Arfayi istemiyorsundur. Yapma reis uzme bizi. Bu dava sensiz olmaz, Ben Arfayi veto et

• Hatem Ben Arfa'nın geleceğini düşünen var mı cidden merak ettim
  • Valla Aziz Ben Arfa'yı kafaya taktıysa, Ben Arfa'nın Psg'den alacağı 7 milyonun bir kısmını karşılar yine de alır umarım böyle birşey olmaz.
  • Hay Lens'e de Ebubekir'e de, sanki dünyada futbolcu bitti, parasıyla değil mi ya?

Şöyle 2-3 orta şeker potansiyelli adamı bunlara tercih ederim.
  • forvet için bunu söylüyorlar richarlison de andrade

Alabilir miyiz acaba

• Klas oyuncu düşmanı Aykut Kocaman aman alma bi yerlerin şişer aman.Sen git 2037373 km koşan adamları al anca.

Bu arada ben arfa icin gs devrede diyorlar yillik 5 m teklif etmisler biz 3 m

• aykut hocam böyle çıkar

kameni

hak-skrtel-roman-isla

souza-topal

valbuş-ozan-dirar

fernandao

• 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.