Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şampiyon olamadık diye sevinmemiş böyle dedi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

meireles'in dün ki golden sonra sevinmesinin nedeni artık takımla yollarının ayrılıdığı için mi yoksa sivası kümeye yolladıkları için miydi acaba?

Sivas bizi isterse 100-0 yensin,yine dusecekti

Kalmasi icin Antep in Antalya ya yenilmesi gerekiyordu,bir puan bile Antep i kurtariyordu ki adamlar galip geldiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    aynı kadro?

Alves,Emenike,Alper alındı o sezon aynı değildi.
  • ligden o kadar çöp adam alıyolar bari eren derdiyoku alsalar veya belki galatasaraydan sinan gümüşü alabilsek çok iyi olur
  • Adamın tuttuğu takımda Rvp-Nani ikilisi var, ikisine de çöp diyor.
    Bir oyuncuyu oynatan hoca ve sistemidir. Bizde ikisi de olmadığı için bu oyuncular kötüydü. Kaldı ki hazır olmayan RVP bile toplamda 22 gol attı yanlış bilmiyorsam.

Sizin çöp dediğiniz Rvp'nin şu hali Beşiktaş'ta olsaydı Gomez dediğiniz adam yedek kulübesinden kafasını çıkaramazdı.
    2000-2002 yıllarını hatırlıyorum. Galatasaray ve Milli takımda her top Hakan Şükür'e atılıyordu. Felsefe ise şuydu : "Hakan uygunsa O'na ver, uygun değilse sen at"

Şenol Güneş'in başlattığı felsefedir bu. Aynısını geçen yıl Fernandao'da yaptı, şimdi de Gomez'de yaptı. Seneye Gomez gitsin yeni alacakları forvete uygulayacak ve O alacakları isim de çok gol atacak.

Olcay Şahan ile Gökhan Töre ile Volkan Şen'i kıyaslamam.
    Nani büyük oyuncu ama Quaresma da öyle ikisi kıyaslanır, eşit diyebilirim. Ancak şu da unutulmamalı Q7 zamanında Nani'nin yedeği olmak onur verici diyordu. Sistemli ve hazır bir takımda Nani daha çok iş yapar.

Gomez - RVP işine hiç girmiyorum. RVP iki gömlek üstün.

Sosa bizim Diego 'dan iyi. Diego artık bitmiş.

Atiba ile Topal'ı karşılaştırmam. Ancak Atiba hücumda daha efektif.

Herkesi tek tek yazmayım ama bu liste uzar gider. 20-21 oyuncu yazsak 15-16 tane oyuncumuzun Beşiktaş'ın oyuncularından daha iyi olduğunu görürüz.

Yani bizim oyuncularımız çöp değil,hocamız çöp ve sistem yok. Aynı kadroları bu iki hocayı değiştirerek oynatalım Şenol Güneş Fenerbahçe'ye gelsin RvP sadece ligte 35 tane gol atar Fenerbahçe de 90 puanı geçer bu kadar net konuşuyorum.

Beşiktaş da herhalde Pereira ile ligi orta sıralarda bitirir.

• Beyler bi bana mı öyle geliyor bilmiyorumda son 2 yıldır Süper Ligin kalitesi ciddi manada arttı.. 3 büyükler dışında Anadolununda kulüpleri saglam oynuyor artık.. 2006-2007 lerde 3 büyüklerle Anadolu arasında fark çoktu..

Hatta Samuel Eto bile Türk ligi İtalya liginden daha kaliteli bence dedi..Türkiyede rekabet daha çok dedi..

Bakıyorsun Akhisar Osmanlı Antalya Konya Bursa Başakşehir Kasımpaşa Gençlerbirligi.. Bu kulüplerin Scout ekipleri bence 3 büyüklerden bile daha iyi işe yarar adamları bulup ucuza oynatıyorlar.. Sonra bu sene genelde genç hocalar yönetti takımı..Mesut Bakkal Denizli gibi dinozorlar artık hiç bir şey yapamıyor... Genclerbirligine Deli İbo geldi takımı baya güzel puan topladı..Bursada Hamza Hoca iyi işler cıkardı...Aykut Hoca zaten lafa gerek yok..Osmanlı lige yeni çıktı ama Flaş ekip oldu adeta..

Bakınca stadlar güzelleşip Anadolu halkı maclara gidince başlardada yeni taktiklerden haberdar genç hocalar olunca ligin kalitesi gercekten arttı bencede..

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    bide şu zemin sorunu çözülse belli bir standart olsa çok iyi olucak ayrıca seyircide çekmek lazım ortalamalar çok düşük
  • Antu dan..

Luis Nani Shenhua´da.
    Serbest Kalma Bedeli(Sadece 1.sezon için): 8.500.000
    Oyuncuya 9 milyon yıllık
    1.sezon gitmezse serbest kalma bedeli kaldırılır.

• proct kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım hocam.. Bjk liler Gomez şöyle böyle diyor Van Pörsük diyor bizimkilerde günah keçisi RvP ve Nani diyor.. Ozanı Fernandao Volkan Seni gecen sene gördük Bursada..Şenerde öyle..İlginç istatistik ama Şenol Hoca hangi takımı yönettiyse neredeyse hep Gol kralı cıkarmıs..Trabzonda Burak Bursada Ferdi ve Bjk de Gomez.. RvP koşmaya mecali yok diyorlarda..RvP hiç koşan forvet olmadı golü koklayan araya kaçan oldu..

Hocamız takımı oynatamadı. Orta sahamız berbattı evet ama oynatan hoca olsa inanın bu orta saha bile iş yapardı..Souza yerine Ozan oynatılabilse çok iş yapardı o çocuk.. Geçen sene Bursada yaptıgı belli burda belli..Vitor Olypiakosta da burdada net 11 kuramadı hiç..Oyuncular arası rekabet deil kavga oldu bundan. Ozanın açıklaması var mesela rahat pas atamıyorum diyodu..Taraftar ıslıkladı hoca yedege cekti özgüveni bitti cocugun mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Antu dan..

Luis Nani Shenhua´da.
    Oyuncuya 9 milyon yıllık

Bonservis bedelinden bahsetmemişler mi
    Ayrıca Meireles Premier Lig takımlarından Bournemouth'a transfer olmuş
  • Yollayın RVP'yi de yollayın. Seneye de Avrupa ligine gidelim. Sezon sonu da ZTK finali ile yetiniriz yine. Başta Aziz, sonra Vitor , sonra Volkan hepinizin ABV. Dünya gözüyle ne RVP izledik doyasıya ne Nani. Allahın çomar, Portekiz koylusune takım emanet edersen olacağı bu. Koskoca Fenerbahçe'yi bir sezonda her anlamda 3. Sınıf bir takım halina getirdi adam. Cidden Fenerbahçe tarihinin hem karakter,hem oynattigi oyun , hem de vizyonu ile gelmiş geçmiş en kötü hocasi.

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Hocam benim lig standardı yükselmesi için teorim şu :

1- Her takımın stadı belli kapasite altında olmayıp zeminleri İngiltere gibi 2. lig takımı bile olsa iyi olmalı..Senelik 1 topcuya 1-2 milyon veren takımlar bi çime mi bakamıyor?

2- Biletler ucuz olmalı.. Bir baba hafta sonu oğluyla güzel gün gecirmek icin maca gittiginde 300-400 tl sulanmamalı.. Bakın Dortmundda biletler galiba 15-20 € ya satılıyor.. Sezon ortalaması 81.750 seyirci adamların..Biletler ucuz olursa hem yeni nesilde tribün kültürü alır..

Bakın devlet Bursaya stad yaptı taraftar gidiyor..Konyaya yaptı taraftarı gitti.. Antalyada stat yapıldı taraftar Etoo vs dedi gitti.. Her takımın bi Başakşehirin stadı kalitesinde stadı olması zor bir şey değil.. Bunlar olursa biletler ucuz zeminler güzel..Ülkede kaliteli topcuda çok.. Her macta 15-20 bin kişi olsa en az.. Oyuncularda coşkuyla oynuyor..

Gs Fb Bjk nin her macında 35-40 bin kişi olsa mesela.. Bakıyorsun İngilterede 50 bin kişi her hafta maçta tiyatro izler gibi izliyorlar mesela

• Fanatik son dakika haberi geçiyor millet :)

Mehmet Topal Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı...

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    bilet mevzusuna katılıyorum ben kale arkasına eskiden 66 liramı o civarlarda bir şey ödüyordum daha ucuz olabilir şimdi bu sene 120 lira en ucuz bilet çok pahalı nasıl alalım yani en az aylık gelirinin 5 bin olması lazımki bütün maçlara git yemek ye,iç anca yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Zor bir soru ile karsinizdayim
    http://www.strawpoll.me/10255402

Azize olan nefret pereiraya olandan daha fazla. Bunu da aziz düşünsün

• Elimizde Souza ve Ozan varken Topal ile sözleşme uzatmak akıl karı değil onun yerine çift yönlü bir orta saha almalıydık
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Ben daha Kadıköyde mac izlemedim hocam Nasipse seneye üniye gidince kışın ya derbi yada Avrupa maçlarına giderimde.. Ama ben ufakken şehrimizin takımının maçlarına giderdik babamla ordan bir şeyler kalıyor insanda.. Kale arkası ucuz bi şekilde doluyor Fb de..Ama o Maraton alt mı deniyor orada çekirdekçiler oturuyo denilen yerde çok boşluk oluyor.. 350-400 tl ye orda satacına orayı 150-200 e düşürsen 1 kişi gidecegine 2 kişi gider.. Kale arkası 120 tlyse oha yani. yap orayı 30-40 tl.. Gör sonra 40-50 bin kişi gelir maça

Avrupada Derbide önemli maclarda bilet bi tık pahalı olsun lafım yok ragbet fazla oluyor sonucta..Ama Genclerbirligiyle maç yapıpta bileti en az 100 e satmak yazık günah.. Hadi Anadoluda adamlar RvP Sneijder Gomez Eto falan izleriz diye gidiyoda..Fb taraftarı Djalmayı mı izlemeye gitsin 120 tl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Elimizde Souza ve Ozan varken Topal ile sözleşme uzatmak akıl karı değil onun yerine çift yönlü bir orta saha almalıydık

Topal gibi adami bedava birakmak mi akil kari? Topali forum cilginlar gibi overken ben elestiriyordum tek yonlu diye simdi herkes dondu ama topal kendini cok gelistirdi souza ve ozandan daha faydali oynuyor gidecekse onlar gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Elimizde Souza ve Ozan varken Topal ile sözleşme uzatmak akıl karı değil onun yerine çift yönlü bir orta saha almalıydık

Topal gibi adami bedava birakmak mi akil kari? Topali forum cilginlar gibi overken ben elestiriyordum tek yonlu diye simdi herkes dondu ama topal kendini cok gelistirdi souza ve ozandan daha faydali oynuyor gidecekse onlar gitsin...

Aynen...

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Antu dan..

Luis Nani Shenhua´da.
    Oyuncuya 9 milyon yıllık

Serbest kalma maddesi sadece Avrupa için diyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.