Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yandexten umutluyum. Eğer yandexi sabırla 2 sene kullanırsak ve Avrupada başarılı gelirse 100 milyon $ dan fazla paramız olur. CL Finali için direkt 3 oyuncu alınır. 3 sene ıcınde CL Finali için yuklenin. Hadi uleyn !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Volkan'a emanetiz yine. Allah sezon sonumuzu hayırlı etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke gundemine mi tasindi konu hayirdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne paralar dönüyor arkadaş. De Bruyne 70 ml euro'ya City'de. Biz sittin sene yetişemeyiz bu hıza. Torunlarımız bile göremez. 70 Milyon nedir? Adamlar 1 sene parlak futbol oynadılar diye 70 milyona çakmışlar De Bruyne'u. Tamam iyi futbolcu ama 70 milyon etmez.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTVSpor da onder ozen çok iyi konuşuyor. Satilmislar gibi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6-0 Tecavüzü

    Eğer olurda kombine,forma,sponsor,Yandex tuttu 100 milyon dolarımız var.CL için kimleri alırsınız. ?

    Benim Görüşüm Cillesen,Zouma,Ozil,Lewandowski.

    Hadi Ozil fb li çok garip olaylar oldu geldi diyelim Lewandowski nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Souza'yı Müjdat Yetkiner aldırmış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk ve Bekir'i yollamakla 100m. Dolar kazandı bence. Ama nakit 100m. Doları tek bir futbolcu için harcayacak durumda olacak bir Fenerbahçe'nin kalesinde Volkan asla olmamalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkstrom

    quote:

    Orijinalden alıntı: merkingtr

    Arkadaşlar herkesin dini görüşüne saygı duyalım lütfen. Din ve siyaset yüz yüze olmadan tartışılacak konular değildir. Vede zaten yayın müdürü emrinde dağlar kadar ( 74 tane) adam çalışan beyefendi'nin! yazdıklarından anlaşılan pek dini görüşü olan bir adam değil. Olsa da islam değil gibi. O yüzden böyle arkadaşlara islam'ın gerekliliklerini ve güzelliğini anlatmak, kör birine renkleri tarif etmekten farksızdır bana göre. Yaradan hidayet versin de geç.

    Bilerek mi yapıyorsunuz yoksa hakikaten problemleriniz mi mevcut?

    Nereden çıkardın kardeşim benim dinsiz olduğumu? Yahu gerçekten birebir kopya şu tür cevap verenler. birisini okudunmu kalan sıfatları okumaya bile gerek yok çünkü aynı yazıyorlar. Gerçekleri yazınca hoooop ahiret, din, iman... kendi kişisel düşünce yapılarına uyum sağlamayanıda bertaraf edip, ötekileştiriyorlar. Hemen Ateist yaftası yapıştırılıyor.

    Yaptığınız öyle büyük bir günah ki emin olun öbür tarafta acısı çıkacak.

    Güzel kardeşim ben diyorum ki İŞ HAYATI. PARA kazanıyorsun. Sen rızkını iste ama para gökten yağmıyor anlamıyormusunuz arkadaş? Süper müslümanlık diye bir kavram çıktıda bizim mi haberimiz yok?

    Ben çocuğuma, eşime, evime para getirmek için fedakarlık yapıyorum. Aynısında çalışanlarımdan bekliyorum. Adam sevgilisinden ayrılmış, konsantrasyonum bozuldu diye izin istiyor. İzin veriyorum adama ama ben onun yerine 3-5 saat daha mesai yapıyorum. Benim cebime giren birşey yok ama sorumluluklarımın bilincinde olan bir insanım. Varsın olsun ben namaz kılamıyorum veya dini gerekliliklerimi yerine getiremiyorum. Benim içim gayet rahat çünkü hayattayken üzerime düşen sorumluluklarımın tamamen bilincindeyim. İşimi aksatmıyorum ve sadığım. Profesyonel olduğum kadar sertimde çünkü disiplinin olmadığı yerde kaos hüküm sürer. Benim kriterlerime uyum sağlayabilenler, yaptığı işten zevk alırlar. Onları makine olarak değil, birey olarak görüyorum. İş çıkışı beraber konserede gitmişliğimiz var, toplu olarak yemeğede. Onlar beni anlayabiliyorken sizin gibi tek yönlü düşünce yapısındaki insanların anlamamasını çok doğal karşılıyorum zaten.

    Estağfurullah ben size dinsiz demedim, yazdıklarınızdan buna çanak tutan sizsiniz. Ayrıca dikkat edin dini görüşü olmayabilir yada varsa bile islam olmayabilir dedim. Yazıya başlarken de herkesin dini görüşüne saygılı olalım dedim. Gerçekten helal olsun azmetmiş, çalışmış önemli bir konuma! gelmişsin.Eşine çoluğuna çocuğuna ekmek de götürüyorsun. Allah zeval vermesin. Dediğin de doğru çalışmadıkça Allah rızkı da vermez. Amaa dön yazdıklarına bir bak. Dini görüşünü ve gerekliliklerini senden daha öne koyan bir insana da yaptığı gereksizmiş gibi davranamassın. Sen nasıl başkasının senin tutumunu eleştirmesini istemiyorsan sende başkasını eleştirme. Şunu bil ki bende 5 vakit namaz kılan bir insan değilim. Sağlığım yerinde olursa orucumu tutarım. Şükür yobaz falan da değilim,her anlatılana inanacak kadar cahil de. Eğer seni kırdıysam kalpten özür dilerim. Ama bu konuda bence haksızsın. Hakkınız olan dini vecibelerinizi yerine getirme hakkını elinizden vede elimizden alan bu sistemi savunuyorsunuz. Dersiniz ki mecburuz ekmek parası için, eyvallah yine haksızsın ama affı Yaradana kalır. Bize laf düşmez. Ama yok dalga geçer gibi kovarım işten yok süper Müslümanlık mı var gibisinden o zaman ya ne yazdığınızın farkında değilsiniz yada yazdığınızın ne anlama geldiğinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkstrom

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Hocam işin para mevzusunu geçtim toplumda sana düşen bir görev var. O kadar yiyip içiyorsun nefes alıyorsun. Adam da "bari bir işe yarayayım " kafası yok. İnsanların bu derece çalışmaları aynı zaman da çalışırken ağır şartlarda olmaları şu zihniyet yüzünden. Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirse hayatında kendine zamanda ayırır ibadetini yapar.

    Para kazanıyorsan göz yumacaksın bu kadar basit. Uyum sağlayacaksın ki kendinde rahat edesin. Kendi kişisel tercihlerinden taviz vermeyecek kadar katı bir yapıya sahipsen bu işlerede bulaşmayacaksın. Zannediyorlarki müdürler çok rahat. Bir eli yağda bir eli balda çalışıyorlar. Ay sonuda 12 bin lira para alıyorlar. Bilmiyorlar ki benim sorumlu olduğum konular, altımda çalışan personelin sorumlu olduğu konularla bir değil. Hem işin genelinden sorumlusun hem de bebek gibi personelimin ihtiyaçlarını ve duygularını kontrol etmekten... yetmiyor üstlerinede rapor verip, onlarlada uğraşıyorsun. En ufak personel hatasında kabak benim başıma patlıyor. Ben aldığım parayı haketmek için gecem gündüzüme girerken, paşalarımız oruç tutup, günde birkaç kere namaza gidecekler ve yetmeyecek suçlusuda sen olacaksın. Ben zaten budistim değil mi? Ofiste yapıyorum meditasyon falan.

    Sinir oluyorum şu "ben daha çok müslümanım" diyenlere. Yeni türedi bunlar. 15 senedir varlar. Sanane be arkadaş kim ne kadar müslümansa? Seni ne ilgilendirir bunlar? Sen işine bakacaksın. Bakmıyorsanda güle güle bu kadar basit.

    Adam müdür olmuşsun ama adam olamamışsın diyor . Vallahi 33 yaşındaki adamdan böyle anaokulu klasında bir cevap beklemiyordum açıkçası.

    Arkadaşın vereceği cevap kalmayınca bloklamış. Zaten beklediğim birşeydi. Boşuna kovulmamış her girdiği işten.

    Çok sert, kırıcı ve ayırıcı konuşuyorsunuz. Sizin sözleriniz gibi sözleri sarf eden insanlar da; lafa geldiğinde demokrasiden, insan haklarından, din ve vicdan hürriyetinden dem vurur. Öncelikle insanlar, birbirlerine saygı gösterecekler. Bir insanın konumu; ona emri altındakilere köle muamelesi yapma hakkını vermez. Siz herhangi bir inanışa sahip olabilirsiniz, bu toplumun genelinden farklı da olabilir doğaldır; mâmafi hiç bir iş/işveren insanların inançlarının gereğini yerine getirmesine engel olamaz. Allah'ın emrettiğini siz hangi hakka binaen yasaklayabilirsiniz ? Sizin yaklaşım tarzınız, Allah'a yapılan ibadetin iş sürecine sekte vurmasına tepki ise; bu durumda daha yapıcı bir çözüm bulmaya çalışır, durumu idare etmeye çalışır yada olmuyor ise insani bir dil ile, kırıcı olmadan uyarırsınız. Karşınızdaki da bir insan tercihini ona göre yapacaktır. İnsanlara tepeden bakarak, bir şeyleri dikte etmeye çalışırsanız; sevilen bir yönetici asla olamazsınız. Bir ekip; liderini sevmiyor ise de, başarı söz konusu olmaz.

    Ha bu karakterde birisi de olabilirsiniz, bu da sorun değil; tartıştığınız arkadaş da bu tarz durumlarla karşılaştığında "o işin yada yöneticinin kendisine uygun olmadığına karar vererek istifa ettiğini" dile getiriyor. Bunu da çok doğal buluyorum. İnsanı konumu adam yapmaz, mütevazi olmalı erdemli olmalı insan her daim.!

    Bu arada; bana da sallamak istiyorsanız eğer; kısaca bilgilendireyim sizi. Sizin kadar geniş bir ekibi yönetmiyorum ve belki de iş yaşamının Allah'ı unutturabileceği(o nasıl bir iş ise) bir işte çalışmıyorum ama ben de 40 yaşında ve bir yazılım ekibi yöneten liderim. Ekibimdeki insanların da beni sevdiklerine inanıyor ve biliyorum.

    Maalesef yazdıklarınızdan anlayabildiğim, dini değerlere bir düşmanlık beslediğiniz. Yanılıyor isem kusuruma bakmayın.




  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Souza da 8 milyon etmez diyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu konu kapanmasın genel yapın şunu ya nerde bu konunun sahibi gelsin iletsin adninlere falan. Gsli futbol adminleri transfer sezonu kapanır kapanmaz konumuzu uçururlar vallaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandex olayında ben hatalıymışım öğrendim. Özür dilerim bu konuda kimleri kırdım üzdüm haksızlık ettim ise.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Bale 100 eder miydi? Hayır.. Limit yok ve hayvan gibi paralar dönüyor. Başa çıkmanın imkanı yok ki.
  • 6-0 Tecavüzü kullanıcısına yanıt
    Bu işler 100 milyon $ ile olsaydı Man.City PSG her yıl kupaya ambargo koyardı ama 2.turdan ötesini göremiyorlar.TECRÜBE şart.
  • Konunun ırzına geçtiniz ben gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sow satılmalı pişman olacağız satmaz isek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter lan bi siz mi dini biliyorsunuz gidin başka yerde konuşun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan 4 saattir yoktum ne hale dönmüş konu islam falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.