Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012/2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.721
Cevap
51
Favori
589.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademoğlu21

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

kiişisel fikrim
    3 oyuncumuza çok yüksek teklifler var eğer onlar satılmazsa
    en iyi kadro beklentim bu
    emreyi hiç sevmememe rağmen kalması için dua etmeye başladım

volkan-mert
    gökhan-orhan
    serdar-bekir
    douglas-yobo
    hasan ali(ziegler)-caner
    kara mbodji-selçuk
    soner-mehmet-sezer
    emre-baroni
    stoch-özgür-recep
    sercan saraer-beykan
    sow-alex-semih-bienvenü

3 Oyuncu derken , isim verebilir misin ?

Alıntıları Göster
     Fenerbahçe 2012/2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Transfer 1:Lugano
    Transfer 2:Joseph Yobo
    Transfer 3:Hasan Ali Kaldırım
    Transfer 4:Ne yazık ki Mehmet Topuz'dan başka bir çaremiz yok. M.Topuz yerine adam gibi bir türk sağ kanat bulmamız lazım, eski Kayseri'deki Mehmet olsaydı.
    Transfer 5:Emre Belözoğlu
    Transfer 6:Lassana Diarra, Etienne Capoue, Mohamed Sisokko

Efsane kadro:

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklabel1907

quote:

kiişisel fikrim

volkan-mert
    gökhan-orhan
    serdar-bekir
    douglas-yobo
    hasan ali(ziegler)-caner
    kara mbodji-selçuk
    soner-mehmet-sezer
    emre-baroni
    stoch-özgür-recep
    sercan saraer-beykan
    sow-alex-semih-bienvenü

stoch en son 17m euro tekli edildi ancak 20ye çıkar
    dia 6
    baroni 7

quote:

Orijinalden alıntı: blacklabel1907

quote:

kiişisel fikrim

volkan-mert
    gökhan-orhan
    serdar-bekir
    douglas-yobo
    hasan ali(ziegler)-caner
    kara mbodji-selçuk
    soner-mehmet-sezer
    emre-baroni
    stoch-özgür-recep
    sercan saraer-beykan
    sow-alex-semih-bienvenü

stoch en son 17m euro tekli edildi ancak 20ye çıkar
    dia 6
    baroni 7

Alıntıları Göster
    Stoch'a 20 verselerde satsak
    dia'ya 10 da yeter ne yapalım
    Baroniye de 10-12 çok güzel olur . takım dağılırda olsun artık iyi para

• quote:

Orijinalden alıntı: ademoğlu21

Stoch'a 20 verselerde satsak
    dia'ya 10 da yeter ne yapalım
    Baroniye de 10-12 çok güzel olur . takım dağılırda olsun artık iyi para

Alıntıları Göster
    İngiliz daily stara göre türk asıllı orta saha oyuncusu jem paul karacan fenerbahçe yolunda.

• Kwadwo Asamoah transferi zor... ManU'nun €12m teklif ettigi ve Udinese'nin kabul etmedigi haberleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ala

Kwadwo Asamoah transferi zor... ManU'nun €12m teklif ettigi ve Udinese'nin kabul etmedigi haberleri var.
    yav diame yi alalım işte hem bonserviside yok ne uğraşıyoruz.

adam 3 sene epl de oynamış bilir herhalde 1-2 birşey.

Orijinalden alıntı: Mishakal

yav diame yi alalım işte hem bonserviside yok ne uğraşıyoruz.

adam 3 sene epl de oynamış bilir herhalde 1-2 birşey.

Alıntıları Göster

Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği 24 kişilik listede adı yer alan futbolculardan birinin Villarreal'in orta sahadaki süper yeteneği Borja Valero olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin, Avrupa'nın en yetenekli orta saha oyuncularından biri olan Villarreal'in 27 yaşındaki yıldızıBorja Valero'nun peşinde olduğu ortaya çıktı. Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği 24 kişilik transfer listesinde de adı bulunduğu öğrenilen Valero'nun değeri 15 milyon euro. Real Madrid'in altyapısından yetişen oyuncunun peşinde F.Bahçe'nin yanı sıra birçok kulüp daha var.

Sarı-lacivertli yönetim, Emre'nin durumuna göre önümüzdeki haftadan itibaren İspanyol oyuncu için çalışmalara başlayacak. Orta sahanın ortasının yanı sıra forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabilen Valero, savaşçı kimliği, golleri ve asistleri ile tanınıyor. Top tekniği ve pozisyon bilgisi üst düzeyde olan yıldız oyuncu, İspanya'nın en önemli futbolcuları arasında gösteriliyor.

fotomac

ne kadar doğrudur bilmem..nasıldır bu eleman bilen var mı

• Borja Valero kaliteli, ama tam anlamıyla underrated bir adam. Hakettiği değeri henüz göremedi, anca şimdi takımı kümeye gidince sıçrama yapabilir, ama Fenere kalmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dx

Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği 24 kişilik listede adı yer alan futbolculardan birinin Villarreal'in orta sahadaki süper yeteneği Borja Valero olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin, Avrupa'nın en yetenekli orta saha oyuncularından biri olan Villarreal'in 27 yaşındaki yıldızıBorja Valero'nun peşinde olduğu ortaya çıktı. Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği 24 kişilik transfer listesinde de adı bulunduğu öğrenilen Valero'nun değeri 15 milyon euro. Real Madrid'in altyapısından yetişen oyuncunun peşinde F.Bahçe'nin yanı sıra birçok kulüp daha var.

Sarı-lacivertli yönetim, Emre'nin durumuna göre önümüzdeki haftadan itibaren İspanyol oyuncu için çalışmalara başlayacak. Orta sahanın ortasının yanı sıra forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabilen Valero, savaşçı kimliği, golleri ve asistleri ile tanınıyor. Top tekniği ve pozisyon bilgisi üst düzeyde olan yıldız oyuncu, İspanya'nın en önemli futbolcuları arasında gösteriliyor.

fotomac

Alıntıları Göster
    borja valero

şu adamın isminin okuşunu harika ya

borhaaaaaa valeroooo
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx

fotomac

açar açmaz fotomaçı gördüm okumadım.

• Gürkan Kubilay,

Aykut Kocaman'a da Fatih Terim'e de taraftarlar güvensin, müthiş PLANLAMALAR yapıyor 2 hoca da ve çooookkk çalışıyorlar :))Bekleyin,sabır :)

Krasiç soranlara;Aykut hoca,bu adamın SÜREKLİ NAZ ETMESİNDEN dolayı sanırım ondan bıktı.Alper ise FB trenini kaçırdı,para meselesinden

FB yönetimi,transferlerle ilgilenmeye yarın başlar.Daha seçim yeni bitti.Ama Aziz başkan HERŞEYİ TAKİP EDİYOR ve BİLİYOR :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Gürkan Kubilay,

Aykut Kocaman'a da Fatih Terim'e de taraftarlar güvensin, müthiş PLANLAMALAR yapıyor 2 hoca da ve çooookkk çalışıyorlar :))Bekleyin,sabır :)

Krasiç soranlara;Aykut hoca,bu adamın SÜREKLİ NAZ ETMESİNDEN dolayı sanırım ondan bıktı.Alper ise FB trenini kaçırdı,para meselesinden

FB yönetimi,transferlerle ilgilenmeye yarın başlar.Daha seçim yeni bitti.Ama Aziz başkan HERŞEYİ TAKİP EDİYOR ve BİLİYOR :))
    Adam gibi bir sağ kanat gelsin, başka birşey istemiyorum.

Gürkan Kubilay,

Şu adamın tavsiye ettiği adamlar çok iyi çıkıyor genelde. Oscar Cardozo'yu Fener almalı dyeip duruyordu Benfica aldı.

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Gürkan Kubilay,

Şu adamın tavsiye ettiği adamlar çok iyi çıkıyor genelde. Oscar Cardozo'yu Fener almalı dyeip duruyordu Benfica aldı.

Alıntıları Göster
    transfer sezonu resmi olarak ne zaman başlıyor

Fenerbahçe S.K

• quote:

Orijinalden alıntı: mp_860

1 haziran

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Adam gibi bir sağ kanat gelsin, başka birşey istemiyorum.

mahkeme dava uefa önümüze taşlar koymazsa
    gelecek merak etme

quote:

Orijinalden alıntı: mp_860

1 haziran

Alıntıları Göster
    Yahu zırt pırt yeni konu açmayın(Yeni konu açanlar için söylüyorum) Gelin duyduklarınızı burada payaşın. Bu konu boşuna mı açılmış? Her duyum alan gidip yeni konu açıyor
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Yahu zırt pırt yeni konu açmayın(Yeni konu açanlar için söylüyorum) Gelin duyduklarınızı burada payaşın. Bu konu boşuna mı açılmış? Her duyum alan gidip yeni konu açıyor

Alıntıları Göster
    Bu arada EMRE Beyaz TV'ye açıklamada bulunmuş;

Fenerbahçe beni kovmadığı ve git demediği sürece Fenerbahçedeyim
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

quote:

Alıntıları Göster
    Mehmet topal %99.9 Fenerbahçede.Aykut hoca aramış yıllık 3 milyon euro teklif etmiş , gelicek.Hayırlı olsun.Emreyle iyi ikili olurlar bence.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.