Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon (1317. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.398
Cevap
76
Favori
99.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zazadayi

En az 2 farklı kazanırız maçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

fener 3-1 alır

• quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Baroni biraz daha hızlı olsa toptan önce kaleye varırmış :)

Derdin buysa google a penaltı yaz izle %90 inda once icerdedir futbolcular.son attığınız penaltılara öncelikli olarak bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün bilançosu yanlış saymadıysam 78 yaralı. Bu sorunu çözmeye yönelik fikirleri olanlar varsa PM'den önerilerinizi alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Günün bilançosu yanlış saymadıysam 78 yaralı. Bu sorunu çözmeye yönelik fikirleri olanlar varsa PM'den önerilerinizi alabilirim.

Her konuda çözüm üretmeye varım ama bu ülkede Fenerbahçe ve diğerleri zihniyetini insanların kabullenmediği sürece herkes ban yer, bir pozisyon oluyor lehimize ya da aleyhimize, şikeci oluyoruz, hakem satın alıyoruz, diye herkes laf atıp tahrik ediyor, susalım mı? ne yapalım? bende bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Derdin buysa google a penaltı yaz izle %90 inda once icerdedir futbolcular.son attığınız penaltılara öncelikli olarak bak.

Kasımpaşa penaltısının nasıl olduğundan bahsetmiyor o arkadaş hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

yine fener bali son dakika golu vs vs

asdfghjki xd xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu savaş mı çıktı burada arkadaş yine kaçırdık olayları

Bugün takım iyi oynadı diyemeyiz ama maçı çok istedi diyebiliriz ve bunu da başardı.Orta saha böyle çok güçlü oldu ama yaratıcılık sınırlanıyor işte takımda hala öyle bir oyuncu eksiği var.Salih Uçan la belki bu sorunu aşabiliriz ama nedense başkalrına tanınan şans ona tanınmıyor hemde iyi değerlendirmesine rağmen.Stoch un bu haliyle forma giymesi çok zor sadece hızıyla adam geçmeye çalışıyor hala böyle kanat olmaz ve hala çok güçsüz.

Birde Rıdvan Dilmen e sürekli laf atanların bu hafta büyük futbol otoritesi olarak görmesi çok enteresan oluyor.
  • quote:

Kusura bakma hocam ama Türkiye'deki hakemler bu pozisyona hiç bir zaman bakmadı, bakmayacaktır.

Hakem son ana kadar güzel yönetti maçı. Yine aynı şekilde ceza sahasındaki ikili mücadelelerde penaltı %1-2 çıkıyor bu da Webo'ya geldi. Pozisyonda çekme var ama diğer maçlarda bu pozisyonlara penaltı çalınmadığı için bunda da çalınmamasını bekliyor insan. Keşke hepsine çalınsa da sorun olmasa
  • Kasımpaşa golü yemek için elinden geleni yaptı. Fenerli oyuncular sürekli hakeme oynadı. 55bin kişinin koro halinde küfür etmeleri ayrı bi olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Kasımpaşa golü yemek için elinden geleni yaptı. Fenerli oyuncular sürekli hakeme oynadı. 55bin kişinin koro halinde küfür etmeleri ayrı bi olay.

keşke gözlüğünü çıkarıp izleseydin maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mp_860

quote:

Kasımpaşa golü yemek için elinden geleni yaptı. Fenerli oyuncular sürekli hakeme oynadı. 55bin kişinin koro halinde küfür etmeleri ayrı bi olay.

gördüğümü söyledim dostum.
  • quote:

he tamam da nasıl edek şimdi tüh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

beynin gördüklerini yanlış işlemiş :D

nedense FENERBAHÇE aleyhine ne varsa herkes onu görüyor. bizde diyorduk kasımpaşayı kadıköyde nasıl yendik diye. meğerse kasımpaşa kendi kalesine doğru oynamış. hadi be ordan sende... işkembeci, sallamaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

quote:

quote:

nedense FENERBAHÇE aleyhine ne varsa herkes onu görüyor. bizde diyorduk kasımpaşayı kadıköyde nasıl yendik diye. meğerse kasımpaşa kendi kalesine doğru oynamış. hadi be ordan sende... işkembeci, sallamaya devam et

sevinin. haftaya alırız havanızı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

quote:

quote:

sevinin. haftaya alırız havanızı.

ne havası oyun havası mı?
  • Fener yener
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Kusura bakma hocam ama Türkiye'deki hakemler bu pozisyona hiç bir zaman bakmadı, bakmayacaktır.

Hakem son ana kadar güzel yönetti maçı. Yine aynı şekilde ceza sahasındaki ikili mücadelelerde penaltı %1-2 çıkıyor bu da Webo'ya geldi. Pozisyonda çekme var ama diğer maçlarda bu pozisyonlara penaltı çalınmadığı için bunda da çalınmamasını bekliyor insan. Keşke hepsine çalınsa da sorun olmasa

Burada Kasımpaşalı oyuncularda dahil olduğundan tekrar gerekmez.
  • Kırk yılın başı takım doğru düzgün oynadı diyecekken bu sefer de hakem gölge düşürdü, küfür gölge düşürdü, volkan gölge düşürdü. Nedir bu agresiflik saldırganlık anlamıyorum ki.
  • 
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.