Şimdi Ara

Fener Oynar, Kartal Alır.................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fener oynar Kartal alır
    Türkiye'de hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'de bir dönem antrenörlük yapan Daum, Süper Kupa finalinde siyah-beyazlılara şans tanıdı: "Maç Fenerbahçe'nin hakimiyetinde geçer ama kazanan taraf Beşiktaş olur"..

    Teknik direktörlük hayatının 7 yılını Türkiye'de geçiren ve bu dönem içinde 1 kez Beşiktaş ile 2 kez de F.Bahçe ile şampiyonluk sevinci yaşayan Christoph Daum şimdi başarıyı Köln'de arıyor. Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gören Alman çalıştırıcı, bir zamanlar çalıştırdığı iki takımın karşılaşacağı Süper Kupa finali öncesi SABAH'a değerlendirmede bulundu. İşte Daum'un ilginç ve bir o kadar da çarpıcı açıklamaları:

    * İki takımı da tanıyorum. Heyecanlı bir maç olacak. Kupa finali F.Bahçe'nin hakimiyetinde geçer ama Beşiktaş kazanır gibi geliyor. Gönlüm ise ilk yarıyı Beşiktaş ikinci yarıyı F.Bahçe'nin kazanmasından yana.

    * F.Bahçe ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri onlara uygun. İkisi de gruplara kalacak güçte.

    * F.Bahçe'deki 3 yılımı unutamam. Çöküşteki bir takımı 12 milyon dolara kurup şampiyon olmuştuk. Sonrasında adım adım hedef büyüttük. Ama kalçamdan geçirdiğim rahatsızlık planlarımı bozdu. Kalabilseydim F.
    Bahçe'deki ikinci dönemim başlayacaktı.

    * Geldiğimden beri F.Bahçe'yi yakından takip etmeye çalışıyorum. Bir Türk takımında bir yabancının kaptan olması beni şaşırttı. Alex iyi futbolcu. Ama ben olsaydım bir Türk kaptan seçilirdi.







  • bencede doğru tespit genelde oyle oluyor son maca da bakın
  • Tezat

    quote:

    Orjinalden alıntı: rainman138

    bencede doğru tespit genelde oyle oluyor son maca da bakın
  • evet öyle oluyor son maç 31. hafta beşiktaş O Fenerbahçe 1
  • daumdaki agresiflik,hırs,aynı zamanda sistemlilik(takım oyunu) ve kondisyonerler zicoda olsaydı çok büyük bir takım olmuştuk.Ziconun daumdan artısı teknik olarak sadece....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.