Şimdi Ara

Fender Squier bullet strat nasıl bir gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Fender Squier bullet strat almayı düşünüyorum nasıl hangi tarzlar çalınabilir yardımlarınızı bekliyorum

• Benim ilk gitarımdır squier bullet strat. Fazla heavy metale kaçmayacaksın, distortion isteyen parçaları gaini kökleyip çalamazsın. Blues, hard rock, classic rock tarzı çalarım diyosan fiyatının üstünde performans verir. Tabi HSS manyetikli bulletlerden daha çeşitli tonlar alabilirsin. SSS dizilimli gitarlara göre daha sert tonlara çekebilirsin gitarı. Fiyatına göre bi gitar degil asla, daha fazlasını verir sana bu gitar. Tarzına uyuyorsa tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikings -- 21 Ekim 2012; 21:15:29 >
  • çok teşekkür ederim alıyım mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeege10

çok teşekkür ederim alıyım mı sizce

Müzik olarak tarzın ne? Yani ne çalmak istiyorsun.
  • metallica beatles falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeege10

metallica beatles falan

Revolución benden daha bilgilidir ama cevap vermemiş ben söyleyeyim dedim de dostum beatles'la metallica birbirinin çok ucundalar :D
  • Fender'in çoğu gitarı kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 3 Aralık 2012; 19:50:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • al manyetikler humbucker se her tarz çalarsın
  • Açıkcası -özellikle başlangıçtaki biri için- gitarların kişisel özellikleri , tonsal karakteristikleri çok şey ifade etmez. Çünkü her tür gitarla , her tür müzik çalabilirsin. Ilerledikten sonra da zaten bilen kişi , her tarza kendinden parçalar kattığı için (ki kendinden kattığı parçaların arasında kendi gitarı üzerindeki hakimiyeti ve gitarını tanıması da vardır) her tarzı çalabilir. (Schecter C7-FR ve Emg707'ler ile Smooth Jazz , Jazz-Fusion çalan birisinden geliyor bu sözler.)
    Benim önerim bir gitar marketine gidip , fiyatına uygun gitarları denemek; sana en yakın geleni , en rahat ettiğini almaktır.(Hatta hiç gitar çalmamış , gitarla alakası olmayan birisi için , sadece şansına güvenip birazda bilgiyle alması daha mantıklıdır.) Çünkü bu işler böyle yürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 4 Aralık 2012; 17:29:16 >
  • Vikings kullanıcısına yanıt
    Ben ilk olarak çok fazla pahalıya kaçmak isteniyorum önerirmisin caz rock Blues ve pop için alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.