Şimdi Ara

Fender frontman 10g vs marshall mg10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sx sst62 ve sx ga1065 amfim var, gitardan memnunum ama amfi hic tatmin etmiyor.
    Fender frontman 10g veya marshall mg10 almayi dusunuyorum. Butcem cok az daha oynayabilir ama asagi yukari bu civarlarda. Benim gonlum frontman'den yana ama internette olumsuz yorumlar da gordum. Mg10 hakkinda da olumsuz dusunceler var. Bu amfileri kullanan biri yorum yaparsa cok sevinirim
    Edit: metal tonu degil ama az hardrock tonu alabilir miyim, pedal mi gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreytoddgray -- 19 Haziran 2017; 17:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marshall ida alsan Fender ı da alsan 10W lik amfilerde istediğin tonu alman biraz zor. Bahsettigin SX Amfiler hiç elime geçmedi. Eğer amfilerinin clean kanalı iyi ise efekt pedali alarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Düşük bütçe için behringer gdi 21 fazlası ile işini görecektir.

• Amfinin hicbir seyinden memnun degilim cok tecrubesizligime denk geldigi icin aldim. Gitar seti seklindeydi, o setteki amfi. Evde kullanacagim icin de 20-30 wattlik amfi almam dogru olur mu bilmiyorum. Ama sizce clean ve overdrive tonunu hangisi daha iyi verir frontman mi mg10 mu? Distortion vs icin pedal alabilirim gerekirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreytoddgray -- 19 Haziran 2017; 20:39:5 >
  • coreytoddgray kullanıcısına yanıt
    Ilk gitar amfim mg10 idi. Açıkçası frontman i denemediğim için karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Butceniz ne civarlarda daha uygun modeller önerebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender Stratocaster Seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.