Şimdi Ara

Fenden çok yanlış çıkarma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bir sayısalcı olarak insan gıcık oluyor çünkü,en çok yanlışım fenden çıkıyor.Diğer derslerde netlerim yüksekken Fen genelde aralarında en düşük kalıyor.

Bu duruma kendim tam bir açıklama getiremedim belki çakma sayısalcılık da var ama Fen netlerimi yükseltmem lazım.

Ne önerirsiniz? Bana biraz dikkatsizlikmiş gibi geliyor daha doğrusu böyle hani sorular üzerinde fazla düşünmeden hemen işaretleyip geçiyorum sanırım.

Fen hakkında püf noktalarınızı bekliyorum. (Arkadaşlar konu bazında pek bir sıkıntım yok yani çalışıyorum zaten konulara,benim sıkıntım genel anlamda denemelerde oluşan yanlışlar)

• aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++++++++
  • Kac net cıkardıgınızı da yaz dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncüllü sorular problem. Genelde öncüllü sorularda tam emin olunamayan bir adet öncül bulunuyor. Çok soru çözerek bu sorun kalkabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Kac net cıkardıgınızı da yaz dostum

Çok değişiyor,Femin son denemesinde 25-26 civarı yapmıştım.En kötü dersim maalesef
  • fen benim de en çok yanlış yaptığım kısımdı. Her gün deneme çözerek gün geçtikçe azalttım şimdi en çok netim fenden geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHIA

Hocam öncüllü sorular problem. Genelde öncüllü sorularda tam emin olunamayan bir adet öncül bulunuyor. Çok soru çözerek bu sorun kalkabilir diye düşünüyorum.

Haklısın kesinlikle.Mesela öyle bir şey ki konuların tümünün ayrıntılarına kadar hakim olmak lazım,dediğin gibi öncüllü sorularda iki şık arasında çok fazla takılıyorum.Bazen 3 şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

fen benim de en çok yanlış yaptığım kısımdı. Her gün deneme çözerek gün geçtikçe azalttım şimdi en çok netim fenden geliyor

Merhaba, kapsüllerden mi bahsediyorsunuz yoksa 160 soruluk deneme mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxti

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

fen benim de en çok yanlış yaptığım kısımdı. Her gün deneme çözerek gün geçtikçe azalttım şimdi en çok netim fenden geliyor

Merhaba, kapsüllerden mi bahsediyorsunuz yoksa 160 soruluk deneme mi

Herhangi birisi olabilir. Genelleme yaptım ben. Kapsül fen zor değil zaten . Çözdüğümde hep 35 civarı geliyordu ortalama.

Öncüllü sorular için yorum yeteneğini geliştirmen gerek bunun için de 1 sorunun çözümünü 2 farklı yoldan nasıl yapılır diye düşünmen gerek. Kimya sorun değil ygs kimya kolay oluyor. Fizik için her gün soru çözerek geliştirebilirsin başka yolu yok her gün bakacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.