Şimdi Ara

Fen liseli abiden öğütler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam aleyküm kardeşlerim lise 1im gecen sene size hayatımdan kesit anlatacam
    arkadaşlar hep başarili bir ogrenciydim birçok ödulum vardi
    gelgelim teog maratonuna babam egitimci cevrem genellikle zekidir bu yuzden beklentileri yuksekti benden.aslinda 7.sinifta azar azar basladim ama 8.sinifi anlatayim
    8.sinif seruveni dersaneyle basladi agustosta iste ben yazin yani 7 nin yazinda inkilabin ilk 3 konusunu bitirmistim arkadaslar bu icimden gelen biseydi soyle anlaaayim annem baham beni fazla zorlamadi cunku icimdeki calisma hırsıni ilkokulda yaptilar evet konuya tekrar donelim iste okul acildi denemeler menemeler ben bir etut merkezine yazildim yani okul+dersane+etut uclusu:) zor oldu ama degdi okuldan 12 de gelirdim 1 saat dinlenme sonea etute etutten 8 gibi glirdim 1 saat mola sonr hadi ders 11 e kadar falan calisma ama aksam ders calismayi sevmezdim cunku cok uykum gelirdi uyuklardim:) hatta 1. Teog geldi girdik 120de 115 dogru okulumda 1.dim yani gfcen sene sinav bu seneki gibi kolay deildi.sonra 2.teoga hazirlik ama size sunu solim ben 2.teoga 1.sindeki gibi hazirlamsaydim simdi galatasardaydim gevsek gecti yani kötü kizaklı telefonum vardi acar oyun oynar muzik dinlerdim anca 1 saat falan calisirdim iste girdik sinava 114 dogru ama bu sefer millet hp iyi yapmis ben okulda ilk 5 bile deilim sonra puanlar aciklandi falan 480 puan almisim okulda 1.yim beni kurtaran ilk teog yatip kalkip ona dua ettim sonra ailede bi sevinc falan cok guzel bi duygu tercihler derken fen l kazandim cok sevindom gercekten yaz maz derken yaz da bittu aha ilk donem de bitti 9 da bitecek yani kardesleslerim zaman cok cabuk gelip gecer ben gecen seneyi hatirlatip guluyorum ne gunlerdi be sizde emin olun seneye bu zaman vay be hayatimdan bi teog gecti diceksiniz iste boyle arkasaslar 480 le f.lisesindetim dersleri soracaksaniz kötu gidiyo ama calisip yapacagima inaniyorum zaman gelip gecer calismak size kalmis arkaaaslar kendinize iyi bakin BIR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen neredesin 486 aldım ankaranın en yüksek puanlı anadolu lisesindeyim. Afl de 495 ile kapatmıştı geçen sene. Ben de yatıp kalkıp 2. Teog a şükrediyorum

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    486 ile anadolu liseine mi gittin

• Ankara fen lisesi 495 ile aldı en de cumhuriyet fen lisesine gideceğime en yüksek puanlı anadolu lisesine gittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş tamam yazmissin da abi nedir? Surdakilerle aranda ay farkı var,birde ilk teog zordu demişsin,alakası yok aynıydı.

• Bence 2013 1.TEOG bu seneninkinden kolaydı.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Özellikle din soruları değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Özellikle din soruları değil mi

Hayır matematik soruları.
    Hiçbir sınavda 2^-3 sorulmaz.

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Hocam saygımdan dolayı benden 1 sınif ustumdekilere abi ve abla diyorum kültür ve terbiye farkı işte...

Bunu 1/1024 sayısı kaça eşittir sorusuna maruz kalmış bir 2001'li mi söylüyor. Güldürme beni. Bizde kolay sormuşlardı tamam da sizde aşmışlar. Din sorularınız da baya kolaydı. Anlıyacağınız 1 yaş büyükleriniz size tavsiye veriyo siz saçma saçma şeyler söylüyorsunuz. Bence 2. Sınavınıza çalışın. İlk sınav gibi basit gelmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Bunu 1/1024 sayısı kaça eşittir sorusuna maruz kalmış bir 2001'li mi söylüyor. Güldürme beni. Bizde kolay sormuşlardı tamam da sizde aşmışlar. Din sorularınız da baya kolaydı. Anlıyacağınız 1 yaş büyükleriniz size tavsiye veriyo siz saçma saçma şeyler söylüyorsunuz. Bence 2. Sınavınıza çalışın. İlk sınav gibi basit gelmeyebilir.

Ben de 2000liyim.
    İlk Teog da bu sene ki gibi bir histogram sorusu var mıydı?

Histogram sorusuna zor mu diyosun

• Türkiyenin en yüksek puanlı anadolu liselerinden birine giden başarılı bir öğrenci olarak öteleme yansımayı nasıl yaptıgını unutmuş değiliz bu yıl liseye geçmiş öğrenci olarak sınavın size kolay gelmesi gayet normal kararı anca 7 sınıf öğrencileri verir tartışmak yersiz herkese öğrenim hayatında başarılar

• Ben 10. sınıfım arkadaşlar yazasım geldi yazayım dedim. Şu anda Ankara'da Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi'ne gitmekteyim. Bizim zamanımızda SBS vardı tek sınavdı ve olması gerekenden zordu diyebilirim. 8. sınıfta fazla kastığım söylenemez. Dershane kaynakları dışında 1 kaynağım vardı sadece. O kitapları da bitiremedim hiç. Gittiğim lise size göre 470 puan civarlarında ama rahatlıkla şimdiki 480'lik liselere girebilirdim. Buraya yazma sebebim de bu biraz da. Arkadaşlar size diyeceğim şudur ki evinize yakın en iyi liseye gitmeye bakın. Çünkü sabahları o yolu giderken etmediğiniz küfür kalmaz. Gideceğiniz yol 30 dakikayı geçmesin. Ben bile bazen bu yolu çekmeye eriniyorum. İyiki Atatürk'e falan gitmemişim diye düşünüyorum. Sizi temin ederim 485'lik anadolu lisesi ile 460'lık anadolu lisesi arasında gram fark yok. 485'lik lisenin 485'lik olmasının sebebi daha merkezi yerde olması veya daha eski olmasından başka bir şey değil. İleriye dönük olarak bakalım: Aynı nitelikteki 12. sınıfa giden A ve B kişilerine bakalım A kişisi, evden okula 1 saatte gidiyor. Günde 2 saati yola gidiyor. B kişisi, evden okula 30 dakikada gidiyor. Günde 1 saati yolda geçiyor. Aradaki 1 saatte B kişisi test çözse günde ortalama 50 soru daha önde olacak. Veya o 1 saatte uyuyup kalkınca daha verimli çalışacak. Size demem o ki B kişisi siz olun.

Demek istediğim bir diğer konu da 9. sınıfta rahatlamamanız. Siz şimdi şu sınav bitsin rahatım kafasındasınızdır ama olamayacaksınız. İnanın 9. sınıfta başarılı olabilmek için 8. sınıftan daha çok parçalanacaksınız. 8. Sınıfa kadar gördüğünüz tüm matematik derslerini 9. sınıfta göreceksiniz. Cidden lise ilkokuldan kat kat daha fazla sıkıntı. Size önerim liseyi boşlamamanız. Lise bitince rahatlarsınız Unutmayın YGS tamamen 9. ve 10. sınıftan çıkmakta. Ha ne yaparsınız 8'de günde 3 saat çalışıyorsanız 9'da 1-1.5 saat çalışmak yeter de artar. Günlük tekrar yapın yeter. 10-11-12 hakkında konuşmuyorum zaten aklı başında biriyseniz nasıl ve ne kadar çalışmanız gerektiğini bilmeniz gerek. Benden bu kadar sorularınız varsa bir PM ötenizdeyim. TEOG'da ve hayatta başarılar

• Kardes insaf ya benim konumda konu açmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Selam aleyküm kardeşlerim lise 1im gecen sene size hayatımdan kesit anlatacam
    arkadaşlar hep başarili bir ogrenciydim birçok ödulum vardi
    gelgelim teog maratonuna babam egitimci cevrem genellikle zekidir bu yuzden beklentileri yuksekti benden.aslinda 7.sinifta azar azar basladim ama 8.sinifi anlatayim
    8.sinif seruveni dersaneyle basladi agustosta iste ben yazin yani 7 nin yazinda inkilabin ilk 3 konusunu bitirmistim arkadaslar bu icimden gelen biseydi soyle anlaaayim annem baham beni fazla zorlamadi cunku icimdeki calisma hırsıni ilkokulda yaptilar evet konuya tekrar donelim iste okul acildi denemeler menemeler ben bir etut merkezine yazildim yani okul+dersane+etut uclusu:) zor oldu ama degdi okuldan 12 de gelirdim 1 saat dinlenme sonea etute etutten 8 gibi glirdim 1 saat mola sonr hadi ders 11 e kadar falan calisma ama aksam ders calismayi sevmezdim cunku cok uykum gelirdi uyuklardim:) hatta 1. Teog geldi girdik 120de 115 dogru okulumda 1.dim yani gfcen sene sinav bu seneki gibi kolay deildi.sonra 2.teoga hazirlik ama size sunu solim ben 2.teoga 1.sindeki gibi hazirlamsaydim simdi galatasardaydim gevsek gecti yani kötü kizaklı telefonum vardi acar oyun oynar muzik dinlerdim anca 1 saat falan calisirdim iste girdik sinava 114 dogru ama bu sefer millet hp iyi yapmis ben okulda ilk 5 bile deilim sonra puanlar aciklandi falan 480 puan almisim okulda 1.yim beni kurtaran ilk teog yatip kalkip ona dua ettim sonra ailede bi sevinc falan cok guzel bi duygu tercihler derken fen l kazandim cok sevindom gercekten yaz maz derken yaz da bittu aha ilk donem de bitti 9 da bitecek yani kardesleslerim zaman cok cabuk gelip gecer ben gecen seneyi hatirlatip guluyorum ne gunlerdi be sizde emin olun seneye bu zaman vay be hayatimdan bi teog gecti diceksiniz iste boyle arkasaslar 480 le f.lisesindetim dersleri soracaksaniz kötu gidiyo ama calisip yapacagima inaniyorum zaman gelip gecer calismak size kalmis arkaaaslar kendinize iyi bakin BIR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK!!!!

saygılar. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taavanabakan -- 13 Mayıs 2017; 20:36:3 >

• Derslerinize günlük çalışırsanız rahatça takdir alırsınız bu arada yüksek puanlı lisede hocalar iyi olacak diye bir şey yok ayrıca arkadaşlık ilişkilerinizi iyi kurun sonra bu insanlar bana uygun değil çok salakça davranıyorlar diyen asosyal triplerine girmeyin

• Beyler bende gecen sene teoga girdim 461 puan aldim benim en büyük yanlısım ikinci donem hic çalısmadin 1.sinavdan sonra kendinizi birakmayin her gun calisin benden size ogut

• quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

Beyler bende gecen sene teoga girdim 461 puan aldim benim en büyük yanlısım ikinci donem hic çalısmadin 1.sinavdan sonra kendinizi birakmayin her gun calisin benden size ogut

Seni gectim haha

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

Beyler bende gecen sene teoga girdim 461 puan aldim benim en büyük yanlısım ikinci donem hic çalısmadin 1.sinavdan sonra kendinizi birakmayin her gun calisin benden size ogut

Seni gectim haha

Çalışan herkes 500 ü rahat çekerdi merak etme ben çalısmadan 461 aldim gerisisni sen düşün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.