Şimdi Ara

Fen liselerinde verilen eğitim çok mu farklı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
30.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ogrenci ortami cok buyuk etken herkesi calisiyo gorunce insanin calisasi geliyor :D mesela bizim sinif 9-10da baya rehavete kapilmisti calisma yok bisey yok ben de uydum tabi. 11de basladi herkes calismaya. Bi de fen lisesi diye sinavda acayip kasanlar mi dersin iki haftada bir quiz yapanlar aldirdiklari soru bankalarindan sayfalarca odevler verenler vsvs. Genel olarak bize giren hocalar kaliteliydi konu anlatirken ayrinti yerlerini verip zor sorular cozuyolardi. Mesela suan 11 olmama ragmen otf limit turev biliyorum okulda 11 matematigini erken bitirip anlatti cunku hocamiz. He calistin mi o konulara dersin hayir:D sadece dersi dinledim. Boyle iste genel itibariyle kastiklari icin daha cok calisiyosun calismak da zaten basariya goturen en buyuk etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 24 Mayıs 2015; 21:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor zey

Evet ogrenci ortami cok buyuk etken herkesi calisiyo gorunce insanin calisasi geliyor :D mesela bizim sinif 9-10da baya rehavete kapilmisti calisma yok bisey yok ben de uydum tabi. 11de basladi herkes calismaya. Bi de fen lisesi diye sinavda acayip kasanlar mi dersin iki haftada bir quiz yapanlar aldirdiklari soru bankalarindan sayfalarca odevler verenler vsvs. Genel olarak bize giren hocalar kaliteliydi konu anlatirken ayrinti yerlerini verip zor sorular cozuyolardi. Mesela suan 11 olmama ragmen otf limit turev biliyorum okulda 11 matematigini erken bitirip anlatti cunku hocamiz. He calistin mi o konulara dersin hayir:D sadece dersi dinledim. Boyle iste genel itibariyle kastiklari icin daha cok calisiyosun calismak da zaten basariya goturen en buyuk etken.

Hocam ygs denemelerinden kaç net yapıyorsunuz ikimizde 11 im ne de olsa :) benim fen mat 30 net türkçe 30 sosyal 25 net geliyor ygs ye çalışmaya bireysel olarak başladınız mı okulunuzda başladırlar mı ?

• Dedigim gibi 9-10 da dogru durust calismamamin cezasını çekiyorum suan. 90larda genel itibariyle netlerim. Ygsye 1. dönem bireysel olarak çalıştım okulda ygs adına bir şey yapmiyoruz. Dersanede ygs anlatiyolardi sadece

• bir şey daha ekleyeyim. Bazı fen liselerinde okulun sınav başarısı en önemli şey olduğu için son sene öğrencileri çok rahat bırakıyorlar. Mesela bizim okulda bu sene tüm sözel derslerin hocaları 40 çalışma sorusu verip sınav yaptı.
  • 408 sbs puanımdı, bu sene ygs 417 puan geldi, gelişme var :D
    İnanmayana sınavdan sonra ss koyup editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 24 Mayıs 2015; 21:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

bir şey daha ekleyeyim. Bazı fen liselerinde okulun sınav başarısı en önemli şey olduğu için son sene öğrencileri çok rahat bırakıyorlar. Mesela bizim okulda bu sene tüm sözel derslerin hocaları 40 çalışma sorusu verip sınav yaptı.

bizim okuldada böyle her okulda böyle galiba - istisnalar olabilir tabi - ama ben seneye özele geçicem. Bizim okulda ne eğitim iyi ne öğrenciler bu ikisinden birinin iyi olduğu bir özele kapak attım mı gerisi hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

410 sbs puanımdı, bu sene ygs 417 puan geldi, gelişme var :D

hocam durum böyleyse muhtemelen 6 7 8 deki notlarınız monoton artan dizi oluşturuyordur diye tahmin ediyorum benim öylede 360,390,477 yazarmısnız sbs puanlarınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon123321

quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

bir şey daha ekleyeyim. Bazı fen liselerinde okulun sınav başarısı en önemli şey olduğu için son sene öğrencileri çok rahat bırakıyorlar. Mesela bizim okulda bu sene tüm sözel derslerin hocaları 40 çalışma sorusu verip sınav yaptı.

bizim okuldada böyle her okulda böyle galiba - istisnalar olabilir tabi - ama ben seneye özele geçicem. Bizim okulda ne eğitim iyi ne öğrenciler bu ikisinden birinin iyi olduğu bir özele kapak attım mı gerisi hikaye

imkanın varsa kesinlikle geç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.