Şimdi Ara

Fen Derslerini Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sayısal bölülmündeyim ama denemelerde fen bölümünden en iyi 15 net yapabiliyorum sizce ne yapmam gerek sınava 2 ay kaldı zaman çabuk geçiyor matematikten konu eksiğim kalmadı türkçe iyi sayılır ama fen olmuyor benim durumumda olup düzelen varmı çevremdekiler eşit ağırlığa geçmemi öneriyor ama edebiyat , tarih , dil bilgisinden nefret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 28 Ocak 2013; 22:51:28 >

• fen dersi hemen konu sonra soru hop bitti denecek ders değil heleki FİZİK hiç öyle bir ders değil.Zaman ister hazmetmeni ister..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

fen dersi hemen konu sonra soru hop bitti denecek ders değil heleki FİZİK hiç öyle bir ders değil.Zaman ister hazmetmeni ister..
    Kardeşim fizikten başla, 2 haftada bitirirsin. Kimya, 1 haftada bitirirsin. Biyoloji, 1 haftada okursun. Biraz da dikkatini arttır sınavlarda, 15 net daha yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Kardeşim fizikten başla, 2 haftada bitirirsin. Kimya, 1 haftada bitirirsin. Biyoloji, 1 haftada okursun. Biraz da dikkatini arttır sınavlarda, 15 net daha yaparsın.

ne içtiyse aynısından bana
  • quote:

oha biyolojiyi 1 hafta dedi ya la sadece sistemler 1 haftadan fazla sürüyor ne içtin arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

quote:

• quote:

quote:

Günde kaç saat kasıyorsunuz ki? Sistemler diyorsun, lys mi bu? Her gün 3 saatinizi ayırıp adam gibi özet çıkartıp okusanız gayet netleriniz artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri Yapamıyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1yıldır fizik kasıyorum 10 net yapıp halime şükrediyorum öyle yumurta kapıya dayanınca fiziği halletmek çok zor ama bio ve kimya için aynı şey geçerli değil onları kolayca halledebilirsin.

• quote:

Yazdan beri ygs fizik bio calisiyorum daha hic fulleyemedim en iyi 1er yanlis cikti sen neyin kafasindasin be.

• kardes fizige yeni basliyorsan basta hizlanirsin, ama dinamikte bir dinlenme molasi alirsin. Gozunde buyutme ama konular bagimsiz oldugundan bazilarinin belirttigi gibi 2 haftada 17 konu gecmek biraz sikintilidir. Fizik defteri kapanmaz bir sure sonra aklinda cins cins sorular turemeye baslar, zaman ister.

Bkz; Ogrendigin ogrendigin, ezberlemeye calistigin unuttugundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47BC7FA64 -- 29 Ocak 2013; 0:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambreroGalaxy

kardes fizige yeni basliyorsan basta hizlanirsin, ama dinamikte bir dinlenme molasi alirsin. Gozunde buyutme ama konular bagimsiz oldugundan bazilarinin belirttigi gibi 2 haftada 17 konu gecmek biraz sikintilidir. Fizik defteri kapanmaz bir sure sonra aklinda cins cins sorular turemeye baslar, zaman ister.

Bkz; Ogrendigin ogrendigin, ezberlemeye calistigin unuttugundur.

Konular bağımsız mı? Fizik mekanik ve elektrik olmak üzere ikiye ayrılır ve ikisini içindeki konuların devamıdır.Hareketi bilmeyen adam dinamiği yapamaz dinamiği yapamayan enerjinin korunumunu anlayamaz ivmeli hareketleri yapamaz, dinamiği kötü olan dairesel hareket acisal momentum yapamaz ve bunu yapamayanda itme momentumun mantığını atışların mantığını anlayamaz.Aslında mekanik denge koşulunda yatar momenttirki bu saydığım tüm konuların birbiriyle baglantilidir birini eksik ogrenirsen digerleri biyerde fire verir, F=m.a formülünü mekaniğin tüm konusunda kullanırsın ha atışlarda ivme yer cekimidir a yerine g gelir..Elektrostatigi oturtamayan adama elektrik anlataman, akım direnç iyi ogrenmeyen birisi kondansatör rlc devrelerini anlamaz.
    Bu kadar uzun yazdım çünkü fizik bir bütündür konu konu öğrenilmez, umarım bildigin yanlış bilgiden vazgeçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibirisiff -- 29 Ocak 2013; 0:28:36 >

• dostum bir fizik sever olarak kastim o degildi tabii ki oyle konularin ozgun icerikleri bulunmasiydi detay ve inceleme. buna sende katilacaksin ki fizigi sifir olan birine 2 hafta sonunda al bu soru bankasini coz demn onun affalmsina yol acacaktir. yazim hatalarimi maruz gorun cebim hizima yetisemiyorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

quote:

Yazdan beri ygs fizik bio calisiyorum daha hic fulleyemedim en iyi 1er yanlis cikti sen neyin kafasindasin be.

Kapasite meselesi biraz tabii.
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Sen 2 haftada Ygs fizigi sifirdan bitirdigine gore suan Cern'de kuarklarla falan oynuyosundur buyuk ihtimal.Haklisin.

• Up. arkadaşlar yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Up. arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Fizik için çözümlü soru bankası (tekinayın olabilir sıradışı analizinde çözümlüydü sanırım ama onu incelemedim) alırsan bayağı faydasını görürsün daha zaman çok konuyu düzgünce çalış not tut beğendiğin soruları yaz.Kimya için simetri çok iyi 1 hafta da bitirirsin o kitabı sade kimyadan 9-10 net yaparsın zaten.Biyoloji içinse de not tutarak çalış kendi yaptıklarımı anlattım herkesin farklıdır istersen dene

• önyargı öldürür. kimyanın k sinden nefret ederken söve söve bitirdiğim bir kitap sayesinde şu ana kadar her denemede 1 yanlışla kapatıyorum bir kitap kesinlikle bitir
  • quote:

quote:

Asıl sen ne içtin?Konuları bu kadar gözünüzde büyütmeyin alt tarafı bir ders,bende daha 1 ay önce fizikte -2 net yaparken 2 ay kasıp şuan neredeyse bütün denemelerde full çekiyorum(opti hariç).Ayrıca kimya da ygs için fazla zor bir konu yok,biyoloji içinde 1 haftada konuları üstün körü anlar 2-3. haftada soru bile kaçırmazsın

Tabi bu dediklerim günlük çalışanlar için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

quote:

Asıl sen ne içtin?Konuları bu kadar gözünüzde büyütmeyin alt tarafı bir ders,bende daha 1 ay önce fizikte -2 net yaparken 2 ay kasıp şuan neredeyse bütün denemelerde full çekiyorum(opti hariç).Ayrıca kimya da ygs için fazla zor bir konu yok,biyoloji içinde 1 haftada konuları üstün körü anlar 2-3. haftada soru bile kaçırmazsın

Tabi bu dediklerim günlük çalışanlar için geçerli

ınancını sorabilirmiyim din değiştirmeyi düşünüyorumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.