ogm materyallerini inceledim çok sağlam duruyor. konuyu sıfırdan öğrenecek birisi için kitaplardan çalışmak sorun çıkarır mı sizce ? |
fen derslerini meb kitaplarından götürmek

-
-
anlıyorsan sıkıntı yok bence. ben denedim ama fizik ve kimyada biri anlatmazsa kendi başıma sıkıntı çekiyorum, o yüzden sadece biyolojiyi kitaptan çalışacağım
-
hocam fizik için animasyonlar falan da mevcut değerlendirmek lazım deneyeceğim ben
-
Ben ayt yi kitaplardan calisicam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
acayip faydalı bir eylem olur cunku soyle hıssedıyosun zamanla bi soru cıkıyo karsına ulan dıyosun meb kıtabını taradık ettık hic boyle bisi gormedık demek kı sacma bi soru boyle olunca sacma sapan soruları ayırt etmen cok kolaylasıyo tavsıye ederım bı de denemeler olsun sbler olsun dırek mebden devsırme soruları koyuyolar ordan calısmıssan tak tak cozup gecıyosun
-
Ayt feni böyle götürüyorum defterim falan da yok üstüne notlar alıyorum anlatımı ve örnekleri çok hoş. Ayrıca gereksiz bir şey ogrenmiyorsun. Sıfırdan öğrenmeye de uygun bence
meb kitaplari gercekten cok kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
matematik icin de boyle bir yol izlemek mantikli olur mu
Matı hiç incelemedim bilgim yok hocam
Meb iyi
Benim planım da bu şekilde. Öncelikle mat ve fizigi bitirmeyi sonra bunlara 2.turu atarken kimya biyo bitirmeyi dusunuyorum. Fizik 2.tur ve kimya biyoloji meb kitaplari uzerinden olacak. Kimyadan ekstra hocadan da dinleyebilirim ama biyolojiden dinlemeye gerek yok
Yks senemde yaptığım en iyi şeydi.Bitki biyolojisini sıfırdan öğrenmiştim iyi öğretici ama konu öncesinde video izlemeni tavsiye ederim konu hakkında fikrin olunca çok daha etkili oluyor.
-
kanka doğru diyorsun önce çok detaylı anlatmayan bir hocadan ön giriş yapacaksın sonra kitaba geçeceksin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X