Şimdi Ara

Fen Bilimleri Merkezi Fiyatları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS-LYS için bu sene kayıt olanlar ne kadar verdi acaba yazarsanız çok makbule geçer.

• Sanırım 6000tl başlangıç fiyatı.Dersleriniz iyi mi diye konuşuyorlar falan öğretmen çocuklarına indirim oluyor ayrıca.5000tl ye kadar düşüyorlar genelde.Bu İstanbul için tabii diğer illerde fark olur mu bilmiyorum.
  • Teşekkürler cevabın için ama daha fazla bilgi lazım lütfen yardımcı olun.
  • Manevi olarak nasıllar? hocalar ders anlatıp hemen çıkıyor mu? Yoksa tam anlamıyla bir rehber mi oluyorlar?
  • Up
  • Malatya'da 1000 TL e kaydoldum (Normal fiyatı 2100 TL) mezun olduğum okul ve geçen sene sınavda aldığım puan sayesinde (sayısalda 315 almıştım) %50'den fazla indirim yaptılar. Tabi babam desanenin müdürünü de tanıyordu oradan da biraz indirim oldu
  • geçen sene yani 11.sınıfta oraya gitmiştim. çekmeköydeki şubesi..
    3200 TL di sanırım. o civarda bişidi..

edit: şuan son sınıftaym ve başka dershanedeyim..
    hocalar iyi olan öğrencilere daha ağırlık veriyordu.. sınıfta.. özellikle mat dersinde.. pek ısınamamıştım zaten ortama. o yüzden başka dershaneye gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epiphania -- 9 Nisan 2010; 18:43:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up arkadaşlar lütfen bu sene gidenlerden fiyat bilgisi istiyorum özellikle...
  • Dayımın kızı kaydoldu birkaç gün önce.Eskişehirdekine kaydoldu ve 3binden 2800 e düşmüşler.YGS hazırlık lise son olacak önümüzdeki yıl
  • FEN ile FEM i karıştırmayalım
  • Up!
  • Izmir Fen Bilimleri 5400 TL Oss Hazirlik icin
    5000 e dusuyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.