Şimdi Ara

Fen Bilimleri dershanesi iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sınavlarda istediğimi elde edemedim sayısalım ygsde 100k oldum lysde de en fazla 70k yapabilicem gibi duruyo
    bu dershaneye giden var mı nasıl genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölgeden bölgeye değişir. benim gittiğim yerde kötüydü.
  • Giden arkadaşlarım vardı hiç şikayetlendiklerini duymadım. Sanırım haftalık denemenin çözümlerini YouTube kanallarına yüklüyorlar, ki bu iyi bir şey o soruları çözdürmek için etütle vakit kaybetmezsin. Kaynakları da kalitelidir herhalde, kapakları öyle duruyor
  • Hocam ben ygsde geodan 5 soru falan yapmışımdır sanırım 1 tanesi doğruydu.Yani berbat bir geo netim vardı.Ygs den sonra fen bilimleri geometri soru bankasını aldım.Kitabı çözerken sinirden çözüyordum çünkü inanılmaz zordu ve en basit kalıp soruyu bile 3. veya 4.testte zorlaştırmışlardı.Lysde çok işime yaradı 20'ye yakın soru yaptım ve bence büyük bir kısmı doğru.Yani insanlar geoya zor diyordu ama ben bile yaptım.Yani kitapları güzel gibi.Ben geo,mat ve biyo çözdüm.Mat ortalama ama geo süperdi.Biyolojide iyiydi.
  • Ben Kızılay şubesine gittim, genel anlamda iyiydi
    Çok fazla yayınları var, insanı teste, fasiküle ve ödeve boğuyorlar. Yayınları cidden çok kaliteli. Etüt sistemleri başarılı. Hocaları orta karar çok iyisi de var, vasatı da. Bir de devamsızlığa gereksiz sıkıntı çıkarıyorlar.
  • kötü istanbulda gittim sene başinda mezundum biraktim kendin hazirlandim daha iyi yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.