Şimdi Ara

Fen Bilimleri Dershanesi ,Final dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf için dershaneye yazılmam gerek (sayısalım)aklımda iki dershane var avcılar , bakırköy fen bilimleri veya bakırköy final hangisi bir sayısal için en iyidir ?? bütçe(en fazla 5 bin ), herkese iyi forumlar

• İncirli Final.

Fiyat sorun olmasa Bakırköy Fen Bilimleri derdim ama orası 8.000'den açıyor kapıyı inmiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

İncirli Final.

Fiyat sorun olmasa Bakırköy Fen Bilimleri derdim ama orası 8.000'den açıyor kapıyı inmiyorda.

Bakırköy fen bilimleri bana biraz uzak kalıyor yoksa babamı belki fiyatta ikna edebilirdim,Finale çok kalabalık diyorlar hocalar soru çözümlerinde en fazla 3-4 soru sorabiliyorlarmış(benim için önemli olan bulamadıklarımı sormak), avcılar fen bilimlerini önerir misin ??
  • Konu eksiğin çok yoksa gitme. Herkes bu dertten müzdarip zaten. Gidip de pişman olan o kadar insan var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 23 Şubat 2014; 19:01:56 >
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam konu eksiği çok yok ama gitmek şart dershaneye gidince rekabet ortamı oluyor daha çok çalışma isteği geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chariss

Hocam konu eksiği çok yok ama gitmek şart dershaneye gidince rekabet ortamı oluyor daha çok çalışma isteği geliyor.

Yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Yalan

Bence de bildiğin yalan. Moralin bozuluyor milletin öyle çözdüğünü görünce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

quote:

Yalan

Hocam bilmiyorum ben en son 8. sınıfta dershaneye gitmiştim ilk dönem 350 falan yapıyordum rekabetle 450 lere çıktım sınavda 440 yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

quote:

Yalan

Hocam bilmiyorum ben en son 8. sınıfta dershaneye gitmiştim ilk dönem 350 falan yapıyordum rekabetle 450 lere çıktım sınavda 440 yaptım

Ben Fen bilimleri Kadıköy'e gidiyorum hocalar süper çok iyi anlatıyorlar. Final'e giden bir arkadaşım var orası da güzel, soru çözme alışkanlığı kazandırıyorlar bol bol test çözdürüyorlar.

• Sgt.Gaz S kullanıcısına yanıt
    Hocam kadıköye yakın olsam direkt giderimde avcılarda oturuyorum avcılardaki fen bilimleri arasındaki fark varmıdır acaba ?
  • Chariss C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kadıköy çok tercih ediliyor ağzına kadar dolu aşırı kalabalık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.