Şimdi Ara

Fen Bilimleri Cizgi ustu, birey b gibi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek yorum duymadim hakkinda sormak istedim

• cevap ?
  • bu yıl fen bilimleri çizgiüstü serisi deneyecem.hayırlısı olsun =)) fen bilimlerinin eski venüs serisindeki mat-2 ve geo kitaplarını çok beğenmiştim.özellikle türevdeki soruları çok manyaktı.uzun gibi gözüküyor ama püf noktaları vardı.tam düşündürmeye yönelik ama yine de sen bilirsin tabiki.ne de olsa herkesin düzeyi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeChemistry -- 14 Eylül 2011; 3:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT MD.

bu yıl fen bilimleri çizgiüstü serisi deneyecem.hayırlısı olsun =)) fen bilimlerinin eski venüs serisindeki mat-2 ve geo kitaplarını çok beğenmiştim.özellikle türevdeki soruları çok manyaktı.uzun gibi gözüküyor ama püf noktaları vardı.tam düşündürmeye yönelik ama yine de sen bilirsin tabiki.ne de olsa
    herkesin düzeyi farklı

pek anlamadim mesajini dostum gereksiz zor
    mu, yoksa guzel ve ogretici dercede mi zor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franco Baresi -- 14 Eylül 2011; 7:04:21 >
  • FBM çizgiüstünün sadece adı çizgiüstüdür. Birey B gibi saçma, gereksiz ve öğrenci adına hiç bir katkısı olmayan kitaplara benzemez. FBM dersanelerinin genel bir soru havuzu vardır, aynı ÖSYM niki gibi. Öğretmenler soru yazar, eğer beğenilirse havuzda toplanır ve ileride kitaplara yada sınavlara konur. Çizgiüstü yayınları genelde sınavlarda sorulması öngörülen sorular fazlaca birikince ortaya çıkmıştır. Ancak FBM dersanelerinde ücretsiz olarak sadece Özel ve Alternatif denilen en iyi iki sınıfa verilir. Kalan öğrenciler isterse indirimli alabiliyor. Sorular güzeldir, ancak geçen seneki kitaplarda bir takım cevap anahtarı hataları mevcuttu. Sıfır olarak birkaç tanesini satıyor olmam lazım, aşağıda vereceğim linki inceleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

FBM çizgiüstünün sadece adı çizgiüstüdür. Birey B gibi saçma, gereksiz ve öğrenci adına hiç bir katkısı olmayan kitaplara benzemez. FBM dersanelerinin genel bir soru havuzu vardır, aynı ÖSYM niki gibi. Öğretmenler soru yazar, eğer beğenilirse havuzda toplanır ve ileride kitaplara yada sınavlara konur. Çizgiüstü yayınları genelde sınavlarda sorulması öngörülen sorular fazlaca birikince ortaya çıkmıştır. Ancak FBM dersanelerinde ücretsiz olarak sadece Özel ve Alternatif denilen en iyi iki sınıfa verilir. Kalan öğrenciler isterse indirimli alabiliyor. Sorular güzeldir, ancak geçen seneki kitaplarda bir takım cevap anahtarı hataları mevcuttu. Sıfır olarak birkaç tanesini satıyor olmam lazım, aşağıda vereceğim linki inceleyebilirsin.

cok tesekkur ederim degerli yorumun icin, elimde tum kitaplar var. iyi bir sekilde degerlendirmek lazim o halde. bu arada hangi kitapta hatalar var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi

quote:

Orijinalden alıntı: FaT MD.

bu yıl fen bilimleri çizgiüstü serisi deneyecem.hayırlısı olsun =)) fen bilimlerinin eski venüs serisindeki mat-2 ve geo kitaplarını çok beğenmiştim.özellikle türevdeki soruları çok manyaktı.uzun gibi gözüküyor ama püf noktaları vardı.tam düşündürmeye yönelik ama yine de sen bilirsin tabiki.ne de olsa
    herkesin düzeyi farklı

pek anlamadim mesajini dostum gereksiz zor
    mu, yoksa guzel ve ogretici dercede mi zor ?

güzel öğretici derecede zor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatalar genel olarak hepsinde mevcut ama ufak tefek şeyler. Mesela 2+2=? demiş cevap anahtarı 5 diyor falan. Bunun gibi şeyler. Bu arada az önce link vermeyi unutmuşum. Fizik ve Biyoloji sıfır olarak mevcut bende. Buyrun:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52663736&go=last
  • Bana baya basit gelmisti.Gereksiz normal fen bilimleri al.Fem in en kotu ogrencilerine prestij grubu demesi gibi bir yanitlmaca olmus.:D
  • Düzey falan hikaye , Birey B çözmek çok gereksiz . Seni boşu boşuna uğraştıran öss de hiç bi zaman çıkmıycak sorular var ^^ , adamlar artık olimpiyat soruları koymaya başladılar . O kadar gereksiz ki öss de şuana kadar hiç çıkmamış bi soru tipini hersene aynı şekilde kitaba koyuyolar , Fakat 8 kez çıkmış bi soru tipi var :)) okadar gülünç ki adamlar o soru tipini koymuyorlar .. Nese gereksiz yani .. O tarz sorular çözmek zaman kaybıdır . Sana ne bişi kazandırır ne de bişi kaybettirir . Senin biliceğin iş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: babun31

Düzey falan hikaye , Birey B çözmek çok gereksiz . Seni boşu boşuna uğraştıran öss de hiç bi zaman çıkmıycak sorular var ^^ , adamlar artık olimpiyat soruları koymaya başladılar . O kadar gereksiz ki öss de şuana kadar hiç çıkmamış bi soru tipini hersene aynı şekilde kitaba koyuyolar , Fakat 8 kez çıkmış bi soru tipi var :)) okadar gülünç ki adamlar o soru tipini koymuyorlar .. Nese gereksiz yani .. O tarz sorular çözmek zaman kaybıdır . Sana ne bişi kazandırır ne de bişi kaybettirir . Senin biliceğin iş .

birey b kesinlikle gereksiz zaten ben onu savunuyorum oyle olmamasi isime gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.