Şimdi Ara

femset hakkında bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar simdi bu femsetlerin bir ygs lys si bir de sadece ygs si mi oluyor ?

• Femset fem dershanesine giden öğrencilere verilen piyasada satılmayan çok kaliteli soruların olduğu 10numara 5 yıldız kıtaplardan oluşan soru bankası setidir.Soruların cevapları DVD içersinde mevcuttur.

Araya tanıdık sokmak kaydı ile fem dershanesine gitmeyen arkadaşlarda temin edebilmektedirler.

üzerinde ygs lys diye yazmaz.FEMSET1,2,3.. diye gider.Toplam 6 adet kitap vardır.

Daha ne yazsam acaba bilemedim.Ama abartmıyorum kaliteli kıtaplardır.Sınava hazırlık surecinde mutlaka çözulmeleri gerekır ''BENCE''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis

Femset fem dershanesine giden öğrencilere verilen piyasada satılmayan çok kaliteli soruların olduğu 10numara 5 yıldız kıtaplardan oluşan soru bankası setidir.Soruların cevapları DVD içersinde mevcuttur.

Araya tanıdık sokmak kaydı ile fem dershanesine gitmeyen arkadaşlarda temin edebilmektedirler.

üzerinde ygs lys diye yazmaz.FEMSET1,2,3.. diye gider.Toplam 6 adet kitap vardır.

Daha ne yazsam acaba bilemedim.Ama abartmıyorum kaliteli kıtaplardır.Sınava hazırlık surecinde mutlaka çözulmeleri gerekır ''BENCE''

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözmesi de zevkli, çıkmış sorularıyla da seni bu diyarlardan alır götürür. iyi reklam yaptık.
  • 2013 ygs sosyal bilgilerinde bulunan selçukluların kullandığı keykavus,keykubat,keyhüsrev gibi ünvanlar neyi gösterir sorusunun aynısı 2012-2013 femset 3 te vardı.Testlerde cevabı bile aynı :D soruları ÖSYM ile paralel hatta paralel değil çakışık :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.