Şimdi Ara

Feminist bir kızla birlikte olmak çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feminist bir kızla birlikte olmak çok mu zor?

• Ben şahsen uzun süreli bir ilişki yaşayacaksam illa (pek desteklemiyorum ama) karşımdaki kadında zeka belirtileri görmek isterim. Feminizm denen kavram başlı başına saçmalık. Gerçekten eşitliği savunanların farklı bir ad kullanmasına gerek yok, insan haklarını savunuyorum demesi yeter. Yani eşitliği savunuyorum deyip de kendine illa feminist demek isteyen biri benim gözümde ya düşük zekalıdır ya da aslında erkek düşmanlığı ya da kadının üstünlüğünü savunuyordur ama bu amacını açıktan söyleyemiyordur. İlkiyse seviştikten sonra bir daha yüzüne bakmam, 2.'siyse yine daha uzun süre takılabilirim ama çok uzun süreli olacağını sanmıyorum.
  • Feministlerin iq su -50 olduğu için birliktelik de zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır bilakis seks yapması daha zevkli, öfke birikince cinsel güç artar.
  • the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Kız olursan kolay

• Hesabı ben ödedim diye tartıştık kızın teki ile. Düşündükçe kıl olurum. Ama çok temiz kalpli ve hakkını koruyanlardir.

• Erkek düşmanları çocuğu neyle yapacak merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Feminizim başlı saçmalık. Kadın ve erkek de eşit değil bana göre. Eşit olduğunu savunan kadın olabilir ancak onlar da hesabı ödemekten çekiniyor niye çünkü o kadın kadınlar hesap ödemez... Hani eşittik be abicim eşitiz diyosan her şeyimiz eşit.
  • FAŞİSTSE OLABİLİR.

• Birlikte olacağınız kızda biraz da olsa zeka aramalısınız.Bu kriter de feministleri eliyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kere feminist birini sevmiştim. Kız o kadar feministti ki lezbiyenmiş.
  • Feminizm kadin erkek esitligini savundugunu soyler ama butun feminist kadinlar ,kadinlarin erkeklerden daha ustunoldugunu iddia eder wtf ?

• Feminist birine senden hoşlanıyorum dedim ama feminist olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim ret yedikten sonra (bu arada hayatımdaki ilk teklifimdi) o kızı analiz etmek için takip ettim bu tipler genelde kendisi baskın olmak ister kendilerini daha üstün görüyor her konuda en ufak olayı bile çok büyütebilir ağzınla kuş tutsan yaranamazsın o kadar şey yaptım biri bile gözüne gözükmedi ama uğraşmaya değmez çok mesafelidir zaten yaklaşmana bile izin vermezler .
  • Ütüleri ve benzer ev işlerini 1 gün sen, 1 gün o yaparsınız. Tek sıkıntılar bu tür olaylar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 1 Haziran 2015; 22:33:16 >
  • Sınıfta ön sırada bi kız oturuyo kız feministlik falan hikaye hacı kız bildiğin erkek düşmanı hiç eşitlik falan savunmuyo haberin olsun

• gerçekten seviyorsan kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.