Bildirim
Femdekiler yarın sınav MI VAR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla mana da geldi mesaj demek ki t.g sınav dönücek. şube sınavı değil yani, gitmek gerek fakat gitmeyeeğim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.M
valla mana da geldi mesaj demek ki t.g sınav dönücek. şube sınavı değil yani, gitmek gerek fakat gitmeyeeğim
Sağol kardeşim_____________________________ -
Yarın şifreyi açıklayacaklar kesin gelin _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: jerilyas
Yarın şifreyi açıklayacaklar kesin gelin
+1907
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jerilyas
Yarın şifreyi açıklayacaklar kesin gelin
Tamam
Yarın var ama biz fem 7 yi olacağız daha önce olan yerlerde var Tr geneli değildir sanmıyorum _____________________________
BAŞIMIZ DİK ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ! -
olabilir. bizde bugündü. her şubede farklı sanırım. _____________________________ -
-
beyler fem müdürüyle konuştum babam vali seviyesinde devlet görevlisidir, sınava çok paralel bi sınav olacakmış ve sınav sonrasında denemenin çözümünü yapan dersanelerde ygs ile ilgili tiyo vereceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 29 Mart 2012; 0:43:02 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
beyler fem müdürüyle konuştum babam vali seviyesinde devlet görevlisidir, sınava çok paralel bi sınav olacakmış ve sınav sonrasında denemenin çözümünü yapan dersanelerde ygs ile ilgili tiyo vereceklermiş.

quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior

yine kopya,şifre olayları patlarsa bu yazıların cürmü meşidden sayılır uyandırıyım.Tabi hala Ankarada hakimler varsa.http://vecdimuratsoydan.blogcu.com/berlin-de-hakimler-var/11126511.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesliefe -- 29 Mart 2012; 1:54:22 >_____________________________ -
artık kitapcığı scan edersiniz,madem şifre falan olacak bütün dh ilk 10000 kapatalım
şaka şaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epiru3 -- 29 Mart 2012; 1:58:00 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler