Şimdi Ara

Femdekiler yarın sınav MI VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Babama mesaj gelmiş yarın 10.00 da YGS var diye. Bilginiz var mı 12. sınıf hafta sonuyum. ÖTS de yazmıyordu sınav var diye ama sınav varmış. Ne sınavı bir açıklayın.

Orijinalden alıntı: Mr.M

valla mana da geldi mesaj demek ki t.g sınav dönücek. şube sınavı değil yani, gitmek gerek fakat gitmeyeeğim

Sağol kardeşim

Orijinalden alıntı: jerilyas

Yarın şifreyi açıklayacaklar kesin gelin

+1907

Orijinalden alıntı: jerilyas

Yarın şifreyi açıklayacaklar kesin gelin

Tamam

BAŞIMIZ DİK ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabilir. bizde bugündü. her şubede farklı sanırım.
  • beyler fem müdürüyle konuştum babam vali seviyesinde devlet görevlisidir, sınava çok paralel bi sınav olacakmış ve sınav sonrasında denemenin çözümünü yapan dersanelerde ygs ile ilgili tiyo vereceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 29 Mart 2012; 0:43:02 >

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

beyler fem müdürüyle konuştum babam vali seviyesinde devlet görevlisidir, sınava çok paralel bi sınav olacakmış ve sınav sonrasında denemenin çözümünü yapan dersanelerde ygs ile ilgili tiyo vereceklermiş.

Femdekiler yarın sınav MI VAR ?

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

beyler fem müdürüyle konuştum babam vali seviyesinde devlet görevlisidir, sınava çok paralel bi sınav olacakmış ve sınav sonrasında denemenin çözümünü yapan dersanelerde ygs ile ilgili tiyo vereceklermiş.

yine kopya,şifre olayları patlarsa bu yazıların cürmü meşidden sayılır uyandırıyım.Tabi hala Ankarada hakimler varsa.http://vecdimuratsoydan.blogcu.com/berlin-de-hakimler-var/11126511.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesliefe -- 29 Mart 2012; 1:54:22 >

şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epiru3 -- 29 Mart 2012; 1:58:00 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.