fem in yenilikleri ios ve android sistemlerde uygulama olcak tablet pclerde denemeler olucak aynı zamanda dershane ogrencileri 2 3 sene içinde tablet vereceklermiş
quote:
Orijinalden alıntı: arda211
fem in yenilikleri ios ve android sistemlerde uygulama olcak tablet pclerde denemeler olucak aynı zamanda dershane ogrencileri 2 3 sene içinde tablet vereceklermiş
seneye gitsek verirler mi tableti?
sanmıyorrum 2 3 sene içinde olcak bişey
Seneye kaydolacak tüm öğrencilerine tablet verecekler bizim ilçede, 1 sene geç kaldık biz.
quote:
Orijinalden alıntı: brknzbz
Seneye kaydolacak tüm öğrencilerine tablet verecekler bizim ilçede, 1 sene geç kaldık biz.
Ben seneye feme kaydolcam 11.sınıf için.Bana verirler mi?
Aynı durumdayım,bizim gitmemizi beklemişler Fem+ olmak için
quote:
Orijinalden alıntı: arda211
ankara fem de tablet verıyorlar kayıt olana ama tabi ankarada ilk senesi doğal bir şey öğrenci çekmek için ama cemaat dersanesine gönderen gene maltepe ye gönderir ankarada
şuan satışlari var internet üzerinden. doğru düzgün bilgisi olanlar var mı ?
öğrencilere verilecek tabletler konusunda bilgim yok. Ama bu arkadaşımız bahsettiği şey branş branş denemeler. 8 deneme içeriyor her bir branş. 8 TL fiyatları.
quote:
Orijinalden alıntı: looker
öğrencilere verilecek tabletler konusunda bilgim yok. Ama bu arkadaşımız bahsettiği şey branş branş denemeler. 8 deneme içeriyor her bir branş. 8 TL fiyatları.
tamam tablet deneme bunlar da - ismi tablet olmasın tak netbookuna at telefonuna çöz kolayca falan filan ?
12 için fem özel kayıtta verdiler. practica tp8 400 Tl değerinde .
hocam bizim oradaki kitapçıda gördüm bildiğin branş denemesi 8li.tablet derken herhalde kapsül gibi bir isim bulmuşlar kendilerince.
Hocam isimleri bu. Simetri gibi Kapsül gibi.
Güzel de olmuş sanki, bakın bayağı dikkat çekmiş :D
1.hamur falan yazıyo sitede demekki pc ye takılan birşey degil bu bildigimiz kitap
evet bende bizim arkadaşta gördüm güzele benziyor bilgisayarla tabletle alakalımı bilmiyorum ama sorular kağıda basılı yani elinde çözecek kaynağı kalmayanlar çözebilirler
Bilgisayarla falan alakası yok. Bildiğiniz deneme. Ama sorular güzel geldi bana. Matematiği çok zorlamasa da geometrisi çok güzel sorular içeriyor. İşlem hammallığı değil ama. Çok iyi kurgulanmış sorular. Coğrafyası falan da çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: burakarca
Bilgisayarla falan alakası yok. Bildiğiniz deneme. Ama sorular güzel geldi bana. Matematiği çok zorlamasa da geometrisi çok güzel sorular içeriyor. İşlem hammallığı değil ama. Çok iyi kurgulanmış sorular. Coğrafyası falan da çok güzel.
feni varmı sende o nasıl ki
Dostum TM'ci olduğum için bilemeyeceğim. Ama soruların güzel olma olasılığı yüksek.