Şimdi Ara

FEM Simetri ygs coğrafya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sosyalim cok kotu ve temelim neredeyse hic yok
    YGS Sosyal:18d17y
    lys cografya:10d14y
    bu kitap ve ismini cok duydugum yavuz tunayi takip ederek makul seviyeye gelebilir miyim ygs sosyal +30(sadece cog ile olmaz biliyorum) lys cografya +15 hedef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Simetri coğrafya güzeldir.Hem ygs hem lys konuları var.Ygs çalışırken bir yandan Lys konularınıda bitirbilirsin.Ygs +30 biraz şans iyi ama lys icin +15 rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ygs simetrisi var kullandigim tek konu anlatim kitap 50 de 46 filan yapiyorum su an

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    fikrini belirttigin icin sagol daha iyi bir kitap onerin varsa onu da alabilirim ilk unitenin en onemli yeri cografyanin ilkeleri ama kitapta yok yetersiz mi diye iskillendim biraz temel olustursam denemelerle daha ileri tasirim diye dusunuyorum ne dersin

• leobolt kullanıcısına yanıt
    hangi 50 sorudan bahsettigini anlayamadim ama yine belirttigin oran cok iyi tebrikler gecen sene mezuna kalma sebebim belki de sosyal netlerimi belirttim senin zaten var olan temelinin ustune iyi gelmis olmasin o kitap

• Ben Final Coğrafya kullanıyorum çok çok sağlam. Lise hayatım boyunca hiç coğrafya anlamazdım çözemezdim kedime hep "coğrafya özürlüsü" derdim ta ki son 1 ay öncesine kadar şuan eksiklerim olmasına rağmen coğrafyam gayet iyi eskiden yorum bile yapamazdım. 1 ay öncesine kadar coğrafyadan nefret ememe rağmen şuan en sevdiğim ders coğrafya oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

fikrini belirttigin icin sagol daha iyi bir kitap onerin varsa onu da alabilirim ilk unitenin en onemli yeri cografyanin ilkeleri ama kitapta yok yetersiz mi diye iskillendim biraz temel olustursam denemelerle daha ileri tasirim diye dusunuyorum ne dersin

Bak lys coğrafyası kolaydır çoğu genel kültürdür ama ygs cografyası biraz mantıkda ister çok ters bir derstir.Örnek veriyim mesela coğrafi konum çalışıyosun ama dünyanın şekli ve hareketlerinide bilmen lazim bazi yerlerde.Her konu iç içedir.O yüzden konuları fazla ayırma yorum yeteneğini geliştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum olabilir. Palme soru bankasinin yanindaki notlarinda faydasi oldu. Ben konu anlatim olarak birtek simetri kullaniyorum. Bahsettigim 50 soruda okuldaki hocamiz bize deneme yapti. Dogu ates vs. Zor kaynaklardan karistirdigi sorulardan orda bahsettigim neti yaptim. Ozel bir deneme,kaynak vs. Degil yani:)
    Fikrimi soracak olursan simetri yeterli derim.(sadece ygs olani) lys icin herhangi bir fikrim yok...

• valhallaa kullanıcısına yanıt
    Hocam palme, guvender ve final arasından konu anlatım hangisini alayım?

Tarih için konu anlatım tavsiyeniz var mı?ygs lys olarak

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Hocam palme konu anlatımlı ya bayağı iyi diyorlar palme,guvender ve final arasından konu anlatım hangisi alayım sizce?Soru bankas8 olarak edam yayinları mı alayım yoksa palme mi?

Tarih için önerimiz var mı birde

• Simetri coğrafya kullandım.tam anlamıyla çöp.en gereksiz detaylar var ama olması gerekn şeylerin çoğu yoktu.

Coğrafya için en beğendiğim kitap Palme ygs Coğrafya özet kitabı

• Up Bende hala kararsızım ygs lys için konu anlatım ve sb lazım hiç soru kaçırmamak için hangi kaynakları almalıyım

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef büyükse coğrafya final al ygs bitirmeye çalışırken o arada bir bakmışsın lys de bitmiş.

Tarih olarakta ben YGS-LYS Final Tarih K.A kullanıyorum Sözelden gireceğim için lys de düşünmem lazım.
  • valhallaa kullanıcısına yanıt
    Lys de gireceğim hocam.tarih için de final diyorsunuz yani palme diyenler vardı da o nedenle sormuştum.

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Hocam bence önemli olan mantığı kavramak. YGS de zaten yorum soruyorlar fakat LYS öyle değil hiç beklemediğin yerden cımbızla çekiyorlar soruyu tarih bu yüzden çok zorlayıcı ben daha başlamadım ama bakalım ne yapacağız Palme Tarih hiç duymamıştım genelikle Simetri falan öneriyorlar ama bence Finalin Sosyal kitapları çok sağlam biraz kalın ama Mantığı Konu Anlatım+Soru Bankası olarak gidiyor.
  • Coğrafya için ilk olarak YGS-LYS Fem Simetri almıştım . Lakin 1 anlatıp 10 sormasından dolayı anladım bu kitapla bir halt yapamayacağımı . Final YGS-LYS K.A aldım . (1 sene önce tabi ) Şu an denemelerde 10-12 arası gidip geliyor coğrafyam .
    Coğrafya için Final harici yayın almayın arkadaşlar . Diğer kitapları nasıl bilmiyorum , ama şahsi fikrim ; coğrafyada Final'in eline kimse su dökemez.

NOT : Konu Anlatımlı kitap olmasına rağmen içindeki soru sayısıyla piyasadaki soru bankalarını ikiye katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 26 Eylül 2016; 20:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhallaa

Hocam bence önemli olan mantığı kavramak. YGS de zaten yorum soruyorlar fakat LYS öyle değil hiç beklemediğin yerden cımbızla çekiyorlar soruyu tarih bu yüzden çok zorlayıcı ben daha başlamadım ama bakalım ne yapacağız Palme Tarih hiç duymamıştım genelikle Simetri falan öneriyorlar ama bence Finalin Sosyal kitapları çok sağlam biraz kalın ama Mantığı Konu Anlatım+Soru Bankası olarak gidiyor.

Hocam kitabın resmini atabilir misiniz? Ayrıca temel lisede verirler mi bunu sadece aylık dergi vereceklerini söylemişlerdi.

• çok güzel konuştun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhallaa

çok güzel konuştun hocam

Teşekkür ederim dostum
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    Teme lisede hiç verirler mi bilmiyorum cidden. Bana bir arkadaş hediye etti sağ olsun. İnternette satılıyor ama galiba

Şuan internetim baya bir yavaşladı sebebini anlayamadım, eski haline dönünce sana fotoğraflarını atarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.