Şimdi Ara

Fem simetri Matematik ve Geometri kullananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Not: Geometride temel zayif.. Simetri onerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temel zayıfsa Güvender YGS Mat. Seti ve Güvender Kolay Geometri alman uygun olur.
  • Tesekkurler. Lys Mat icin nasildir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad Türkmen -- 14 Temmuz 2012; 13:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dKeep

Temel zayıfsa Güvender YGS Mat. Seti ve Güvender Kolay Geometri alman uygun olur.

Hocam benimde geometri 0.Güvender kolay geometri aldım.Sonra körfez geometri ve en son simetri seti bitirsem sence yolum doğru olur mu?
  • Olur da Simetri zaten konu anlatım seti. Yani bir konuyu bitirene kadar araya 60-70 soru sıkıştırıyorlar. Bu yüzden konu çalışırken sıkıcı gelebilir. Ama sorularını çözmek için alabilirsin.
  • Fem dershanesi öğrencisi olduğumdan eylülde verilecek bana yani gidip özel almayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mat-2 sinde konular geniş ve uzun anlatılmış. Konu anlatımında güzel sorular var ve testleri de konu anlatımındaki sorulara benziyor testleri kolay sayılabilir. Zamanın bolsa bir konuyu kavratmak adına konu anlatımı yeterlidir.
    Geometriye gelince benimde Geometri iyi sayılmaz ama yeni yeni iyileşiyor Simetri ve Fem sayesinde :) Simetrinin son testleri bana göre gayet zorlayıcı. Hatta üçgende açılardan bir kaç soruyu yapamamıştı bizim Geometrici :)) Ama ne kadar güzel olsa da müfredat değiştiği için Fem Simetride kitabı yeniliyormuş. Almadıysan bekle almak için.
  • Sagol kardesim, ne zaman yenilenir tahminen?
    Bu arada Matematik icin simetri istiyorum fakat Esen k.a da aklimda. :S
    Simetri sana cok sey katti mi mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad Türkmen -- 15 Temmuz 2012; 18:50:27 >
  • Sanırım 1 ayı bulacak. O zamana kadar üçgen çalışabilirsin Üçgende değişen birşey olacağını sanmıyorum.
    Kare,yamuk,paralelkenar,dikdörtgene analitik bilgisi katıldı ve analitik geometri dalı ortadan kalktı.
    Bende eski basımları var onları çözüyorum şimdilik üçgenler bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihad Türkmen

Sagol kardesim, ne zaman yenilenir tahminen?

Hocam ne zaman yenilenir demişssin.Ben fem öğrencisiyim yukarıda da demiştim.Bize eylül'de vereceklerini söylediler simetri'nin geometri 3'lü setini.1.kita tamamen üçgenler,2.kitap çokgenler-çemberler,son kitapta da kalan konular+analitik geometri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

quote:

Sagol kardesim, ne zaman yenilenir tahminen?

Hocam ne zaman yenilenir demişssin.Ben fem öğrencisiyim yukarıda da demiştim.Bize eylül'de vereceklerini söylediler simetri'nin geometri 3'lü setini.1.kita tamamen üçgenler,2.kitap çokgenler-çemberler,son kitapta da kalan konular+analitik geometri var.

Bilgi icin cok tesekkur ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: smtymn.

Sanırım 1 ayı bulacak. O zamana kadar üçgen çalışabilirsin Üçgende değişen birşey olacağını sanmıyorum.
    Kare,yamuk,paralelkenar,dikdörtgene analitik bilgisi katıldı ve analitik geometri dalı ortadan kalktı.

Tesekkurler, oyle yapacagim o halde. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smtymn.

Sanırım 1 ayı bulacak. O zamana kadar üçgen çalışabilirsin Üçgende değişen birşey olacağını sanmıyorum.

Tesekkurler, oyle yapacagim o halde. :)

Analitik Geometri kalktı mı?Yani 12.sınıfta olmayacak mı?
  • Tam bilmiyorum ben de :S

• Fem simetri'lerin lys matematiği muhteşemdir. Hiçbir kitapta bulamayacağın kadar uzun ve ayrıntılıdır, her soru tipi özel olarak ele alınmıştır. Ve ilerleme şekli güzel. 1 soru tipi + 3-5 örnek + sizin çözmeniz için verilen 3-5 çözümsüz soru. En sonunda da test.
    Bende sadece lys serisi vardı, ygs'sinden sadece 1 kitap elime geçti mezun bir arkadaştan. Ygs mat çalışırken baktım, pek yeterli bulamadım. Ygs mat için daha iyi kaynaklar bulunabilir gibi geliyor. Hatta işin doğrusu ygs mat için kitaba hiç gerek yok bence, bir tane fem soru bankası al elinde de ygs mat formülleri olsun, bilemediklerini dersane öğretmenine götürürsün veya belki forumda birilerine sorarsın.
    Geometriye gelince simetri setinin geometrisi hakkında bilgim yok, bir keresinde yüzeysel bir şekilde incelemiştim ve fena durmuyordu. Yalnız "Geometrim sıfır" diyorsan temel edinmen için daha iyi kitaplar var, örneğin; Güvender Kolay Geometri, Karekök Geometri Sıfır gibi. Yok eğer "Evet geometrim sıfır ama yine de basit kitaplar çözmek istemiyorum" diyorsan da, tamamı çözümlü geometri kitabı öneririm sana. Yılma sakın, ilk testte yapamazsın çözümlere bakarsın "aa böyle miymiş" dersin, ikincisinde yine böyle olur ama sonunda sen de aynı şekilde çözmeyi öğrenirsin. İnan bana geometriden alacağın bir özel ders tamamı çözümlü bir kitabın vereceğinden fazla bir şey veremez.
    Dediğim gibi Lys matematik için Simetri setini gözün kapalı alabilirsin ama ygs için başka kaynakları bir araştır derim.
    Başarılar

• simetri geo. da güzel örnekler var.

• temel yoksa simetridende karekök 0 dan da uzak dur 0dan başlayan biri için söylüyorum bunu kolay geometriyi al o bile zor gelirse aç internetten bütün doğruda açılar konusunu izle youtube den bütün konuları izle formülleri kağıda yaz ezberle bol soru çöz ve bitir bu işi ygs mat konusuda aynı şekilde femin 3 kitabı var ygs mat için biraz fazla gibi ama 3ünü adam gibi bitirirsen sorun yaşayacagını düşünmüyorum kolay gelsin ;)
  • Yanitlar icin Allah razi olsun kardeslerim.
    İnsallah basaririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Fem simetri'lerin lys matematiği muhteşemdir. Hiçbir kitapta bulamayacağın kadar uzun ve ayrıntılıdır, her soru tipi özel olarak ele alınmıştır. Ve ilerleme şekli güzel. 1 soru tipi + 3-5 örnek + sizin çözmeniz için verilen 3-5 çözümsüz soru. En sonunda da test.
    Bende sadece lys serisi vardı, ygs'sinden sadece 1 kitap elime geçti mezun bir arkadaştan. Ygs mat çalışırken baktım, pek yeterli bulamadım. Ygs mat için daha iyi kaynaklar bulunabilir gibi geliyor. Hatta işin doğrusu ygs mat için kitaba hiç gerek yok bence, bir tane fem soru bankası al elinde de ygs mat formülleri olsun, bilemediklerini dersane öğretmenine götürürsün veya belki forumda birilerine sorarsın.
    Geometriye gelince simetri setinin geometrisi hakkında bilgim yok, bir keresinde yüzeysel bir şekilde incelemiştim ve fena durmuyordu. Yalnız "Geometrim sıfır" diyorsan temel edinmen için daha iyi kitaplar var, örneğin; Güvender Kolay Geometri, Karekök Geometri Sıfır gibi. Yok eğer "Evet geometrim sıfır ama yine de basit kitaplar çözmek istemiyorum" diyorsan da, tamamı çözümlü geometri kitabı öneririm sana. Yılma sakın, ilk testte yapamazsın çözümlere bakarsın "aa böyle miymiş" dersin, ikincisinde yine böyle olur ama sonunda sen de aynı şekilde çözmeyi öğrenirsin. İnan bana geometriden alacağın bir özel ders tamamı çözümlü bir kitabın vereceğinden fazla bir şey veremez.
    Dediğim gibi Lys matematik için Simetri setini gözün kapalı alabilirsin ama ygs için başka kaynakları bir araştır derim.
    Başarılar

Hocam simetride ygs ve lys matematiğin farkı yok.Nasıl mat2'de 1.soru tipi 3-5 çözümlü örnek sonra(mor renkli)sonra çözümsüz örnek(turuncu)renkli sonra konu sonu testleriyse mat1 kısmıda aynısı.Elimde hem ygs hem de lys simetri olduğundan biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.