Şimdi Ara

FEM simetri mat1 ygs seti kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mat1 i halletmek için bu seti almayı düşünüyorum.Sanırım 3 tane kitap var içinde.Şu ana kadar hiç çalışmadım mat 1 e .Acaba bu seti alsam mat 1 i halledebilir miyim?Fiyatıda 40-50 lira galiba.Sizce alayım mı bu seti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Arkadaşlar mat1 i halletmek için bu seti almayı düşünüyorum.Sanırım 3 tane kitap var içinde.Şu ana kadar hiç çalışmadım mat 1 e .Acaba bu seti alsam mat 1 i halledebilir miyim?Fiyatıda 40-50 lira galiba.Sizce alayım mı bu seti?

gecen gittim kıtapcıya yenı geldi dedi mufredata uygun felan fılan 30 kusurlu bıse dedi acıp bakamadım jelatının ıcındeydi yanlıs hatırlamıorsam . Geo konu anlatımlısı vardı tek kıtap onu aldım . Geo su fena degıl normal . Matematık ygs si3 kıtap olduguna gore vardır bır şeyler .d alabilirsin . Bende bireyin ygs mat konu anlatımlısı var 700 sayfalık baya iyi anlatıyo .
  • merhaba bende de fem simetri var yeni aldım .kitapta basım tarihi haziran 2012 gösteriyor acaba bu yeni müfredata uygun mudur?
  • temelin sıfırsa kasar biraz.
    güvenderin 3lü setini alabilirsin.
  • Al kardeşim 3 ünü de bitir konu sıkıntın kalmaz kesinlikle kaliteli kitaplar.Yanına soru bankası da al ordaki testlerle yetinme.Kitapta her konudan 3 test var ve konular uzunca her soru tipini göstererek anlatılmış, konu anlatımında bile en az 50 60 örnek soru var.
  • al bence. bi yerden başlaman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.