Arkadaşlar mat1 i halletmek için bu seti almayı düşünüyorum.Sanırım 3 tane kitap var içinde.Şu ana kadar hiç çalışmadım mat 1 e .Acaba bu seti alsam mat 1 i halledebilir miyim?Fiyatıda 40-50 lira galiba.Sizce alayım mı bu seti?
quote:
Orijinalden alıntı: Kimyacı61
Arkadaşlar mat1 i halletmek için bu seti almayı düşünüyorum.Sanırım 3 tane kitap var içinde.Şu ana kadar hiç çalışmadım mat 1 e .Acaba bu seti alsam mat 1 i halledebilir miyim?Fiyatıda 40-50 lira galiba.Sizce alayım mı bu seti?
gecen gittim kıtapcıya yenı geldi dedi mufredata uygun felan fılan 30 kusurlu bıse dedi acıp bakamadım jelatının ıcındeydi yanlıs hatırlamıorsam . Geo konu anlatımlısı vardı tek kıtap onu aldım . Geo su fena degıl normal . Matematık ygs si3 kıtap olduguna gore vardır bır şeyler .d alabilirsin . Bende bireyin ygs mat konu anlatımlısı var 700 sayfalık baya iyi anlatıyo .
merhaba bende de fem simetri var yeni aldım .kitapta basım tarihi haziran 2012 gösteriyor acaba bu yeni müfredata uygun mudur?
Al kardeşim 3 ünü de bitir konu sıkıntın kalmaz kesinlikle kaliteli kitaplar.Yanına soru bankası da al ordaki testlerle yetinme.Kitapta her konudan 3 test var ve konular uzunca her soru tipini göstererek anlatılmış, konu anlatımında bile en az 50 60 örnek soru var.