Şimdi Ara

Fem simetri Lys Matematik Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasil kullanan arkadaslar memmunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu simetri kitabının ilk çıktığı yıl kullandım 2010 daydı galiba permutasyon,kombinasyon,olasılık konusunu çalışmıştım sadece o gün bugündür bu konularda iyi bir temel oluşturdu bende.O yıl hukuk fakültesi kazanan arkadaşım vardı ve kendisi mat2 nin çoğu konusunu lisede görmemişti mezun grubundaydık çocuk bu seti tamamiyle yalayıp yutmuştu çok faydalı olduğunu söylüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

bu simetri kitabının ilk çıktığı yıl kullandım 2010 daydı galiba permutasyon,kombinasyon,olasılık konusunu çalışmıştım sadece o gün bugündür bu konularda iyi bir temel oluşturdu bende.O yıl hukuk fakültesi kazanan arkadaşım vardı ve kendisi mat2 nin çoğu konusunu lisede görmemişti mezun grubundaydık çocuk bu seti tamamiyle yalayıp yutmuştu çok faydalı olduğunu söylüyordu.

Insallah kardesim internetten siparis ettim malum burda kitapci yok yinede degistirme sansim oldugu icin bir sorayim dedim sagolasin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake.

Nasil kullanan arkadaslar memmunmusunuz

Bence mükemmel bir ktap güvenderden daha iyi olduğunu düşünüyorum
  • iyidir dostum set. eğer incelemek istersen internette var setler. fikir edinirsin en azından, ona göre siparişi onaylarsın
  • Simetri 1 2 3 4 bitir ardndan final lys matematik soru bankası

matematikten soru kaçırmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faydasi olur guzel kitap kaliteli sorular var artik kalitesiz sorular hep piyasada..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.