Şimdi Ara

Fem simetri lys kimya konu anlatımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde şu an dershaneden verilen ygs lys final yayınları kimya konu anlatımı(İbrahim Keser-Aziz Karataş) var. Pek tatmin etmiyor beni açıkçası. Dershane hocamdan da memnun değilim. İnternet de kimyayı güzel anlatan hoca varsa o da olur ama büyük ihtimal simetri alacam. Nasıl öneriyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 25 Ocak 2014; 0:22:17 >

• Ygs si var bende gayet güzel Lys kimyada simetri iyidir ayrıca öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: T 800

Ygs si var bende gayet güzel Lys kimyada simetri iyidir ayrıca öneririm

Kusura bakma hocam dalgınım başlığı biyoloji diye açmışım. Şüphesiz simetri lys kimya k.a. almayı düşünüyorum ama okuduğum bi kaç yorumda elinde k.a. kitabı varsa simetriye gerek yok, simetri fazla gereksiz ayrıntıya girmiş gibi cümleler gördüm aklım karıştı. Kimyam zaten sıkıntılı bunu gidermenin en iyi yolu lazım. Elimdeki kitaptan memnunum aslında ama beni tam tatmin etmiyor, yani bi kaç konu bitirdim hala o konulardan eksiğim varmış gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

quote:

Orijinalden alıntı: T 800

Ygs si var bende gayet güzel Lys kimyada simetri iyidir ayrıca öneririm

Kusura bakma hocam dalgınım başlığı biyoloji diye açmışım. Şüphesiz simetri lys kimya k.a. almayı düşünüyorum ama okuduğum bi kaç yorumda elinde k.a. kitabı varsa simetriye gerek yok, simetri fazla gereksiz ayrıntıya girmiş gibi cümleler gördüm aklım karıştı. Kimyam zaten sıkıntılı bunu gidermenin en iyi yolu lazım. Elimdeki kitaptan memnunum aslında ama beni tam tatmin etmiyor, yani bi kaç konu bitirdim hala o konulardan eksiğim varmış gibi hissediyorum.

Kitap yaklaşık 700 küsür sayfa ve ayrıntılı anlatmış konuyu.Gereksiz ayrıntı pek göremedim ben gayet ideal bence öneririm dostum

• T 800 T kullanıcısına yanıt
    bir konuyu kaç sayfa işliyor ? Mat simetriler gibi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela
    mol konusunu 50 sayfa
    Maddenin halleri 60 sayfa
    Periyodik sistem 20-30 sayfa
    Organik kimya-150 sayfa

civarlarında işlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 25 Ocak 2014; 0:58:44 >
  • T 800 T kullanıcısına yanıt
    peki onu alayım o zaman, onu çözerken yanında çözmek için hangi soru bankasını önerirsin ? Geçen senenin fem ygs lys s.b. var iş görür mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.