Şimdi Ara

FEM Ofisleri Ne Oluyor? Çağırıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yıl mezuna kaldım. Dersaneye gitmeyeceğim evde hazırlanacağım. Femden aradılar. Dersaneye gitmeyeceğimi söyledim maddi durum sebebiyle. O zaman haftada 1-2 gün ofislerimiz oluyor ona gel sorularını sorarsın dediler. Gittiğimde nasıl olur gerçekten faydası olur mu yoksa 5-10 dakka anca mı bana soru sormak için zaman kalır. Nedir bu ofis..

Elimde fem ve uğurun tüm kaynakları var. İnternetten teknofem ve diğer sitelerden video izleyebiliyorum. Ofise de gidersem. Dersaneye gitmeme gerek kalır mı?

• Dostum sorularını sorabileceğin hocaların olduğu bir zaman diliminden bahsediyorlar haftada 1 kez mesela evde çalıştıpın ama yapamadığın soruları gtür sor çok güzel olur senin için :)
  • Çok büyük avantaj git bence de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanuzun

Dostum sorularını sorabileceğin hocaların olduğu bir zaman diliminden bahsediyorlar haftada 1 kez mesela evde çalıştıpın ama yapamadığın soruları gtür sor çok güzel olur senin için :)

Mesela kaç saatlik bir saat dilimi oluyor bu. Siz gittiğinizde ortalama kaç soru sorabiliyordunuz ve hangi derslerden soru sorabiliyordunuz?
  • Yav ben mezuna kaldım,dershaneye kaydoldum çağıran eden olmadı daha,Eylül'ün sonlarında felan başlıcak diyolardı.Bu ne iş ?

Bu arada Samsun Fem deyim.Şubeye göre mi değişiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorularını sorarsın tabide genellikle abilere yönlendirirler orda daha çok verim alırsın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Yav ben mezuna kaldım,dershaneye kaydoldum çağıran eden olmadı daha,Eylül'ün sonlarında felan başlıcak diyolardı.Bu ne iş ?

Bu arada Samsun Fem deyim.Şubeye göre mi değişiyor?

Bayramdan sonra başlıyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana pek mantıklı gelmedi bu devirde kim karşılıksız böyle bir şeyi yapar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

sorularını sorarsın tabide genellikle abilere yönlendirirler orda daha çok verim alırsın diye

Abilere gittiğimizde yurtta mı kalıyoruz ev de mi
    Ücreti ne kadar ortalama
    Gerçekten daha mı verimli oluyor yoksa hikaye mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Bana pek mantıklı gelmedi bu devirde kim karşılıksız böyle bir şeyi yapar?

Yaptıkları şey çok değerli bir şey mi üstad?

Muhtemelen okuldan numaramı aldılar çünkü idare de femci.
    Üniversitede de irtibatımız olsun istiyoruz filan dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEVAN

quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

sorularını sorarsın tabide genellikle abilere yönlendirirler orda daha çok verim alırsın diye

Abilere gittiğimizde yurtta mı kalıyoruz ev de mi
    Ücreti ne kadar ortalama
    Gerçekten daha mı verimli oluyor yoksa hikaye mi

ya genellikle abilere yönlendirirler ücretsizdir fakat senden istekleri olur al şu kitabı oku,namaz kılmıyorsan namaza davet
    verim konusunda birşey diyemem her yer farklıdır
  • Gittiğin abiye göre değişiyor. Yani abi hakıkaten ders calıştırıyorsa genelde güzel oluyor. Benim abim tıpçıydı 2 hafta gittim sarmadı mesela. Ama arkadasın muhendislik okuyodu o şuan Tıpta de istediği yerde.
    ücret yok ama çalışcam dersen kesinlikle iyi. tv yok bişi yok. git 1 hafta baktın sarmıyo kendi evine gidersin.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 28 Temmuz 2013; 17:24:00 >
  • Adamların dersanesine gitmeden maddi katkım olmadan evlerine çağırırlar mı / yurt mu / ev mi
  • quote:

Adamların dersanesine gitmeden maddi katkım olmadan evlerine çağırırlar mı / yurt mu / ev mi

Çağırırlar.Bak ben 11.sınıfta kültüre gidiyordum.Arkadaşlarımın çoğu feme gidiyordu,onların yurtlarında kalıyorlardı.Abiler de bu arkadaşlarım aracılığıyla beni arada sırada yurda davet ediyorlardı.Bir gittim iki gittim öyle öyle biraz daha bağlantıyı sağlamlaştırdık.Sonra abi evlerine yönlendirdiler bizi.Ben kültüre gidiyorum dediğim de hiç öyle aleyhinde konuşma olmadı.Yani nereye gidersen git önemi yok dershanenin.Verim konusunda bir şey diyemem gittiğin abiye bağlı.Ben birinde çok iyi verim alıyodum diğerinde hiç verim alamıyordum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 28 Temmuz 2013; 17:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Bana pek mantıklı gelmedi bu devirde kim karşılıksız böyle bir şeyi yapar?

Yaptıkları şey çok değerli bir şey mi üstad?

Muhtemelen okuldan numaramı aldılar çünkü idare de femci.
    Üniversitede de irtibatımız olsun istiyoruz filan dediler.

Sakın gitme,o "üniversitede de irtibatımız olsun" cümlesi yüzünden ülke bu halde,kadrolaşmanın dibine vuruyorlar mühendislik kazananlara hukuk seçtiriyorlar neden sorusuna "orada daha çok ihtiyacımız var" diyorlar.Sonra ne mi oluyor? 31 skandallı Balyoz davası ile başta bölücü başını yakalayan efsane komutan(Engin Alan) olmak üzere ne kadar başarılı onurlu komutanımız varsa içeri alınıyor terörle mücadele eden içeri alınıyor Kardak'a Türk bayrağı diken kahraman SAT komando Ali Türkşen'i Hasdal'da esir eden de bu cemaat "sanık" adı altında yıllarca hücrelerde çürütülüyor dağ gibi adamlar "Parmaksız Zeki" lakaplı kalleş pkklıyı tanık dağlarda onunla çarpışan kahramanlarımızı sanık yapmak için "üniversitede irtibatta kalıyorlar" örneğin 'Haliç'te Yaşayan Simonlar' kitabında bu üniversitede "irtibatta" kalınmış cemaat köpeklerinin emniyeti işgalini dönen oyunları yapılan komploları anlatan Hanefi Avcı ki kendisi Emniyet'te efsanedir Emniyet İstihbarat'ta iken hainin teröristin mafyasının alayına çocuğu koymuş yiğit bir emniyet amiridir sözde "devrimci karargah" üyesi olmaktan tutuklandı bu pensilvanya köpekleri yüzünden tutuklanma nedeni bir "teröristi" telefonla aramak hemen "terör örgütüne yardım ve yataklık"tan komployla hapsettiler ilginçtir daha sonra aradı diye suçladıkları "dhkp-c teröristi"ni suçsuzdur diye serbest bıraktılar teröriste yardım etti diye adam tıkan sonra telefon edilenin terörist olmadığı kanaatine varan buna rağmen bu kahraman vatan evladını hala içeride tutan bu cemaattir.3-5 soru cevabı için boyun eğme bu köpeklere.Bunlar memleketimizin 007'si efsane MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nu iftiralarla karalayıp öldürten namussuz babası meçhullerdir Kaşif Kozinoğlu cumhuriyet tarihinin en iyi istihbaratçısı en iyi askeridir vatanına ihanet edene boyun eğme kardeşim boşver gitme bu adilerehttp://www.fbi.gov/houston/news-and-outreach/in-your-community/outreach FBI'ın kucağındaki adilerden yardım alacağına hiç alma daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 28 Temmuz 2013; 18:35:52 >

• Ofislerde soru sorabiliyorsanız ve arada sırada deneme yapılıyorsa tam aradığım yer
  • Dershane kadar kalabalık olmayan sadece hafta sonları ders anlatılan bir yer arııyorum.Bilgisi olan varsa öm atabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.