Şimdi Ara

Fem LYS Fizik Denemesi (Kapsül)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Geçen seneden kalan FEM 25 LYS Fizik denemesi var. Üzerinde çözümleri teknofemde yazıyor ama barkodu girdiğimde kitap bulunamadı diyor. Geçen senenin kitabı olduğundan dolayı mı ? Eğer kod bütün denemeler için aynıysa ISBN kodunu paylaşabilir misiniz ? Sorular aynıysa çözerim , çözümleri yoksa başka yayın alıcam.

• ben de matematik için olanınkini bulamaıdm bu senenin kitabı olmasına rağmen. sanırım daha teknofeme yüklememişler. çağrı merkezini falan arayıp istek yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

ben de matematik için olanınkini bulamaıdm bu senenin kitabı olmasına rağmen. sanırım daha teknofeme yüklememişler. çağrı merkezini falan arayıp istek yapmak lazım.

Çok az kaldı zaten , neyse olmadı çözemediklerimi buraya atarım. Birilerini bekleye bekleye ilerleyemiyorum.
  • Geçmiş olsun o yazı başka bir ürünün reklamı.web destekli dediği başka bir ürün elindeki kapsül değil.seneye çıkarırlarmış ama bize şimdi lazım o ayrı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende aynı konudan muzdaripim ne yani şimdi çözümleri teknofeme koymacaklarmı lys kapsüllerin? ygs olanların vardı aslında lys yi neden yüklemeyeceklermiş ki ? ben feme gitmiyorum feme giden birileri sorsa aslında iyi olur :(( @zeyneptabib @FRIENDS @dursun1071
  • Söylediğim gibi.yok çözümü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be fetullah hoca be yaktın bizi be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    2016 LYS Fem Kapsül
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.