Şimdi Ara

Fem kösb hala çözülürmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4-5 soru bankası bitirdikten sonra fem kösb almayı düşündüm. Çözenadamda çözümleri var. Karekök ile kıyaslandığında hangisi daha zor? Bu kitap 2-3 yıl önce cok popülermiş sanırım hala cözülmelimi ygs icin soru tipleri vb yoksa 3-4-5 soru bankasından sonra gereksizmi? Cok soru cözmek istedigimden palme,fem kösb arasında kaldım. Yorum yaparsanız sevinirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kösb eskimez aga çöz tabi

• Kesinlikle çözmelisin ben geçen sene 2012 basım çözdüm harikaydı.

• Palme çözme asla matta

• Gksdrk kullanıcısına yanıt
    Niçin

• Çok güzel soruları var ama ösym o tarzda sormuyor bence. Geçen sene ben de 2. el biyerden bulup bir süre çözmüştüm, zeka gerektiren zor soruları vardı. Elbette farklı bakış açısı kazandırır ama son 2 senenin öysm soruları böyle sorular değil. Karekökü daha çok seviyorum bu yöndenç
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Çok kolay ve kalitesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gksdrk -- 6 Ağustos 2017; 12:31:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Acil lti denemeleri
    6 yıl önce açıldı
    345 Geometri Nasıl ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem kösb genel olarak zor bir kitap değil ve özgün sorusu çok az.Bu sene apotemi ygs sb çıkarıyor muhtemelen güzeldir ona bakabilirsin.

• Bence karekök soru bankasını sadece lys için çöz. Lys adına gerçekten özgün ve kaliteli soruları var ama bir o kadar da ygs adına fazla kasıntı (üslü,köklü,rasyonel vs). Sınavlarda görüyoruz, bu konulardan çok kolay soruyorlar. Problemlerini geliştir bence en önemlisi bu. Problemler için de: Apotemi fasikülleri ve ALES problemleri çöz.
    İlk kolay konular için bence çıkmış sorulara bak (DGS,KPSS vs gibi) oradaki soruları çöz yeterli olur.
  • OnlyApotemi kullanıcısına yanıt
    Özgün soru çok az mı
  • Bazı kitaplar vardır ki sadece YGS'ye hazırlamaz, hayata hazırlar. KÖSB onlardan biri, başıma gelen en güzel şey. Tabii ki çöz
  • Sadece fem kosb cozdum. Ygs de mat kismi fulldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.