Şimdi Ara

FEM KÖSB ALMALI MIYIM? (EDIT:ALDIM SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun kirtasiyede gordum 1 tane kalmisti almali miyim daha 11e gectim ancak artik bulmasi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av. Harvey Specter -- 17 Eylül 2016; 21:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulduysan al bence

• İnternette satan hiçbir site kalmadı sanırım. Baktığım birçok yerde stokta yok yazıyor. Bir kitapçıda bulduysan bence direkt al kaldıysa.
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    40 tl idi artik bunu alsam behzata ihtiyac duymam heralde

• 40 lira mi!? Yuh, bunlar adam soyuyor
  • Pahali hocam ama herkes oneriyor ve artik kimseler bulamiyor

• Öyle gözüküyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim kırtasiyede hepsinden 5 er tane kalmıştı mat fizik aldım kimya biyolojide alıcam ama çok pahallıya satıyolar mat 40 fizik 35
  • Aynen hocam adam sistemdeki eksikliği farketmiş olmalı ki
  • Bildiğiniz kara borsa olmuş kitaplar ya

• Alan fulleyecek değil karekok çöz ayni mantık fulleyen ikisiylede yapar

• Alan fulleyecek değil karekok çöz ayni mantık fulleyen ikisiylede yapar

• Fullemesede 30+

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Hocam caktirmadan alin sunuhttp://www.hepsiburada.com/fem-yayinlari-ygs-matematik-1-konu-ozetli-soru-bankasi-p-KFEM35915

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar abartmayın artık çoğu kişi sınavlar oradaki sorulara çok yakın olmayacak diyor bide 40 lira diyorsunuz bizim millet her şeyden faydalanmayı biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Bu kadar abartmayın artık çoğu kişi sınavlar oradaki sorulara çok yakın olmayacak diyor bide 40 lira diyorsunuz bizim millet her şeyden faydalanmayı biliyor.

Sınav oradaki sorulara yakın olmayacak lafı, 2023'te Lozan Barış Antlaşması sona erecek, Türkiye şahlanacak lafı ile eş değer saçmalıktadır.
  • Geçen yıl sınava girdim ne simetrileri çözdüm ne de bu konu özetliyi matematiğim fulldü.Git o paraya deneme al.Ygs'den sonra ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Bu kadar abartmayın artık çoğu kişi sınavlar oradaki sorulara çok yakın olmayacak diyor bide 40 lira diyorsunuz bizim millet her şeyden faydalanmayı biliyor.

Sınav oradaki sorulara yakın olmayacak lafı, 2023'te Lozan Barış Antlaşması sona erecek, Türkiye şahlanacak lafı ile eş değer saçmalıktadır.

O zaman herkes femin bu kitaplarını çözsün öğrensin girsin sınava her alandan 30+ garanti yapsın o zaman.

Sizin yazdığınıza göre diğer kaynaklara hiç gerek yok hükümet bu sene sınavı bile kolay yaptı başarı artmış göstermek için bakan bile söyledi dershaneler kapanmasına rağmen başarı arttı diye.Durum böyle iken o yayınlara olan ilgiyi azaltmak için her şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meb1907 -- 10 Eylül 2016; 15:39:53 >

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    iyide kardesim bu femin sorulari bildiginden degil.Yayinin kaliteli olmasindan.Ona bakarsan karekok lys mati cozup girende matta iyi yapar der herkes.Zaten onemli olan cozmek,cozebilmek.Sen cok yanlis anlamissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

40 tl idi artik bunu alsam behzata ihtiyac duymam heralde

behzat ile ne alakasi var,konu ozetli s.b de konu anlatimi cok cok az ve temel sorulari yapabilcek formuller sadece.Mantigin pek tutarli degil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.