Şimdi Ara

FEM KONU ÖZETLİ SORU BANKASI İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öneriler üzerine 4 gün önce FEM Konu özetli soru bankası aldım. Ancak 5. testten sonraki 1 2 test zor geliyor.
    Kitabı çözen arkadaslar için de aynımı yoksa kitabın seviyesi mi bana göre değil

• kardeşim bu kitap bnce 33-37 net hedefi olanlar için uygun kitap kitabı bitirirsen kolay kolay soru kacırmazsın ama dersenki çözmeyeceğim güvender al o feme göre daha kolay ama bnce kolaya alışma
  • öyle dostum sende sorun yok biraz ayrıntıya kaçıyo 5 ten sonra falan
  • sende sorun yok git gide zorlaşıyor sorular
  • Son 1-2 testi 35-40 arası yapan öğrencilere daha çok hitap ediyor.
  • FEM Konu Özetli S.B mı zor yoksa FBM YGS Soru bankası mı?
    Ben fbm'nin sorularını çözmeye çalışıyorum da 4 işlem testinde bile kafayı yiyordum.
  • kastettiğiniz kitap mat 1 özetli soru bankası mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer konu özetli mat1 soru bankası ise eski basımı var bende son 2 özellikle son test fazla zorlama sorulardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 9 Aralık 2011; 18:24:53 >
  • Bende matematik-1 konu özetli soru bankasını kullanıyorum gerçekten 3-4 test çözülüyor son 1-2 test artık tamamen teferruata kaçmış şekilde oluyor öğretmene sormadan yapamıyorum.ama tabi bu kitap zor bir kitap biraz daha hedefi yüksek olanlar için.ben onu anladığım için artık 3-4 tane testini çözünce bırakıyorum çok girmiyorum son testlere kafayı sıyırıyor insan yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.