Şimdi Ara

Fem kapsül fen-mat sorularım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız sevinicem
    1- Fem kapsül fen-mat sorularım... 3- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    2- Fem kapsül fen-mat sorularım... 4- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    5- Fem kapsül fen-mat sorularım... 6- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    7- Fem kapsül fen-mat sorularım... 8- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    9- Fem kapsül fen-mat sorularım... 10- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    11- Fem kapsül fen-mat sorularım... 12- Fem kapsül fen-mat sorularım...
    13- Fem kapsül fen-mat sorularım...

• 13.http://d1201.hizliresim.com/t/x/271bk.jpg

6.
    sayı 25 x 10^(n-2) diyelim = (5^n) x (2^n-2) geldi. 2(n+1)(n-1)=94 + 2 -- burdaki +2 -( 2 ve 5 den geliyor.)
    cevap 7

12.
    Permütasyon fonksiyonda değer kümesi tanım kümesine eşit A=B
    Birebir fonksiyonda tanım kümesi değer kümesine eşit ya da küçük olmalı. B<C
    İşaretlediğin C şıkkı doğru bir tanım.
    E seçeneği olabilir değil kesinlikle yanlış bence.

şimdilik bu kadar bakabildim devam ederim yapılmazsa.
  • 8. Musluk açılırsa x ve y eşit seviyeye gelir - z nin yükselip artması bir anlam ifade etmez.

10. Kararsız ana bileşikten 2 tane gliserollu yapı gelir yani 2n glikoz için 4n gliserollu yapı. 4 gliserol için 2 glikoz diye oranla.
    1 glikoz 18atp 12 nadph ise 2 tanesi 36atp 24nadph
  • 6.soru biraz ezber ama. Cama etki edebilen tek asit Hidrojenflorürdür.
  • 4.soru

2 sinin hacmi 3V olsun - sıvının özkütlesi 3d olsun
    X in batan kısmı 2V - özkütlesi 2d olsun
    Y nin ki ise V olsun - özkütlesi d olsun.

son durumda 3 maddenin de özkütlesi eşit. o zaman sıvı daha çok genleşecek.
    ardından x daha genleşecek sonrasında y

cevap : y<x<z
  • 7.soru zaten ezber. açıklasak da okumak gerek sanırım.

2.soru : Margulis, bakteri hücrelerinin ortak ve asalak yaşamları sonucunda bitki ve hayvan hücrelerine dönüştüklerini iddia etmiştir. Bu teze göre bitki hücreleri, bir bakteri hücresinin bir başka fotosentetik bakteriyi yutmasıyla ortaya çıkmıştır. Fotosentetik bakteri ana hücrenin içerisinde sözde evrimleşerek kloroplast haline gelmiştir. Son olarak ana hücrede, her nasıl olduysa, çekirdek, golgi cisimciği, endoplazmik retikulum ve ribozomlar gibi son derece kompleks yapılara sahip organeller evrimleşmiştir. Böylece bitki hücreleri oluşmuştur.Bunları da okumak gerek.
  • elektrik sorusu

1.şekilde i2 ile i1 i ters yazmışım dikkatsizlikten kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 29 Ocak 2012; 18:43:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13.soruda DBC ve BCD ye nasıl alfa dedin yani nasıl ikisi eşit oluo? diğer sorular için de çok teşekkürler milanlı genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan117

elektrik sorusu

1.şekilde i2 ile i1 i ters yazmışım dikkatsizlikten kusura bakma

sanırım ben orda harflendirmede bi hata yaptım ya eyw.saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

13.soruda DBC ve BCD ye nasıl alfa dedin yani nasıl ikisi eşit oluo? diğer sorular için de çok teşekkürler milanlı genç

BP=PD ye eşit uzaklıktaki uzantılar birbirini kesiyor.
    DBC ve BDC açıları eşit x dersek eğer PBC ve PDC eşit 60-x oluyor.Doğalıyla BCD 180-2x oluyor.
    ABD açısı 120 derece oluyor yanında da x var 120+x
    120+x = 180-2x oluyor x burdan 20 geliyor. İç açı 140 dış açı 40 derece.Kenar sayısı 9

edit : fonksiyon sorusunda kırık bir türkçeyle anlatabildim. e şıkkının doğru cevap olduğunu yanlışlıklarla açıkladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 29 Ocak 2012; 19:47:01 >
  • fem kapsülün lys için olanı da var mı? soruları çok kaliteliymiş burdan gördüğüm kadarıyla. ygs olanları dönem başında görmüştüm ama artık bulmak zor gibi.
  • Kardeşim matematik kapsülündeki sorular nasıl bu arada, tavsiye eder misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

13.soruda DBC ve BCD ye nasıl alfa dedin yani nasıl ikisi eşit oluo? diğer sorular için de çok teşekkürler milanlı genç

BP=PD ye eşit uzaklıktaki uzantılar birbirini kesiyor.
    DBC ve BDC açıları eşit x dersek eğer PBC ve PDC eşit 60-x oluyor.Doğalıyla BCD 180-2x oluyor.
    ABD açısı 120 derece oluyor yanında da x var 120+x
    120+x = 180-2x oluyor x burdan 20 geliyor. İç açı 140 dış açı 40 derece.Kenar sayısı 9

edit : fonksiyon sorusunda kırık bir türkçeyle anlatabildim. e şıkkının doğru cevap olduğunu yanlışlıklarla açıkladım.

hah işte BDC olacak çözümde BCD yazmışsın da ondan dedim eyw

• @horkheimer lyssi daha çıktı mı bilmiyorum çıkınca ben de alırım büyük ihtimal ygs olanları bulursun niye bulamıycan bi bak kırtasiyelere olmadı nt nin sitesine falan bak
    @EmrN hocam mat.kapsülünü ben pek beğenmedim açıkçası öyle seçici sorular pek yok.Sorular normal standartlarda yani 40 sorudan 35-36sı rahat yapılır 1-2 güzel soru var ama gene piyasadaki bölüm denemeleri içinde en iyisi fem.. alabilirsin yani tavsiye ederim bi de güvendere bak sonra kendin karar ver istersen o da güzel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.