Şimdi Ara

Fem geometri soru bankasını çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruları çözerken çok zorlaniyorum dikdörtgen ve kare testlerinde daha da zorlanmaya başladim. Çözsem bile çok uzun sürüyor bu testler çok mu zor anlamadim ki ben mi kötuyüm yoksa ?
    İşin garip yanı 5 lys olduk (körfez 1,2 zirve 2,3 zaman 1) 3 tanesinde full çektim diğer ikisi de +25 net
    Bu kadar zor gelmiyor sınavlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 30 Nisan 2013; 21:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Soruları çözerken çok zorlaniyorum dikdörtgen ve kare testlerinde daha da zorlanmaya başladim. Çözsem bile çok uzun sürüyor bu testler çok mu zor anlamadim ki ben mi kötuyüm yoksa ?
    İşin garip yanı 5 lys olduk (körfez 1,2 zirve 2,3 zaman 1) 3 tanesinde full çektim diğer ikisi de +25 net

hocam bende de var o kitaptan beyaz olan değil mi ? hocam o yine bi derece de ben sınav dershanesinin geometrisi kadar zor bi yayın görmedim ya her sorusu en az 3-4 dk götürüyor
  • sende sıkıntı yok kastıkları soru çok

• üçgende falan fazla sıkıntı olmadıda kare dikdörtgen falan benide feci zorluyor.hatta sorduğun soruların aynısı bendede boş oluyor genelde
  • Evet o kitabın kastığını 5-6 kisiden duyuyorum.

• tam bir ömür törpüsü o kitap. sende sıkıntı yok.
  • of o kitap insanı yer bitirir hele bir kare soruları var ki çözüyorum tamam ilk test güzeldi.ikinci testte sadece 3 soru yapabildim çok zorlandım genel olarak bu kitapta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kitap zor problem sende değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Soruları çözerken çok zorlaniyorum dikdörtgen ve kare testlerinde daha da zorlanmaya başladim. Çözsem bile çok uzun sürüyor bu testler çok mu zor anlamadim ki ben mi kötuyüm yoksa ?

hocam bende de var o kitaptan beyaz olan değil mi ? hocam o yine bi derece de ben sınav dershanesinin geometrisi kadar zor bi yayın görmedim ya her sorusu en az 3-4 dk götürüyor

sınav dershanesinin geometrisi harbiden zor birey b den daha zor diyebılırım

• körfez geometri çözüm dvdli olanı çözen var mı bana zor gibi geldi soruları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.