Şimdi Ara

FEM Dershanesi Hakkında Önemli Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 11.sınıfım ve İzmir FEM'e gidiyorum 3.500 TLye.Gelecek sene dershane FEMÖzel olacak ve 12.sınıf fiyatı 12 Bin TL olacakmış.Bence o kadar paraya değmez ama sizce ne yapmalıyım dershane konusunda ?

• onu seneye düşünürsün :D
  • femözel olacaksa normal fem hiç olmayacak anlamına gelmiyor ben beşiktaş femdeyim fem özel ve normal fem olarak ikiye ayrılmış durumda. eğer sizde sadece femözel olacaksa diğer femin ismini kullanmayan fakat o cemaatten olan dershanelerin şubeleri vardır muhtemelen onlara yönelebilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

femözel olacaksa normal fem hiç olmayacak anlamına gelmiyor ben beşiktaş femdeyim fem özel ve normal fem olarak ikiye ayrılmış durumda. eğer sizde sadece femözel olacaksa diğer femin ismini kullanmayan fakat o cemaatten olan dershanelerin şubeleri vardır muhtemelen onlara yönelebilirsin ;)

sadece femözel olacak.İzmirde cemaat olarak Körfez ve Maltepe var ideal olarak ama oralarda pek iyi değil.Gidersem yanlarında takviye bir dershane de olmalı.

5.sınıftan beri dershaneye gidiyorum ve ilk defa bir dershaneden memnun kalmışken bu kötü oldu :(
  • Dostum indirim filan yapmıyorlar mı? Derece filan yapıp dikkat çekip indirim kazanıp indirim yaptıracaksın. Cemaatciler peşini bırakmaz iyi öğrencilerin.
  • bu fem dershanesi tam bi şerefsiz arkadaşlar orası benden 2 sene önce vız femozeliz diye 8 bin tl para aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

bu fem dershanesi tam bi şerefsiz arkadaşlar orası benden 2 sene önce vız femozeliz diye 8 bin tl para aldı

faydası oldu mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayir olmadı oranın matematik ve fizik zumresi berbat tabii fiziğe hasim hoca gitmiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: olliti

hayir olmadı oranın matematik ve fizik zumresi berbat tabii fiziğe hasim hoca gitmiyorsa

mata serdar giriyor
    geo mine
    kimya mucahit istanbul femden gelme
    fizik hasim ayrica rehberlikci
    biyolojide usak korfezden gelme

• Hiç değmez,başka bir şubeye git,yoksada başka bir dershane araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Hiç değmez,başka bir şubeye git,yoksada başka bir dershane araştır.

baska sube yok artik yeni dershane bakacagiz

• o nasil bi is ya ben mezunum femozele gidiyorum 6800 mu ne verdim valla :D ama ben kayserideyim tabi orasi ayri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

o nasil bi is ya ben mezunum femozele gidiyorum 6800 mu ne verdim valla :D ama ben kayserideyim tabi orasi ayri :D

kayseri de femozel yok femozelin sitesindeki subeler femozel seni kandirmislar galiba

• Femle korfez arasında tek fark kaynak. Mezunum sene başı femle konuşmaya gittim pahalı geldi korfezle maltepeyi önerdi. Gittim korfeze adam orayı biz actık muhasebemiz bile aynı deyince korfeze yazıldım.
    Bu arada Körfez kötü falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Femle korfez arasında tek fark kaynak. Mezunum sene başı femle konuşmaya gittim pahalı geldi korfezle maltepeyi önerdi. Gittim korfeze adam orayı biz actık muhasebemiz bile aynı deyince korfeze yazıldım.
    Bu arada Körfez kötü falan değil.

korfezi ben begenmiyorum sadece ods gruplari iyi. gidersem kaynaklari icin giderim.

fem bence hata yapiyor kimse 12 bine dershaneye gitmez izmirde bu dershane bollugunda.ya bi sube daha acacaksin yada boyle devam edeceksin.

ilgi alanlarimda fen bilimleri ve buca ugur var.olmazsa korfez+pianalitik yada korfez+maltepe yada kavram yada birey bunlara ek olabilir.

• 12 Bin TL mi? Ben 12. Sınıfım Fem' e gidiyorum 2 Bin TL ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

o nasil bi is ya ben mezunum femozele gidiyorum 6800 mu ne verdim valla :D ama ben kayserideyim tabi orasi ayri :D

kayseri de femozel yok femozelin sitesindeki subeler femozel seni kandirmislar galiba

kardes dersanenin gercek adi her cemaat kurumunda oldugu gibi farkli serhat dersanesi ama kaynaklarin hepsi fem ve bizde redoks kullaniyoruz vs. femsetin ustundede serbat&fem yaziyor bilmem anlatabildim mi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

kardes dersanenin gercek adi her cemaat kurumunda oldugu gibi farkli serhat dersanesi ama kaynaklarin hepsi fem ve bizde redoks kullaniyoruz vs. femsetin ustundede serbat&fem yaziyor bilmem anlatabildim mi :D

adam baska ilde benden daha ucuza kayit oluyor ayni kitaplar ile ayni egitimi aliyoruz. cemaat para somurmek icin izmiri secti galiba

• cemaatle bir alakasi yok yasadigin sehire bagli ben istanbulda olsam bu dedigin mantikli olabilirdi ama sehirden sehire yasam kalitesinin fiyati duser yada artar ayni sey ulkeden ulkeyede degisir . Kayseri ucuz bi sehir mecburen cunku diger buyuk sehirlerden kucuk olanlar arasinda ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.