Şimdi Ara

FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bugün fem9'lu çözmeye başladım. sınavın kimyası beni zorluyor biyolojiyi zaten yüksek yapamıyorum baya zor geldi. fiziği kolay netlerim şöyle
    1. deneme
    fizik 22-7 kimya 21-8 biyoloji 15-9

2. deneme
    fizik 26-4 kimya 22-8 biyoloji 18-7

3. deneme fizik 27-3 kimya 21-9 biyoloji çözmedim :D

bazı güzel sorular var belki işinize yarar. bu arada kimya için tavsiye verirseniz çok iyi olur. 24-25 yaptığım da oluyor böyle 19-20 lere düştüğümde. şimdiden sağolun
     FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR) FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR)

• eyvallah

çalışmaya devam.
  • Sorular güzel hocam teşekkürler yalnız şu vektör sorusunu anlamadım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3395

Sorular güzel hocam teşekkürler yalnız şu vektör sorusunu anlamadım sadece.

Hocam 16 derecenin trigonometrik orani verilmedigi icin yarim aci formulleri kullanmaya gerek yok. Eksenleri 16 derece sola dondurursek o 3 ile 5 in bileseni olan 3 birbirini goturuyor. Geriye sadece 5 in bileseni olan 4 kaliyor. O soru onemliydi bence basta bende yapamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR)

hocam bende bunu anlamadım 1-2-3 olması gerekmiyor mu
  • Eline saglık kardesim hepsini cok beğendim
    Bana kalirsa hepsi cikmasi muhtemel sorular hic zorlayıcı işlem yok basit mantıklı bilgiyi ölçen sorular. Devamını bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

FEM 9'LU ÇÖZÜYORUM(NETLERİM VE BEĞENDİĞİM SORULAR)

hocam bende bunu anlamadım 1-2-3 olması gerekmiyor mu

Hocam bunu bende kacirdim ya tamamen dikkat sorusu. Ayni karbon sayilisi dedigi icin metan olamiyor. Tek karbonlu alken ve alkin olmadigi icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat denemesi 4 soru yardım !!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Eline saglık kardesim hepsini cok beğendim
    Bana kalirsa hepsi cikmasi muhtemel sorular hic zorlayıcı işlem yok basit mantıklı bilgiyi ölçen sorular. Devamını bekliyoruz

Sagolun hocam. Cozdukce guzel sorulari ekleyecem cikabilecek sorular denk geliyor

• Hocam buhar basınçlı soruyu pek bilmiyorum formülünü falan.Onu bana açıklarsan sevinirim nasıl yapıldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

Hocam buhar basınçlı soruyu pek bilmiyorum formülünü falan.Onu bana açıklarsan sevinirim nasıl yapıldığını

Hocam bi tane formul var onu bilsek kafi. Son basinc=ilkbasinc*suyun hacmi. Soruda ilk ve son basnci vermis bize formule koyuyoruz. Ekledigimiz maddenin molu 0,4 cikiyor bu sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıogi

quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

Hocam buhar basınçlı soruyu pek bilmiyorum formülünü falan.Onu bana açıklarsan sevinirim nasıl yapıldığını

Hocam bi tane formul var onu bilsek kafi. Son basinc=ilkbasinc*suyun hacmi. Soruda ilk ve son basnci vermis bize formule koyuyoruz. Ekledigimiz maddenin molu 0,4 cikiyor bu sekilde

Suyun hacmi derken mol kesrini alıyoruz herhalde.Tamamdır teşekkürler
  • İftardan sonra yeni sorular ekliyecem arkadaslar. Fazla degil ama guzel sorular var

• Yahu bu FEM az çakal değil. Bu soruların tamamı Denge denemelerinde de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıogi

quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3395

Sorular güzel hocam teşekkürler yalnız şu vektör sorusunu anlamadım sadece.

Hocam 16 derecenin trigonometrik orani verilmedigi icin yarim aci formulleri kullanmaya gerek yok. Eksenleri 16 derece sola dondurursek o 3 ile 5 in bileseni olan 3 birbirini goturuyor. Geriye sadece 5 in bileseni olan 4 kaliyor. O soru onemliydi bence basta bende yapamadim

Beyler cos teoreminden çıkar. Aradaki açı 127 derece. Cos127=cos53=sin37

x^2 = 25+9 - 2.3.5. 6/10 = 16 = 4 çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.