Şimdi Ara

FEM 8li-FDD 8li(yeşil)-Fem 10lu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FDD 8liyi bitirdim ortalama olarak 104-108 arası geldi netlerim fende aşırı işlemli sorular vardı matematiğide gayet zordu ki her denemede 10 boş falan bırakıyordum neredeyse hepsi geometri oluyordu . Bunu bitirdikten sonra fem 8liye geçtim ilk üç denemede 121 120 110 net yaptım açıkçası bu netler son 8-10 denemedir gelmeye başladı daha önceden 86yı geçemiyordum fem 8lide 120 yapmak nedir ne değildir ? fem 10lu dahamı zordur çözen arkadaşlar bi yorumda bulunabilirler mi ?

• Fem 8 linin ilk denemeleri kolay. Diğerleri orta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardakı arkadasın dedıgı gıbı fem 8 lının ilk denemeler basıttır. zorlasıyor ılerıde. ama türkcesi genel olarak hepsinde belli bi seviyenin üzerindedir. tam hatırlamıyorum 1 2 tanesinin türkçesi fem 10ludan daha zor diyebilirim.

ben den sana fdd 8'liyi sorayım. nasıldır önerir misin ?
    zor mu ve sosyal matematiği nasıl merak ediyorum. bilgi sorusu cok var mıdır sosyal de biraz açıklar mısın.
  • RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    feni nasıl sence zor değil bilmiyorum ama soru tarzı falan ygs ayarındamı yoksa klasik fem soruları mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

feni nasıl sence zor değil bilmiyorum ama soru tarzı falan ygs ayarındamı yoksa klasik fem soruları mı

Fen bana hep zor.Ama ygsnin üstünde bence feni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dilciyimbeylervurmayin kullanıcısına yanıt
    fdd bence sert bir deneme fizik sorularından bazılarını henüz çözdüremedim bile hatırladığım kadarıyla 2-3 soruyu bi hocam çözememişti ama çok işlem kalabalığı var fende . matematik bence çok güzel zorlayıcı ben zamanda falan 20. soruya kadar çatır çatır ilerlerken bunda çok ağır gidiyormuşum gibi geldi türkçesi güzel paragraflar 8li kadar uzun değil ama biraz daha yoğun ve çelişkili şıkları var mesela ben 8lide çözdüğüm sorularda dikkat ettim paragraflardan 10 tanesi uzun ve çelişkili 10 tanesi uzun ama bi yerde cevabı kesin belli eden cinstendi bunda öyle değil sosyalide şöyle söyleyeyim fem sanki daha fazla bilgiymiş gibi geldi bana ama femde 32den aşağı düşmedim finalde 25 yaptığım oldu en fazla 33 yaptım ve soruları öyle aşırı bilgi isteyen cinsten değil mesela birçok soruyu dünya haritasını veya türkiye haritasını göz önüne getirerek yapabiliyorsun

• 8'linin ilk denemeler basit filan alakası yok, en yüksek 6. da yaptım en düşük 4. de yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hodor. kullanıcısına yanıt
    4.de kaç yaptın
  • Fdd 8 > Fem 10 ≥ Fem 8 Formül bu zorluk açısından

Not : Sınavda fdd '8'lideki gibi geometri sorarlar diye çok korkuyorum
  • HugenkuL7 H kullanıcısına yanıt
    aynen ben neredeyse 8 denemedeki geometri sorularından toplasan 10 15 ne anca yapmışımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.