Şimdi Ara

FEM 6lı Netlerim ve Hedefim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ikincisi tr 22 mat 22 sosyal 18 fen 10
    üçüncüsünden tr 25 mat 26 sosyal 19 fen 14 geldi.

hedefim ise ygs ilk 120k lys 80k
    sizce ne yapmalıyım kimyayı bitirdim simetriden daha yeni 7-8 net geliyor hayatımızda kimya vs eksik sadece
    matda problemlerde 9 soru varsa 6-7 doğru yapıyorum yanlışlar hız işçi ya da havuzdan geliyor geometri değişiyor 1-2 de oluyo 5-6da
    tr sıkıntılı durumda hız paragrafı bitirdim bir şey değişmedi palme aldım onu çözüyorum her testte en fazla 1-2 yanlış geliyor ama sınavda patlıyorum. önerilerinize açığım hedefime ulaşabilir miyim?

• yanlislarinin uzerine git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr kişisel bi şey hayatın boyunca kitap okumadıysan,okuduğunu anlayan yorumlayan biri değilsen bir ayda zor yani değişmesi. Tmden girsen daha rahat edebilirsin sanki hedeflerini vs bilemem ama tm olsan iyi netlerin var denir Edebiyat halletmesi zor değil gerçi temelin yoksa o da biraz sıkıntı.
    Kolay gelsin,asla moralini bozma. Umarım hedefine ulaşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbsi

Tr kişisel bi şey hayatın boyunca kitap okumadıysan,okuduğunu anlayan yorumlayan biri değilsen bir ayda zor yani değişmesi. Tmden girsen daha rahat edebilirsin sanki hedeflerini vs bilemem ama tm olsan iyi netlerin var denir Edebiyat halletmesi zor değil gerçi temelin yoksa o da biraz sıkıntı.
    Kolay gelsin,asla moralini bozma. Umarım hedefine ulaşırsın

kesin mfden gireceğim aslında 1-2 yıldır sürekli olarak günde 50 sayfa okurdum 1-2 aydır çalışmalar yüzünden pek okuyamıyorum netlerin sınavdan sınava değiştiğini düşünüyorum

• up
  • tr mat sos önümüzdeki 1 ay içerisinde en az 5 net arttırılabilir
    tr için düzenli paragraf çöz
    sosyalde bilgi eksiğin fazla gibi görünüyor
    matta aynı paragraf gibi eksik olduğun yerlerden bolca soru çözüp mantığını anlamalısın
  • takıp benımde mf4 95k hedf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.