Şimdi Ara

Fem 25li Sosyal Bilgiler Denemesi çözen var mı? (Kapsül resmi olan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 denem oldu çözüyorum Tarih soruları tamamen yorum üzerine , coğrafya ve felsefe de kolay baya bi.. Çözen var mı ? soruları ygs sosyale göre çok mu kolay acaba çözmeyi bırakmalı mıyım?

• Dostum kolay veya zor femin bütün kapsüllerini bitir.Senden bir şey almaz katar.Ufkunu genişletir ,o denemeler ben de 4 grubu alıcam yakında
  • niye bırakma gibi bi fikir oluştu anlamadım açıkcası almışken çözüverin birşey kaybetmezsiniz. bende alacağım o denemeden basitte olsa yorum gücünü geliştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

niye bırakma gibi bi fikir oluştu anlamadım açıkcası almışken çözüverin birşey kaybetmezsiniz. bende alacağım o denemeden basitte olsa yorum gücünü geliştirir

Ya sosyalden az kaynak çözüyorum. Zaten az kaldı sınava şu kapsülü bitirsem benim için yeter diye düşünüyordum da bunun soruları da çok kolay gibi geldi. OKSden beri tarih çalışmıyorum neredeyse o bilgilerle 2-3 yanlış yapıyorum bu kitapta ama normal denemelerde 10-15 yanlış oluyor Sosyalden. o yüzden dedim bıraksam mı diye..Neyse çözmeye devam edicem 1 aya biter sanırım kitap 22 tane kaldı zaten..

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğer tarihte ve felsefede yorum sorusu arıyorum diyen varsa bunu çözsün mutlaka sorular full yorum üzerine.

Bu 25li kapsüllerin diğer kaynaklarını önerir misiniz? Fen bilimleri ve matematiğini?

• bende sosyal denemesi almayı düşünüyorum, ygs en yakın hangisidir. fem güvender veya başka yayın önerebilir misiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

niye bırakma gibi bi fikir oluştu anlamadım açıkcası almışken çözüverin birşey kaybetmezsiniz. bende alacağım o denemeden basitte olsa yorum gücünü geliştirir

Ya sosyalden az kaynak çözüyorum. Zaten az kaldı sınava şu kapsülü bitirsem benim için yeter diye düşünüyordum da bunun soruları da çok kolay gibi geldi. OKSden beri tarih çalışmıyorum neredeyse o bilgilerle 2-3 yanlış yapıyorum bu kitapta ama normal denemelerde 10-15 yanlış oluyor Sosyalden. o yüzden dedim bıraksam mı diye..Neyse çözmeye devam edicem 1 aya biter sanırım kitap 22 tane kaldı zaten..

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğer tarihte ve felsefede yorum sorusu arıyorum diyen varsa bunu çözsün mutlaka sorular full yorum üzerine.

Bu 25li kapsüllerin diğer kaynaklarını önerir misiniz? Fen bilimleri ve matematiğini?

Valla aldım ve beni sosyal çalışmaya teşvik etti.Tarih ve coğrafyayı uzun çalışmadan sonra bitirmiş bulunmaktayım.
    Artık deneme çözüm ufak yanlışlarımı fırçalayacağım.Ygs konularım 3-4 güne tamamen bitecek benim.

• quote:

3 denem oldu çözüyorum Tarih soruları tamamen yorum üzerine , coğrafya ve felsefe de kolay baya bi.. Çözen var mı ? soruları ygs sosyale göre çok mu kolay acaba çözmeyi bırakmalı mıyım?

dostum genel olarak kapsül kitabında kitabın ortalarına doğru anca gerçek sınav tarzı sorulara geliyor galiba.bende de mat var o yüzden dedim.tmci olarak sosyalden 2-3 yanlış en fazla yapıyorum.sana diyeceğim gerçek sınavda full bilgi çıkmıyor.

tarih:2-3 arası soru sırf bilgi ile yapılabilecek geri kalan hafif bilgi+yorumla yapılabilecek şeyler.
    coğ:dünyanın şekli,iklim bilgisi,basınç,aşındırma,biriktirme falan ezber konuları geri kalan genel kültür.
    fel:bilgi felsefesinden akım soruları gelir.bilgiye dayalı olarak başka soru gelmez.geri kalan genelde yorumdur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sa bana kapsül cevap anahtarı lazım gönderebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

quote:

quote:

Valla aldım ve beni sosyal çalışmaya teşvik etti.Tarih ve coğrafyayı uzun çalışmadan sonra bitirmiş bulunmaktayım.
    Artık deneme çözüm ufak yanlışlarımı fırçalayacağım.Ygs konularım 3-4 güne tamamen bitecek benim.

kaç ay veya günde bitirdim tarih ve coğrafyayı

• Az önce ygs4 denemesini çözdüm 35 net geldi tarih full çıktı,genel de felsefeden yanlışım çıkıyor.Coğrafya da 1-2 yanlış.Ya ben kendimi geliştirdim ya da kapsüller çok kolay ki bence ikinci söylediğim daha ağır basıyor sosyal bilgiler kapsülü kolay gerçekten.

Unutmadan tarihten bir konu anlatımlı kitap ve bir soru bankası bitirdiğimi de ekliyim.
  • arkadaşlar sanırım bu denemenin cevap anahtarı yanlış ben çözüyorum sürekli 10-15 yanlış çıkıyordu bir gün fark ettim cevabı bariz ortada olan sorular yanlış. (bkz: deneme12 soru 37 ve deneme25 soru 38)
  • Bu denemenin 25.bölümü felsefe cevap anahtarı yanlış galiba çözen varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 11. sınıfım kapsülü kışın ortalarında aldım 24 aralık gibiydi sanırım 25li sosyal mavi 20li türkçe mavi 25li matematik gerçekten çok işime yaradı.Sadece matematik elimde kaldı.

Türkçe 22 net yapardım şimdi 29 35 arası

sosyal 25 net yapardım şimdi 31 33 arası

cidden kapsüller birşeyler kazandırıyor insana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.