Şimdi Ara

Felsefe sorularını çözebilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar çözemiyorum.Sosyal netlerim hep felsefe yüzünden düşük geliyor.Bişey önerin yoksa kafayı yicem.

• yüzeysel düşünmiceksin,çok yönlü düşünceksin ve felsefi akımları adın gibi bilceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadaş bir daha bakmıcam felsefeye hepsini işaretlesem en fazla 2 doğru çıkıyor
  • +1
  • şu küçük felsefe el kitapçıklarından alın bence. Direk yorum soruları dahil bir çok soru aslında direk bilgi sorusu felsefede.
    Örneğin - Descartes düşünüyorum öyleyse varım demiştir. buna göre..... diyen sorularda aslında descartesin temsil ettiği akımı bilmek gerekir. Daha sonrasında şıklarda bu akıma uymayan bilgi doğru cevap olur. Genel olarak felsefe soruları bu yolla soruluyor.
  • Aynen öyle
    o el kitaplarından alıyım o zaman
  • Hangi yayını önerirsin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam felsefe çalışmadan yapılmıyor kim ne derse desin.Yada şu şekilde söyliyeyim çalışmadan hızlı ve full çıkartılmıyor.Ben dershanedeki felsefe hocamla görüştüm her hafta bi konu anlattı şu ana sadece siyasetin bi kısmı ile bilim felsefesi kaldı.Bunların üstüne final ygs sosyal bilimler soru bankasından felsefe kısmını çözdüm miss.Denemelerde bazen 1 boş geliyo genelde full oluyo.Önerim bir an önce bitir ardından ince bi soru bankası bitir.

EDİT:Ben sayısalcıyım ona göre yorum yaptım.Ea ve sözeller daha çok çalışmalı tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer**

Hangi yayını önerirsin hocam

bana kalırsa herhangi ünlü bir dershanenin yayını işini görecektir. Çünkü felsefe konu bakımından çok sınırlı bir ders.
  • quote:

Ya arkadaşlar çözemiyorum.Sosyal netlerim hep felsefe yüzünden düşük geliyor.Bişey önerin yoksa kafayı yicem.

felsefe çok zorlamıyorlar aslında neden yapamıyorsun akımları ve özelliklerini bil her şeyin temeli onlar zaten yorum soruları da hep onlar üzerinden geliyor
  • küçükhakan kullanıcısına yanıt
    Yorumlama soruları beni ters köşeye yatırıyor ya
  • quote:

Yorumlama soruları beni ters köşeye yatırıyor ya

dostum felsefede yorum sorularını yapabilmek için bile bilgi lazım çünkü şıklarda güçlü çeldiriciler oluyor özellikle son yıllarda çıkan ygs sorularına bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ben bu yıl 2 tane soru bankası bitirdim felsefeden fem beyaz kitap ve çözüm yayınlarının son 5 denemenin hepsinde fulledim bunların 3 ü de zaman denemesiydi yapamadığın sorular yorum sorusu olsa bile mutlaka bilen birine çözdür ve sorunun çözüm şeklini kavramaya çalış özellikle akımları adın gibi bil filozofları ezberlemene gerek yok onların görüşlerini zaten soruda veriyor eğer bağlı olduğu akımı bilirsen yorum sorularını da çözersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.