Bildirim
Felipe Melo : Allah'a teşekkür ediyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Incil'de de Allah olarak geciyor diye biliyorum. Melo din falan degistirmez ayrica cok saglam Katolik olur Brezilyalilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Oha be bu kadar da tribünlere oynanmazkiAdam Lig Tv aracılıgıyla Allaha teşekkür ediyor.
Belki başka kanaldadır lan kaçırmıştır seni bide twitterdan yaz istersen. Tövbe tövbe.
mesajı okuyunca taraftarı olduğun takıma bakmama gerek kalmadı
-
Allah diyen Melo yanlış anlaşılmasın yazdığım, böyle bir zincirleme vardıda Allah diyen karga vs vs devam ediyodu böyle. Buda yenisi oldu
-
Brezilyalılar iyi biliyo bizim yapımızı. Fenerde Alex'in sürekli yaptığı açıklamalardan sonra Melo'da bu şekilde devam edebilir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Oha be bu kadar da tribünlere oynanmazkiAdam Lig Tv aracılıgıyla Allaha teşekkür ediyor.
Belki başka kanaldadır lan kaçırmıştır seni bide twitterdan yaz istersen. Tövbe tövbe.
mesajı okuyunca taraftarı olduğun takıma bakmama gerek kalmadı
Mesajı okurken otomatikman onuda görüyorsun zaten.
konuya girmeden son mesaja bakabiliyorsun.şimdi kanıtladın ne kadar koyu bir fenerli olduğunu
-
Sabaha izlerim -
quote:
Orijinalden alıntı: DjProgressive
Allah diyen Meloyanlış anlaşılmasın yazdığım, böyle bir zincirleme vardıda Allah diyen karga vs vs devam ediyodu böyle. Buda yenisi oldu
"canlı yayında allah diyen eboue" -
-
Bizim tercümanın saçmalamasından ibaret o. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Bizim tercümanın saçmalamasından ibaret o.
Çeviride sadece "Allah" kelimesi geçse derim ki,Melo tanrı dedi o Allah diye çevirdi.
Ama siz müslümanların Allah'a inancı çok büyük diyor.
Tercümanla alakalı bi durum yok.
He ben portekizce biliyorum,tercüman saçmalamış dersen tamam -
Ne kadar gerizekalı bir milletiz Adam canlı yayında Allah'a dua ettim, eğer kazanırsak bunu ilk konuşmamda söyleyeceğim demiş ve söylemiş ne var bunda şimdi? Kötü oynadığını biliyor, eğer g.saray kaybetseydi Sabri ve kendisinin günah keçisi ilan edileceğini çok iyi biliyordu. O yüzden Allah'a şükürler olsun diyor işte. Buna bile sırf laf sokmak için abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz ayıptır be
-
quote:
Orijinalden alıntı: DjProgressive
Allah diyen Meloyanlış anlaşılmasın yazdığım, böyle bir zincirleme vardıda Allah diyen karga vs vs devam ediyodu böyle. Buda yenisi oldu
benden önce nasıl yazarsın bunu ha? nasıl yazarsın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Incil'de de Allah olarak geciyor diye biliyorum. Melo din falan degistirmez ayrica cok saglam Katolik olur Brezilyalilar
Terim o yönden de adam etmiştir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X